miercuri, 25 iunie 2008

PERSPECTIVA 9D ASUPRA BANILOR ŞI ASCENSIUNII
Devin/Jelaila (feb. 25, 2000)

Salutări,
De când a existat o mişcare New Age, a existat şi o stare de deprivare financiară, printre cei care au ales calea spirituală. Mulţi care au ales să lase în urmă slujbe bine plătite, pentru a urma chemarea sufletului lor şi promisiunea unor recompense mai mari se regăsesc acum sărăciţi, incapabili de a-şi mai împlini destinul sufletului lor. De ce se întâmplă astfel şi, mai mult, ce este de făcut pentru soluţionarea acestei situaţii? Răspunsurile se află în cuvintele acestei misive.
Pentru a remedia acest dezechilibru monetar, trebuie mai întâi să înţelegem care sunt sistemele de credinţe care îl alcătuiesc. Dar înainte de a începe, trebuie să vă informez că ceea ce vă voi împărtăşi va fi sincer şi la obiect. Nu îmi voi alege cuvintele şi nu voi încerca să îndulcesc cu nimic adevărul. Dacă simţiţi că nu sunteţi deschişi către această cunoaştere, atunci nu voi avea de făcut decât să vă trimit la următoarele voastre însărcinări, cu iubire şi cu binecuvântări. Pentru aceia din voi care sunt gata de a-şi apropria această înţelepciune dimensională înaltă, vom continua.
Vom vorbi despre aceste sisteme de credinţe, în contextul cursului despre bani furnizat de şcoala planetei voastre, Pământul. Acest curs este cunoscut sub numele de Serviciul către Sine/Serviciul către ceilalţi. Pentru a duce la bun sfârşit acest curs, trebuie să învăţaţi cum să vă puneţi în slujba altora, în acelaşi fel în care vă aflaţi slujba propriului sine şi vice-versa. Acest curs se predă şi în alte şcoli planetare, iar cei dintre voi care sunteţi la acest curs şi aţi luat legătura cu fraţii voştri din spaţiu, îi veţi putea găsi pe diferite nivele de înţelegere, în ceea ce priveşte sistemele de credinţe.
Toate civilizaţiile care au revenit la 9D, dimensiunea integrării, au experimentat preţ de multe vieţi, la diferite şcoli planetare, în căutarea acestei lecţii. Pentru ca cineva să poată reveni la nivelul Dumnezeului-Creator (Deus Pantocrator), el trebuie să fie capabil de a manifesta tot ceea ce îşi doreşte şi să accepte responsabilitatea deplină faţă de acele creaţii (vom reveni mai târziu la aceasta).
Atât eu, cât şi mulţi alţii din Consiliul Nibiruan din 9D, îndeplinindu-ne îndatoririle faţă de voi, dorim să vă împărtăşim felul în care am învăţat această lecţie şi felul cum am absolvit acest curs, în special, în speranţa că ceea ce vă vom spune vă va accelera procesul vostru de învăţare, astfel încât să vă puteţi realiza pofta inimii, în toate sensurile.

Serviciul către Sine/Serviciul către alţii
Aflarea echilibrului între a servi sinele şi a-i servi pe alţii reprezintă una din cele mai dificile lecţii pe care un suflet le are de învăţat, pentru a ne putea încheia actualul Joc Universal al Evoluţiei Sufletului - Jocul de Integrare a Polarităţii.
În cadrul acestui Joc, polaritatea Serviciului către Sine este cunoscut ca Întuneric, iar polaritatea Serviciului către alţii este cunoscut ca Lumină.
În şcoala voastră planetară, Pământul, aţi fost învăţaţi să valorizaţi doar Serviciul către alţii, refuzând toate aspectele legate de Serviciul către Sine. Religiile voastre vă învaţă că a fi în serviciul propriu este ceva egoist şi, deci, inerent greşit. Doar satisfacerea necesităţilor de bază este îngăduită. A deveni bogat implică aplicarea automată a stigmatului egoismului tuturor celor dornici de a duce acea povară, de dragul câştigului financiar. Totuşi, unele dintre cele mai bogate din instituţiile voastre sunt cele religioase.
Văzând lucrurile dintr-o perspectivă mai înaltă, exact astfel trebuie să se şi întâmple, fiindcă existenţa în realitatea voastră a acestei dihotomii aduce cu sine un puternic indiciu legat de eroarea în care se află acest sistem de credinţe. Ca o alarmă, el vă atrage atenţia asupra ideii că ceva din acest mod de gândire este dezechilibrat. Nici un fel de curs planetar nu este predat, în absenţa acestor aluzii ajutătoare menite a vă arăta care vă sunt scăderile, pentru ca apoi, printr-un proces de eliminare, să vă puteţi găsi echillibrul, să învăţaţi pentru a absolvi acest curs.

Dacă este spiritual, trebuie să fie gratis
În acest curs, Serviciul către Sine/Serviciul către alţii, predomină un anumit sistem de credinţe. Acest sistem de credinţe este acela că " dacă ceva este spiritual, el trebuie să fie gratuit." La acest capitol, aspirantul trebuie să afle despre eroarea existentă în sistemul său de credinţe, experimentînd acea cvasi-dezabilitare totală pe care acesta i-o creeză în viaţă. Pentru a absolvi acest modul şi realitatea creată de el, studentul trebuie să ajungă la următoarele concluzii:

a. Unicul lucru gratuit, la liber este nimicul - un "nimic". Un "nimic" este, deci, ceva ce nu există. Dacă el este ceva (şi în contextul acestui text, cunoaştere spirituală), atunci el este investit cu o valoare. Şi nimic din ceea ce are o valoare nu este vreodată oferit în cadrul unui schimb de energii sau troc/barter (pentru a folosi un termen pământesc - negociat, tocmit). Un ceva, în dimensiunile mai înalte, nu este niciodată oferit gratuit, fiindcă aceasta l-ar reduce la nivelul de "nimic", distrugându-i astfel dreptul de a exista în forma sa prezentă. El s-ar întoarce în Fondul Universal (care va fi discutat mai jos) ca energie neprelucrată.

b. Atunci când aderăm la dezechilibrele existente în acest sistem de credinţe, cum ar fi: cunoaşterea spirituală sau orice altceva asemănător ar trebui să fie gratuit, atunci universul nu are o altă alegere de făcut decât să ne susţină pe calea acestui sistem de credinţe, blocându-ne energia negociată (în cazul nostru, banii), ea nemaivenind către noi, rămânând aliniată cu actualul nostru sistem de credinţe. Universul este guvernat de o lege, potrivit căreia el nu ne dă decât acele lucruri de care noi credem că avem nevoie. Şi de vreme ce am afirmat deja că noi nu credem că am avea nevoie de bani, pentru a dobândi astfel cunoaşterea Universului, şi universul se conformează credinţei noastre, blocându-ne capacitatea de a manifesta banii, atât timp cât acele lucruri nu ar trebui să necesite bani.
La scurt timp după ce ne-am ataşat de acest sistem de credinţe, vom descoperi cum capacitatea noastră de a manifesta banii s-a perimat, pentru că noi credem că nu avem nevoie de ea pentru a dobândi lucrurile spirituale. Iată de ce atât de multe persoane aflate pe calea spirituală experimentează o capacitate în continuă descreştere de a manifesta banii; dar ei sunt în continuare ataşaţi acestui sistem de credinţe.

Dând gratis, faţă de a pretinde să fim plătiţi
Acesta este un alt aspect al sistemului de credinţe "dacă este ceva spiritual, el trebuie să fie gratuit" , prin care noi trebuie să ne găsim echilibrul.
În acest modul al cursului, vom învăţa cum să aplicăm lecţia de mai sus la ceea ce alegem să negociem, în schimbul acelor lucruri pe care ni le dorim - fie ele mâncare, adăpost, o carte sau un curs asupra unei anumite forme de instrucţie spirituală, etc. Dacă noi suntem un furnizor de bunuri care punem la dispoziţia celorlalţi ceva care ţine de necesităţile de bază, cum ar fi un proprietar, este de aşteptat ca forma negocierii să se refere la banii necesari închirierii unei reşedinţe.
Pe de altă parte, dacă se întâmplă să fie un produs sau serviciu spiritual fundamentat, credinţa preponderentă este că acelea nu ar trebui să fie schimbate pe bani. Deci, cei care au ales să furnizeze cunoaştere spirituală, prin crearea unei companii în acest sens, sunt criticaţi pentru faptul că cer bani pentru produsele şi serviciile lor. Dacă cineva ar aplica concluziile menţionate anterior, el al realiza faptul că produsele şi serviciile legate de spirit intră în categoria "lucruri, ceva-uri", deci ele trebuind să devină obiectul unui schimb energetic, pentru a-şi asigura existenţa. Altminteri afacerea lor ar redeveni energie pură, în Fondul Universal. Pentru fiecare dintre termeni, compania ar da faliment, fiindcă nu s-ar putea susţine financiar.
În şcoala de pe Pământ, forma primară a puterii şi schimbului energetic poartă numele de bani. Cu bani cineva poate dobândi toate produsele şi serviciile necesare supravieţuirii sale şi, dincolo de aceasta, pentru plăcerea sa. Deci toate aceste "ceva-uri" trebuie să devină inerent disponibile schimbului, prin această formă a energiei, indiferent că ele sunt sau nu, la origine, de natură spirituală. Altminteri, cum am afirmat mai sus, orice "ceva" care nu este schimbat cu altceva devine un "nimic", revenind deci în Fondul Universal, sub forma energiei neprelucrate.
Pentru aceia din voi care vă angajaţi în ocupaţii de orientare spirituală, veţi vedea că, deîndată ce veţi putea accepta fără rezerve acest concept, capacitatea voastră de a face banii să curgă se va îmbunătăţi substanţial, de vreme ce nu veţi mai îngădui ca creaţiile voastre să revină la Fondul Universal de energii neprelucrate.

Nu există nici un dejun gratuit - întotdeauna va fi cineva care să-l plătească
Revenind la acest aspect al sistemul de credinţe "dacă este ceva spiritual, trebuie să fie gratuit", aflăm, o dată în plus că, unicul lucru care poate fi gratuit este vidul, "nimicul". Ori de câte ori vom întâlni un produs sau serviciu care se pretinde a fi gratuit, vom înţelege intuitiv că undeva, cineva mai plăteşte vreo factură. De la înfiinţarea şcolii voastre planetare, pentru a preda lecţii legate despre cum vă puteaţi folosi puterile de manifestare, ea ar trebui să deţină o formă primară de schimb (banii), ca parte integrantă a sistemelor sale. Deci, toate produsele şi serviciile care au vreo valoare ar trebui să se supună unui schimb energetic, unde banii ar constitui forma preferată de schimb.
O dată ce studenţii acestui curs vor înţelege acest concept, ei vor căuta automat pe cine plăteşte factura, ori de câte ori un obiect este oferit gratis şi fac aceasta fără a judeca. Ei ştiu că, în vreun fel, cei care pun la dispoziţie obiectul, fac acest lucru în ideea unei compensaţii care să-i susţină şi pe ei, şi eforturile lor.
Toate sufletele care se încarnează pentru şcoala voastră planetară, despre care se ştie că trebuie să înveţe această lecţie, ca şi altele puse la dispoziţie. Exact aşa cum aţi căuta o universitate care să ofere cursuri aliniate obiectivelor voastre educaţionale, voi, la nivel de suflet, aţi ales Pământul drept şcoala planetară care vă oferea cursurile care au fost cel mai strâns aliniate cu scopurile voastre evolutive din acest moment.

Manifestarea banilor prin extragerea din Fondul Universal - forma multimensională a sistemului bancar
O dată ce vă veţi fi însuşit lecţiile de mai sus despre "Serviciul către Sine/Serviciul către alţii, şi veţi fi îmbrăţişat modul de gândire al dimensiunilor superiorare privind banii, veţi fi gata de a trece la etapa următoare, în ceea ce priveşte banii. Sunteţi acum gata de a trece la cel de al doilea pas, acela de a învăţa să vă manifestaţi trebuinţele şi dorinţele, cu ajutorul Fondului Universal.
Fondul Universal reprezintă, pur şi simplu, un nume care se foloseşte pentru cantitatea nelimitată de energie care este disponibilă fiecărei fiinţe din universul nostru. Această energie este întrebuinţată pentru a manifesta toate formele creaţiei, de la galaxii şi planete, până la numerele electronice şi bancnotele care sunt folosite pe planeta voastră pentru a dobândi bunuri şi servicii.
Pentru a folosi acest Fond Universal, va fi necesar să ştiţi cum funcţionează el, cum puteţi face retrageri. În articolul de faţă, voi încerca să abordez unele din cele mai importante aspecte, dar ele sunt mult mai multe. Ar fi necesară o întreagă carte, pentru a le putea cuprinde pe toate. Ceea ce vă ofer aici vă va îngădui să porniţi, integrând cu succes acest sistem monetar multidimensional, în realitatea voastră 3D.

Principii fundamentale
1. Pentru a ne putea folosi cu succes de acest fond, trebuie să fim gata de a renunţa la actuala noastră credinţă că a avea o sumă mare de bani într-un cont bancar din 3D este unicul mod de a ne crea securitatea financiară şi, în locul lui, să comutăm lucrurile, percepând acest Fond Universal ca fiind contul nostru universal de economii. Acest lucru poate fi extrem de dificil, având în vedere că am fost crescuţi cu ideea că numai având nişte fonduri suplimentare în conturi bancare din 3D vom putea manifesta ceea ce ne dorim. Totuşi, aceasta este etapa cheie în trecerea de la un sistem financiar 3D, la unul multidimensional şi universal.
Copilul nostru lăuntric este de-a dreptul speriat de ideea de a renunţa la ceva în care au fost programaţi să creadă că ar fi unicul fel de a se simţi în siguranţă din punct de vedere financiar. O dată cu această etapă, noi arătăm, prin acţiunile noastre, că suntem gata de a începe să învăţăm cum să manifestăm la nivelul momentului, din Fondul Universal. În plus, ne mai afirmăm astfel disponibilitatea de a renunţa la nevoia de a aduna banii, scoţându-i din circulaţie, din pricina temerii că s-ar putea se ne pierdem în vreun fel capacitatea de a-i manifesta. Aceasta arată că am şi început să avem încredere în capacitatea noastră neîntreruptă de a ne manifesta dorinţele, folosindu-ne de o sursă universală. Spiritual vorbind, începem să facem ceea ce spunem.
Când mă aflam în unele din încarnările mele pământene, în 3D, atunci când sistemele acestea erau foarte asemănătoare cu ale voastre, mi-a venit foarte greu să procedez aşa. Vreme îndelungată am tot chibzuit şi m-am tot întrebat dacă nu cumva este ceva bun pentru mine să am ceva fonduri suplimentare puse deoparte. Dar după unele peripeţii legate de privaţiunile băneşti şi unele afaceri eşuate, am renunţat, până la urmă, la aceste raţiocinaţii şi am început să urmez îndrumările date de ghizii mei, pentru accesarea Fondului Universal.

2. Sufletul/Sinele vostru Superior joacă rolul de bancher personal, determinând momentul când cererile vă vor fi acceptate şi cum se vor manifesta ele. Aceste determinări se bazează pe Planul Vieţii voastre, în cadrul căruia Sufletul are rolul de manager. Acesta se petrece, bineînţeles, la solicitarea voastră (vezi Parteneriatul Suflet/Ego/Sine, cea de a 3-a cheie a compasiunii, pentru detalii).
De vreme ce principala voastră raţiune de a vă afla pe pământ este creşterea spirituală, toate cererile de retragere de fonduri sunt verificate în funcţie de Planul Vieţii, pentru a se vedea dacă ele sunt aliniate cu ceea ar fi în folosul nevoilor voastre evolutive. Planul Vieţii voastre este acel proiect pe care voi l-aţi creat în răstimpul dintre vieţile terestre, în "interviaţă", el conţinând toate lecţiile, contractele, principalele evenimente şi oamenii cu care vă veţi întâlni în timpul încarnării prezente.
Dacă solicitarea voastră se aliniază cu Planul de Viaţă de acum, Sufletul vostru se va strădui, cu maximă promptitudine, să vă aducă ceea ce aţi cerut, în 3D. Acel lucru va "curge" pur şi simplu în viaţa voastră.
3. Veţi şti momentul când o retragere a fost declanşată cu succes după trei elemente: oamenii, banii şi oportunitatea vor apărea toate deodată. Contribuţia vă va fi mică ori inexistentă în asigurarea coincidenţei celor trei. Va fi ca prin farmec. Dacă cele trei elemente nu se află încă prezente, atunci înseamnă că nu a sosit încă timpul de manifestare a obiectului sau proiectului pe care vi l-aţi dorit/propus.
Când nu sunteţi siguri de faptul că o solicitare vă va fi împlinită sau nu, întrebaţi-vă Sufletul care vă va da o confirmare într-un sens sau într-altul. Cereţi ca această confirmare să vină în maximum 24 de ore şi pe căi care să nu poate în nici un fel să fie interpretate greşit. Sufletul vostru se va conforma cererii voastre. Este pe deplin motivat să vă dea un răspuns şi, de obicei, acesta soseşte chiar pe loc, imediat ce aţi încheiat cu formularea înterbării. O sugestie - cereţi o confirmare prin da şi nu, fiţi specioşi.
4. Există momente când cererea vă va fi îndeplinită, dar energia necesară retragerii a fost blocată de ego/copilul lăuntric, din pricina faptului că se teme de schimbările ce vor fi declanşate de solicitarea voastră. În acest caz, mergeţi în interiorul vostru şi negociaţi o înţelegere cu egoul (vezi Cheia uşii deschise, cea de a 4-a cheie a compasiunii, pentru detalii).

Îndrumări privind felul în care putem efectua o retragere de energie din Fondul Universal:
1. Trebuie să fiţi împământaţi, pentru a putea primi cele solicitate de la Fondul Universal. Dacă nu aveţi legătura cu Pământul, este ca şi cum aţi primi un mesaj, dar în absenţa unei adrese sau cutii poştale. Oamenii care îşi petrec majoritatea timpului fiind în altă parte (afară, în astral sau în alte planuri dimensionale) îşi vor vedea mult îngreuiată capacitatea de a manifesta. Cei care opun rezistenţă faptului de a se afla pe Pământ, îşi vor vedea de asemenea blocate capacităţile de manifestare. Pentru a putea într-adevăr manifesta, trebuie să aveţi conexiunea realizată, de la nivelul inimii, atît cu pământul, cât şi cu oamenii săi.
2. Trebuie să afirmaţi cu voce tare, cu cuvinte, că doriţi să manifestaţi din energia pe care o extrageţi din acest Fond Universal. Acest lucru se poate asemui cu a scrie un cec sau a folosi un card ATM, ambele ţinând de 3D. Afirmînd verbal care vă este dorinţa, creaţi acele lucruri în 3D, prin puterea sunetelor. În absenţa acestui demers, ele vor rămâne în planul mental, ca gânduri. Mulţi din voi cunoaşteţi deja acest detaliu din studierea tehnicilor de vizualizare.
3. Solicitarea trebuie să fie aliniată cu scopul Sufletului vostru, potrivit celor prevăzute în Planul de Viaţă, înainte ca retragerea să se poată efectua. Orice aţi fi cerut, dacă acest lucru nu este aliniat cu acest scop, nu vă va fi acordat, fiindcă va fi considerat inutil creşterii voastre sufleteşti şi misiunii voastre. Dacă aveţi vreo îndoială despre orice aţi fi cerut, tot ceea trebuie să faceţi este să-i cereţi Sufletului o confirmare.
4. Toate retragerile trebuie să fie pentru produse sau servicii, nu pentru bani suplimentari care să stea pur şi simplu într-un cont bancar, aducându-vă senzaţia de securitate financiară. Acest lucru este considerat a fi o acumulare de energii determinată de frică, ea fiind inaccesibilă altora.
5. Fiţi deschişi în a îngădui ca lucrurile dorite să fie manifestate fără mijlocirea banilor. De exemplu, o casă vi s-ar putea ivi sub forma oportunităţii de a trăi într-o frumoasă reşedinţă, în schimbul întreţinerii ei.
6. Veţi primi numai energia necesară dobândirii bunului solicitat. Nu veţi primi nimic în exces.
7. Aceste retrageri necesită, de multe ori, unele activităţi pregătitoare, din punctul vostru de vedere. Una din analogiile pământene ar putea suna astfel: dacă vrei să câştigi la loterie, trebuie mai întâi să cumperi un bilet. Dacă retragerea este dorită în mod "deliberat", Sufletul vă va împinge, prin mesaje/impulsuri, să depuneţi acele activităţi care vă sunt necesare obţinerii lucrurilor pe care le-aţi cerut.
8. Cererile sunt safisfăcute, pornind de la agenda care vă susţine scopul Sufletului. Spre exemplu, poate că aţi cerut o casă, iar voi o vreţi chiar acum, dar Sufletul a hotărât că cel mai bun moment pentru acea manifestare este după ce veţi fi trecut printr-o serie întreagă de experienţe. Încă o dată, dacă aveţi îndoieli, întrebaţi-vă Sufletul.
Pe măsură ce veţi învăţa să vă eliberaţi de ataşamentul faţă de sistemul bancar din 3D, începând să vă folosiţi de Fondul Universal, veţi începe să experimentaţi nivele îmbunătăţite ale prosperităţii. Vedeţi cum sunteţi capabili de a manifesta toate necesităţile voastre de bază, alături de lucruri neesenţiale, cu singura diferenţă că nu veţi mai avea mari cantităţi de bani suplimentari care vă aşteaptă într-un cont bancar. Toate lucrurile se vor manifesta în momentul de acum, pornind de la o agendă care vă va suspine o creştere spirituală continuă.
În plus, pe măsură ce vă veţi familiariza mai mult cu acest nou proces, credinţa voastră în puterea de a manifesta va spori, o dată cu sentimente de pace interioară şi iubire pentru sine. Nu vă veţi mai teme că veţi putea sau nu să plătiţi chiria, etc., deoarece veţi şti, pur şi simplu, că o puteţi face. Ca mersul pe bicicletă, o dată ce l-ai deprins îţi dispare şi frica de a o face.
Sper că toate acestea v-au ajutat să înţelegeţi motivul pentru care aţi putea experimenta unele limitări financiare şi felul în care le puteţi soluţiona. Este nevoie doar ca, pur şi simplu, să treceţi către un sistem monetar nou, unul spre care v-au atras Sufletele şi ghizii voştri de mai multă vreme.
Când aţi luat decizia de a păşi pe calea spirituală, de a vă înălţa şi a reveni la starea voastră multidimensională naturală, aţi mai luat şi decizia de a învăţa cum să vă folosiţi de sistemele care sunt inerente acelei realităţi. Din nefericire, mulţi dintre voi nu aţi conştientizat faptul că acest întreg "pachet" nu poate intra în vigoare decât prin decizia voastră. Drept rezultat, aţi fost speriaţi şi tulburaţi de suişurile şi coborîşurile suferite de finanţele voastre, de când aţi intrat pe această cale. Sper că acest mesaj vă va disipa din îngrijorările legate de finanţe, de vreme ce aţi învăţat cum să vă folosiţi de sistemul monetar interdimensional, care împreună cu sistemul vostru monetar curent 3D face parte din antrenamentul pentru ascensiune. Faptul că aţi experimentat schimbări monetare stă mărturie faptului că Sufletul şi ghizii voştri lucrează din greu, pregătindu-vă să vă urcaţi spre multidimensionalitate.
Toţi cei care aţi păşit pe calea ascensiunii vă veţi întâlni, mai devreme sau mai târziu, cu aceste lecţii, deci nu sunteţi singuri. Ştiu din experienţa mea personală cât de provocatoare pot fi aceste lecţii, acest curs. Asemenea cuiva care nu a înţeles lucrurile de la început, pot simţi empatie faţă de zbaterile voastre. Tot din experienţă ştim că împărtăşind din sentimentele, temerile şi experienţele care îi animă cu ceilalţi, care se află pe aceeaşi cale cu voi, veţi putea trece mult mai repede de aceste lecţii. Vă rugăm cereţi-ne sprijinul. Numai împreună vom reuşi.

Cu apreciere, în slujba voastră,
Devin
Şeful Consiliului Nibiruan din 9D prin Jelaila

Versiunea românească: Alexandra Popa

Niciun comentariu: