marți, 24 iunie 2008

Procesul ascensional
Manual pentru începători

(fragment)

Mai jos veţi găsi o serie de noi căi de a fi, la care ajungem de obicei, atunci când începem să locuim într-o realitate nouă, cu o vibraţie mai înaltă. Multe dintre acestea m-au surprins şi pe mine, întrucât ele erau cu mult mai simple şi mai minunate, decât îmi putusem eu imagina vreodată. Regulile şi căile vechi, pe care le ştiusem despre dimensiunile superioare, erau derivate dintr-o conştiinţă bazată pe ego, care existase în spatele vălului, unele dintre ele fiind chiar greşite! Iar majoritatea, dar nu toate, channelingurile reprezintă fiecare câte o variaţiune ce depinde de individul care canalizează informaţia. Oricine poate accesa orice rezervor de energie doreşte, unul care să vibreze la nivelul lor de vibraţie, pentru a primi aproape orice tip de informaţie care să se potrivească sistemului lor de credinţe. La care se adaugă acurateaţea. Prin procesul de ascensiune/înălţare, ajungem şi noi acolo. Astfel, lucrurile stau cu adevărat diferit.

1. Veţi ajunge la un anumit nivel, în cadrul procesului vostru ascensional, când nu veţi mai dori sau rezona cu niciun tip de vindecare. Şi aidoma unui fumător care s-a lăsat de fumat, vă veţi putea simţi frustrat atunci când majoritatea celor ale căror preocupări se află în zona New Age vor continua să îşi concentreze multă energie asupra vindecării. Pe măsură ce vom începe să vibrăm la o frecvenţă mai înaltă, nu vom mai avea nevoie de vindecare. Vindecarea are drept scop să ne introducă într-o energie care vibrează mai jos şi cu care noi nu ne mai sincronizăm acum. Ea ne poate purta în trecut, "înapoi", undeva unde noi nu mai suntem. Ne poate aduce într-adevăr către o energie cu vibraţie joasă asupra căreia nu mai trebuie să ne concentrăm. Acolo unde ne vom plasa energia, focalizând în mare măsură, va deveni, mai mult ca oricând, realitatea noastră din dimensiunile superioare. De ce şi-ar dori cineva să se concentreze în mod continuu pe o energie cu vibraţie joasă? Ea poate fi resimţită ca ceva venind dintr-o altă lume, unde noi nu mai locuim. Iar a primi o vindecare, după ce "chiar ai ajuns aici" îţi poate scurt-circuita sistemul.

2. Nu mai aveţi aceleaşi legături cu familia voastră fizică. Am ales să ne naştem într-un anumit mediu fizic, care ne va susţine dezvoltarea unor trăsături necesare, pe are noi am ales să le întrupăm, pentru a ne realiza misiunea sufletului. În plus, mulţi din noi am convenit să contribuim la ridicarea vibraţiei planetare prin transmutarea energiilor mai dense şi mai întunecate. După ce încarnarea anterioară a fost încheiată şi noi am ajuns într-o dimensiune superioară, misiunile legate de familiile noastre au devenit acum perimate. Corzile, legăturile au fost, practic, tăiate. Nu mai suntem deloc conectaţi prin tot soiul de probleme. Am încheiat cu acea experienţă. Iată de ce, membrii familiei noastre pot brusc dispărea din vieţile noastre, fără vreun motiv aparent, pur şi simplu pentru că noi nu mai avem niciun fel de legătură cu ei. Dar dacă vom continua pur şi simplu de a-i iubi, conexiunea cu ei rămânând la acest nivel, vom putea continua să menţinem o relaţie bazată pe bucurie şi alegere. Şi după ce vom fi ajuns la un stadiu superior de claritate, vom putea de asemenea vedea limpede cine sunt ei cu adevărat şi cum funcţionează, ceea ce nu are absolut nicio legătură cu noi.

3. Prietenii voştri de o viaţă vor ieşi brusc din arenă. Exact ca mai sus. Iar uneori vom relua legătura cu prieteni cu care nu ne-am văzut de secole. Iar acest tipar energetic funcţionează şi pentru zone geografice diferite ale planetei. Când am încheiat cu o anumită misiune, totul este terminat. În dimensiunile superioare nu vom avea a face decât cu bucuria şi cu a ne simţi bine, a experimenta şi a crea, fără ataşamente. Iată de ce va trebui să mergem înapoi, la vechi prieteni ai noştri, şi la case ale noastre de pe alte coordonate geografice, fiindcă acum realizăm această unitate într-un scop diferit.

4. Brusc veţi înţelege că este şi întotdeauna a fost vorba de aceasta, de ceva care nu are nicio legătură cu "karma", cu "contractele", cu"lecţiile de viaţă, sau cu "Pământul văzut ca o şcoală". Acestea sunt lucruri care au fost create, mulţi din noi lăsându-ne înşelaţi. Aveam nevoie de o poveste pentru a ne explica motivul pentru care ne simţeam atât de puţin confortabil şi aveam nevoie de a fi spirituali, pentru ca întreaga noastră suferinţă să aibă o noimă şi pentru ca ea să nu se fi consumat în zadar. Când ceaţa se va ridica într-un târziu, iar noi ne vom fi ridicat mai presus, nu vom mai vedea lucrurile prin gândirea limitată a unei conştiinţe de vibraţie joasă. Totul are legătură cu energia şi de felul în care ne folosim de ea pentru a experimenta. Am dorit să jucăm tot soiul de jocuri. Am inventat poveşti. Uneori am venit pe planetă, în încercarea de a o schimba prin conştiinţa noastră superioară, căreia i-am dat o formă (corpurile noastre). Uneori suntem plictisiţi. Scopul Pământului şi al existenţei sale este de a crea prin intermediul formei. Nu am incercat niciodată să mergem nicăieri, încercând dintotdeauna să mergem acasă. Am dorit să ne jucăm, să ne distrăm şi să experimentăm. Şi n-am fost tot timpul serioşi! Spiritualitate înseamnă bucurie, distracţie, creaţie, joc. Categoric nu are nimic rigid, plin de reguli, judecăţi. Înseamnă libertate, iubire şi voie bună.
5. Nu vă mai interesează adunările spirituale, meditaţiile de grup, adică întregul capitol New Age. Vă aflaţi aici pentru a realiza faptul că spiritualitatea intenţională nu este ceva real, ea neapreagăsindu-şi locul. Adevărul este că noi suntem fiinţe spirituale 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână (24/7), indiferent ce am face. Spiritualitatea forţată ne scoate în afara lumii, plasându-ne undeva în situaţii artificiale, unde noi nu prea mai existăm, ci doar încercăm să fim. În dimensiunile superioare, noi ne trăim pur şi simplu vieţile şi experimentăm. Nu ne dorim în permanenţă altceva şi nici nu încercăm să ne plasăm în situaţii care să ne apropie mai mult de Sursă, doar fiindcă ele ne apar a fi ceva mai spiritual. Este cu mult mai bine să dispui de prezenţa fiinţei tale aici, în lume, decât într-un laborator al unor încercări artificiale, îndepărtate.
6. Vă debarasaţi de toate căile spirituale şi de dezvoltare personală, nemaidorind să mai învăţaţi ceva. Felicitări! Aţi sosit în starea de a fi. Astfel aţi isprăvit de asemenea cu învăţatul, fiindcă vă pregătiţi pentru a vă administra energia pe calea darurilor şi talentelor voastre speciale, pur şi simplu existând într-un spaţiu unde vă bucură enorm să fiţi. Această stare se mai leagă şi cu a fi în momentul acum. Iar a te extinde şi a creşte continuu, în permanenţă, vine din experienţă, nu din studiatul din cărţi sau din conştientizarea mentală. Putem acum primi orice informaţie suplimentară de care avem nevoie, conectându-ne direct la Sursă. În plus, dacă nu mai avem niciun fel de apetenţă pentru informaţii noi, înseamnă că ne-am încheiat socotelile în acest univers, pregătindu-ne de a merge la un nivel superior.
7. Aveţi o mare foame de simplitate, abia mai putând tolera ceva care este prea complicat. Am eliberat atât de mult, încât acum ne aflăm cu mult mai mult într-o stare de simplitate. În dimensiunile superioare, nu mai ai nevoie de a forţa lucrurile, pentru ca ele să se întâmple sau de a face ceva, aşteptând vreun rezultat. Acolo nu există obstacole de trecut, nici procese complicate. Când am atins o anumită vibraţie, noi o atragem spre noi, pur şi simplu, într-un mod cât se poate de firesc. Şi reamintiţi-vă că, în dimensiunile superioare, nu facem decât să fiinţăm, să creăm şi să experimentăm. Fără plan, agendă, opinii şi fără a trebui să demonstrăm ceva sau să facem ceva pentru a primi altceva.8. Negativitatea ne apare ca ceva de-a dreptul îngrozitor. În dimensiunile superioare, nu există nici contraste, nici negativitate. Când vom atinge o stare superioară, vom simţi intuitiv că viaţa înseamnă bucurie, pasiune, creativitate, că nu vom avea a ne mai plânge de ceva. Negativitatea provine din slăbiciune, lipsă a puterii, această stare neexistând în dimensiunile superioare. Iar a vorbi continuu despre ceva într-o manieră negativă, actualizează totul, făcând din negativitate o realitate, o experienţă palpabilă. O alimentează, îngăduindu-i să existe.
9. Dramele sunt ceva ce ţine de trecut. Atunci când vom atinge stările superioare, vom putea vedea clar cum noi am fiinţat, cu siguranţă, ca într-o piesă de teatru, până atunci. Acum, când trăim şi vedem lucrurile dintr-o perspectivă superioară, nu mai avem nevoie de drame şi poveşti de relatat în jurul nostru, acelea provenite dintr-un act inconştient şi neintenţional de creaţie. Noi nu mai dorim acea stare emoţională de lipsă a puterii, fiindcă aceasta nu se mai potriveşte cu nivelul pe care l-am atins. Mai suntem şi mult prea obosiţi şi apatici – acestea nefiind decât nişte produşi secundari ai procesului ascensional , pentru a mai dispune de energie pentru astfel de lucruri!Fie ca ceea ce vă oferim noi pe site-ul “What"s Up on Planet Earth?” să vă fie de folos pe cale, validându-vă experienţele şi reamintindu-vă că noi toţi UNA suntem. Vă mulţumesc pentru interesul continuu de care daţi dovadă şi... lectură plăcută!
Universal Copyright 2006 este aici autorizat! Distribuiţi materialul gratuit, vă rog, atât timp cât se va menţiona ca resursă
"http://www.whatsuponplanetearth.com/", iar aceste informaţii nu vor fi distribuite în scop comercial sau contra cost.

Traducerea: Alexandra Popa

Niciun comentariu: