luni, 16 iunie 2008

Ce Dumnezeu se întâmplă cu mine?

Întrebări şi răspunsuri despre Sindromul Accelerării Globale


Dragi prieteni,

Aş vrea să vorbim acum despre acest fenomen, cunoscut sub denumirea de "Sindrom al Accelerării Globale", pe scurt G.A.S. Deşi el nu a fost încă omologat ca termen medical (el fiind creat de cel care face channeling pentru noi), tocmai faptul că el nu ţine de un diagnostic, ne solicită crearea unui diagnostic. Multe din simptomele G.A.S. ţin de domeniul medical, în toată regula. Dacă vă veţi simţi atinşi de vreunul din ei, vă încurajez să solicitaţi consult şi îngrijire medicale, să faceţi tratament şi să vă vedeţi în continuare de viaţă.
Iată o expresie minunată.... "Să vă vedeţi în continuare de viaţă." Acest lucru implică că aţi venit de undeva, aţi sosit aici şi vă continuaţi apoi drumul către un alt loc. Liniaritate. Trecut-Prezent-Viitor. Acesta este numele Jocului aici, în 3D. Cel puţin până atunci când jocul începe să nu mai fie joc. Iată de ce, prieteni, vă trimitem acest mesaj.
"Experimentul Pământ", în care vă aflaţi toţi, se apropie de sfârşit. Ca specie, v-aţi extins când de mult a fost nevoie.... în feluri pe care nici măcar nu le mai înşiruim aici. După ce veţi fi completat acea călătorie, sunteţi acum gata de a reveni ACASĂ. Exact aşa cum nu puteţi manifesta într-un singur univers toate modalităţile în care v-aţi extins până acum (vorbim aici în termeni liniari), la fel de adevărat este şi că nu puteţi manifesta într-un singur univers toate detaliile revenirii voastre acasă! Fiecare din voi trebuie să aibă pur şi simplu ÎNCREDERE că aşa se întâmplă, crezând, în acest sens şi pe de-a întregul, în mărturia sufletului vostru. Prima determinare a faptului că aveţi a face cu Sindromul Accelerării Globale este faptul că medicii şi vindecătorii voştri din momentul actual nu pot explica ceea ce vi se întâmplă, neavând niciun fel de leac pentru aceasta. Oricât aţi încerca, nu puteţi găsi alinare. Şi chiar în momentul în care medicul ia reţetarul pentru a vă prescrie nişte antidepresive sau medicamente eutimice - holbând apoi ochii spre voi, ca şi cum ar vrea să vă spună că sunteţi de-a dreptul nebuni - aveţi la îndemână opţiunea binecuvântată de a declara în sufletul vostru:

"Nu sunt nebun, doar sufăr de G.A.S.!"

Va fi cum va fi. Nimeni nu poate (şi nici nu va ajunge) la concluzia de mai sus, până ce nu va fi înţeles pe deplin că modalităţile lumii şi înţelepciunea lumii nu mai au nimic de oferit procesului în care se află. O dată ce cineva a fost declarat "fără speranţă", potrivit unor standarde tradiţionale, acel bărbat sau acea femeie este deja pregătit de a aborda viaţa într-un fel Meta-uman. Chiar asta înseamnă termenul de "meta". Înseamnă "dincolo de."


Câteva puncte de vedere despre:

SEMNE ŞI SIMPTOME


OBOSEALĂ ŞI LETARGIE: Senzaţia de sfârşeală, chiar şi după o noapte întreagă de somn. Un anumit sentiment de inutilitate şi descurajare legat de viaţa într-un corp fizic.

Într-un cântec mai de demult, în refren se găsea întrebarea: "Cum îi vei mai putea ţine să lucreze la fermă, după ce au văzut Paree?" Într-un fel, această întrebare are un înţeles mai profund, mai ales când vorbim despre factorul oboseală şi "naşterea unei noi paradigme". În primul rând, există o PUNTE UNIFICATOARE A CONŞTIINŢEI. Ea se creează în spaţiul eteric, legând viaţa din 3D cu existenţele noastre nelimitate din multi-D. În fiecare noapte, când adormim - şi chiar şi pe timpul zilei, într-un clipit de ochi, într-o bătaie a inimii - mulţi dintre noi ne ocupăm poziţiile pe acea Punte, străduindu-ne constant să ajungem la ziua când calea va fi deschisă complet, într-o conştiinţă deplină, când omenirea va putea să "alunece", după dorinţă, dintr-o dimensiune în alta.
A ne trezi obosiţi poate fi şi rezultatul combinat al unei "munci de noapte" pe care o facem acolo, pe acea Punte, ca şi datorită unei Reechilibrări bio-energetice care se petrece în vehicolul nostru fizic. De asemenea, conştientizarea sporită a vieţii de "cealaltă parte" a Vălului, care pentru unii devine extrem de vie, poate produce amarnice dezamăgiri legate de viaţa în 3D, în special în legătură cu impasurile politice şi încetineala din viaţa economică care se pot observa acum. În mesajul intitulat "Tragicii" se vorbeşte adesea despre aceasta - pe fondul faptului că anumite persoane (multe dintre ele tineri) refuză să mai se angajeze aici, în 3D, optând pentru a sta şi a visa cu ochii deschişi sau de a găsi o stimulare în folosirea drogurilor.
Atunci când energia hipermasculinităţii se amestecă şi se contopeşte cu sentimentul şi intuiţia profundă, impulsul către astfel de "acţiuni" scade. Toţi trecem de la a fi "făpturi omeneşti", la a fi "fiinţe omeneşti". Ne simţim îndrumaţi să devenim mai senzoriali, să contemplăm mai mult, să "ne oprim pentru a mirosi trandafirii." Astfel producţia noastră de endorfine, analgezicele noastre naturale, vor scădea proporţional... aducându-ne conştientizarea personală şi senzaţiile fizice care anterior erau deviate prin accentul sporit pus pe activitate, stress şi mişcare.
Activările energetice de pe planetă vor mai putea produce oboseală şi stress. Când sosesc infuziile de Energie Nouă, sistemul imunitar al organismului (în starea sa normală) este provocat şi pus în alertă. Stressul şi alerta ce rezultă din aceste provocări (în special dacă activările au fost intense, precum cele primite de la exploziile solare de tip M şi X, spre exemplu) ne vor putea provoca o „cădere” a sistemului nervos, creându-ne o senzaţie severă de rău şi chiar de disperare – până ce ne vom putea asigura că infuzia a fost urmată de suficient somn şi recuperare. În asemenea momente, trebuie pur şi simplu să ne întindem pe pat şi să ÎNGĂDUIM să se producă reparaţia – chiar dacă mintea şi logica noastră din 3D nu vor înţelege ceea ce se întâmplă. Când mintea-corp ne spune „Stop!”, este bine să ne supunem. Aici se află în joc mai multe lucruri decât ne-am putea noi imagina.

DUREREA FIZICĂ: Muşchi şi articulaţii înţepenite, nevralgii şi disfuncţii fizice.

În general, orice durere din corp este legată de o rezistenţă. Tranziţia noastră de la un univers polarizat, la un Univers Reconectat, dobândind accesul la Multivers, poate fi dură pe alocuri. Vehicolul fizic devine, la modul propriu, un recipient unde se vor amesteca şi interpenetra forţele divergente (masculin/feminin, întuneric/lumină, cald/rece, formă/haos, etc). Sunt momente când în noi se dau adevărate războaie, când devenim terenul de confruntare dintre “forţe irezistibile şi obiecte imuabile.” Fiind gazda unor astfel de “răsturnări”, corpurile noastre vor fi adeseori asaltate de tot felul de dureri! De fapt, nişte chinuri ale facerii. Pornirea de a merge “pe drumul acesta”, dar şi impulsul de a merge “pe drumul celălalt”… senzaţia de a fi tras în mai multe direcţii, în acelaşi timp.
Mesajul general ce trebuie trimis corpului, în astfel de moment, este pur şi simplu următorul: “Uşurel, băiete. Totul este în regulă. O rezolvăm noi şi pe asta.” Lucrul cu respiraţia, tonificarea, stretching, lucrul profesionist cu corpul, chiropractica, lucrul cu energiile, hidroterapia, dialogul pe voci, limbajul luminii, vindecare prin sunet şi culoare… acestea sunt doar câteva din nenumăratele unelte care ajută la această “naştere”. Ele sunt prezentat aici sub forma unei liste, pentru a ne linişti şi refocaliza corpul, pentru ca el să poată suporta hurducăturile şi buşiturile forţelor divergente ale transmutării care duc la Comuniune cu Unimea şi la Expresia Unificată.
În general, durerile din corpul fizic sunt provocate de doi factori: a te forţa să faci ceea ce NU VREI să faci sau, de-a dreptul, reprimarea a ceea ce vrei SĂ FACI cu adevărat. Ori de câte ori o parte din tine doreşte să o domine pe cealaltă, va interveni durerea. Ea va fi resimţită de AMBELE PĂRŢI,,, fiindcă îşi are originea în ambele părţi. În astfel de momente, corpul devine un punct de convergenţă, de întâlnire a lucrurilor ce se opun unele altora. Aici nu există victime, nici agresori. Nu există decât simple elemente speriate, care încearcă să se stabilizeze într-un mediu nou, care le este străin. Adeseori, „entitatea egoului” dintr-un corp va ţine pe rând partea fiecăreia dintre aceste forţe divergente... încercând să exorcizeze un aspect sau altul al sinelui (o senzaţie, poate), astfel încât celălalt aspect (al unei acţiuni sau obicei) va putea să fie promovat. Acest lucru nu este înţelept, fiindcă AMBELE PĂRŢI sunt ale voastre, altfel nu ar fi supravieţuit. Uneori este nevoie de „căldura” durerii fizice, pentru ca fiecare din cele două „tabere” ale luptei (ca şi ego-ul) să înveţe cum să se elibereze, găsindu-şi noul centru care reprezintă în mod armonios TOT ceea ce există într-un spaţiu dat.
Cineva a întrebat de curând despre „fibromialgie”... care este un simptom obişnuit în zilele noastre, în special pentru cei care au o natură sensibilă. Cuvântul înseamnă literalmente „fibre musculare dureroase”. În corp, există muşchi importanţi (legaţi de mişcare), care sunt grupuri de fibre, adunaţi împreună în fascicule, care sunt specializaţi în realizarea unor anumite activităţi şi obiective. Aceste fibre fie se pot alinia unele cu altele, fie se pot deranja şi încâlci. Sistemele muscular şi nervos reprezintă primele locuri care se „confruntă” cu impulsuri divergente! Când în corp circulă gânduri şi impulsuri controversate, rezultatul poate fi o durere, inflamaţie (mânia celuleor) şi energii blocate. În general, cei care suferă de fibromialgie au probleme cu expimarea şi exteriorizarea mâniei. În loc de a-şi verbaliza sentimentele, pentru a le lăsa să circule, ei se agaţă de acestea – ţinând emoţii conflictuale blocate în muşchii şi
ţesutul lor conjunctiv. Prima diferenţă dintre durerea musculară simplă şi fibromialgie este natura sistemică a celei de a doua. Aceasta are tendinţa de a se mişca prin corp, ca o reflectare a unor probleme şi teme care se integrează în acest fel. Simbolismul fibrelor, care sunt adunate în fascicule, sugerează o temă a RELAŢIILOR... ca şi ideea articulaţiilor. Atunci când există o durere în fibrele musuclare şi în articulaţii, ea înseamnă de obicei că, în viaţa personală a individului, există relaţii care nu au fost pe deplin abordate.


DEZORIENTARE ÎN SPAŢIU ŞI CONFUZIE: Senzaţia de nu fi întrutotul în locul în care te afli, senzaţia de plutire în neant. Dezorientare.

Confuzia este starea în care „fuzionăm cu” cineva sau cu ceva. Este începutul CONŞTIINŢEI FUZIONATE. În 3D, oamenii şi obiectele sunt separate şi distincte. Ele au un început şi un sfârşit... deci LIMITE. Când lucrurile devin „confuze” (fuzionând cu”, limitările încep să se estompeze. Linia distinctivă dintre elemente se strică, existând tendinţa ca (una sau mai multe) entităţi să fuzioneze.

Un alt cuvânt pe care l-am putea folosi în locul „spaţialităţii”, ar fi DIFUZ. Ne putem considera a „pluti în neant” sau ne putem considera drept „parte a totului”. Este paharul pe jumătate gol sau pe jumătate plin? Depinde de perspectiva pe care o avem, nu?

S-a spus cândva că „cel care nu este gata de a-şi da viaţa pentru ceva, şi-o va jertfi pentru orice.” Când se declanşează confuzia, persoana începe să uit cine sau ceea ce este.

„Di-fuzia” este o abandonare a ataşamentelor vechi (a vechilor fuziuni)... o „ridicare” de la o realitate de bază, pentru a putea vizita o alta. Potrivit Materialului privind Transportalurile, există trei stagii ale transportului inter-dimensional: dezintegrarea (ca punct de origine), trecerea prin Portal şi reintegrarea, în punctul de destinaţie. În mod normal, această secvenţă are loc foarte rapid... atât de rapid, încât aproape că nici nu ne dăm seama. Dar dacă va exista vreo ezitare sau pauze între paşii procesului, senzaţia de a fi „acolo/nu acolo” va putea fi cu adevărat foarte accentuată.

Difuzia poate fi ceva pozitiv... netezind o cale spre noile definiţii ale sinelui sau poate constitui un început de disoluţie locală, pentru o entitate. Se spune că alăturarea la Universul Reconectării produce trei lucruri: Sporirea (o creştere a puterii personale), Fuziunea (adunarea tuturor aspectelor sinelui) şi Purificarea (eliberarea elementelor polarizate ce nu pot sau nu vor putea suporta un amestec cu alte elemente, în spaţiul lor).

Difuzia Conştiinţei este ca o DILATARE A UTERULUI, care face parte din pregătirile naşterii. Ea ne va deschide, prin eliberarea demonilor (de la care avem de învăţat câte ceva), pentru a primi Sinele Critstic. Ar putea fi o perioadă puternică, plină de temeri. Există momente în care simţim cum, practic, mergem pe un drum alunecos. În astfel de momente, ne va fi de folos să stăm, de-a dreptul, nemişcaţi. Cei care au ingerat o ciupercă „specială” vor confirmacă, există un moment în cadrul procesului, când îţi aduni lucrurile esenţiale, de care ai nevoie, undeva, pe jos, şi rămâi şi tu acolo. A te mişca sau a pleca nu sunt de niciun folos. Acelaşi lucru este adevărat referitor la Energia Sinelui. Există momente când acţiunea, punctul focal, trebuie ca, până la urmă, să se abandoneze pentru a trăi o difuzie ca de vis. Fie şi aşa. Face parte din proces. În timpul acestor momente, cele mai mari momente de inspiraţie ne vor fi alături. Apoi, când „ceaţa” se va ridica, vom putea să ne mişcăm din nou. Dacă „ceaţa” nu se va ridica niciodată, va fi pentru că refuzăm să ne abandonăm ei. Rezistenţa noastră va exacerba orice simptom. Cooperarea şi îngăduinţa vor linişti/calma corpul. Acest lucru este adevărat cu privire la majoritatea simptomelor de care am vorbit aici.



INSOMNIE: Incapacitatea de a dormi poate avea mai multe cauze. Două dintre primele, legate de Accelerarea Globală sunt: anxietatea (legată de ideea că, în timpul visului, au loc călătorii astrale) şi agende interioare propriu-zise (integrarea conştiinţei de somn cu cea din perioada de veghe). Unii oameni sunt tulburaţi de visele pe care le au. Le vine greu să lucreze, în perioada de veghe, cu umbra lor, deci procesarea viselor devine ceva mai intensă.

Ocazional, privarea de somn poate reprezenta o cale de “a distruge” rezistenţa la schimbare a egoului. Dacă unul din aspectele egoului a uitat de vreunul din contractele pe care sufletul le-a făcut şi despre care este vorba, fiindu-i greu să “se trezească”, Sinele Extins se va folosi de prilejul oferit de tulburările de somn, pentru a aduce persoana în acea stare “dintre şi printre”… aflatî între veghe şi somn… pentru a-i spori conştientizarea contractului pe care îl are cu Spiritul.


DURERI DE CAP, DURERI DE CEAFĂ: O dată de o persoană a exclus multe din cauzele organice şi mecanice ale durerilor de cap şi de ceafă (tumori, subluxaţii vertebrale, puncte dureroare, disfuncţii de aliniere craniană -în special deplasările occipitale – durerile post-traumatice, TMJ, ş.a.m.d.)… unul din simptomele GAS primare ar putea fi constituit de incapacitatea de a trece fluent de la stările active, la cele pasive ale fiinţei. Unii oameni rămânâd “blocaţi” în una din emisferele creieului. În mod tradiţional, Emisfera Stângă este cea despre care s-a descoperit că ar fi cea analitică şi mai activă, în vreme de cea Dreaptă este mai intuitivă şi mai relaxată. În momentele de intensă activare a energiilor planetare, este important să putem să trecem rapid de la stările active, la cele pasive ale conştiinţei. Dacă sistemul nervos nu este capabil de a o face, rezultatul vor fi durerile de cap. Uneori, tratarea acestora va putea implica rudimentele unor tipare de comportament şi ale unor stări alterate de conştiinţă care au fost dezvoltate de-a lungul acestei vieţi sau care au fost predispuse prin moştenirea genetică dobândită. Vizualizările creative, dialogul pe voci, lucru conşient cu respiraţia, hipnoterapia şi alte metode de autoexplorare vor fi de o mare importanţă, dacă vom încerca remedierea acestor stări.


"Vocea lui Dumnezeu" În timpul acestor momente extrem de energizate, multora din noi Spiritul le va propune să devenim canale pentru Perspectiva şi Înţelepciunea extinsă. “Portalul de channeling” al acestui proces se află în spatele capului. Deşi iluminarea personală ne vine prin Chakra Coroană, canalizarea conştientă ne vine pe aici, penru a ne facilita o recuperare rapidă de informaţii din registrele akashice, de la entităţi individuale sau grupuri de suflete.
Amintiţi-vă de filmul “Matrix”, unde Neo a fost conectat la sistem sau atunci când el călătorea, alături de prietenii săi, prin interiorul “constructului”? Îi erau ataşate lucruri undeva, în spatele capului. Aceasta ar putea reprezenta o estimare a Portalului de Canalizare, cu excepţia faptului că noi vorbim de un punct energetic, el nefiind legat de niciun computer. Durerea şi tensiunile ce intervin aici pot semnala “bătăi” la uşa conştientului, ceea ce ne propulsează în serviciul faţă de Spirit – prin forme verbale, muzicale, artistice sau ale formule de channeling conştient. În cazurile în care exisă un îndemn de a vindeca, desena sau interpreta la un instrument, pentru a ne pune în slujba Spiritului, vom putea avea, de asemenea, unele senzaţii de amorţeală sau de furnicături prin mâini, prin umeri – arătând faptul că energia vrea să răzbată. Este la latitudinea individului să discernă dacă acestea sunt chemări ale Spiritului sau, pur şi simplu, dezechilibre care trebuie abordate, aşa după cum arătam mai sus.


ANXIETATE CU SENZAŢIE DE PLUTIRE, ATACURI DE PANICĂ: Mulţi oameni au avut experienţe din copilărie pe care le-au contractat pentru a le reprima, pe când ele le reprezentau primii ani ai “vacanţei lor în limitare”, aici în 3D. Copii, venim aici limpezi şi dulci – cu inima şi conştiinţa extinse. Dacă ni s-ar îngădui să rămânem în acea stare, ar fi fost posibil ca noi “să ajungem” prea repede la conştientizarea deplină. Pentru a ne ajuta să încetinim acest proces, până la sosirea timpului, noi ne-am angajat nişte “bărbaţi duri” (sau femei) care să ne traumatizeze, pentru a pune ţesut cicatricial în jurul acelor delicate sensibilităţi. Aceste încapsulări de sentimente rămân eficiente până la momentul când se apropie pentru noi momentul Reconectării. Atunci când se va întâmpla aceasta, se petrece o “accelerare” în conşţiinţă, care produce o senzaţie de “grabă” sau de “adaos”. Ar putea ieşi la ivelă amintirile traumelor (sau ale Contactelor interdimensionale), producând senzaţii severe de dezorientare şi frică. În plus, acei indivizi pot face experienţa unei confuzii emoţionale şi mentale, de vertigo, pierderea noţiunii timpului, întreruperi în memoria de scurtă durată. Atacurile pot surveni fără niciun avertisment şi ele pot fi devastatoare. În timpul unor astfel de momente, este important ca individul să fie în siguranţă, să bea mari cantităţi de apă, să fie indrumat să respire adânc şi să i se spună că acestea sunt simptome pe care MULŢI le pot resimţi în aceste momente. Procedurile menţionate mai sus pentru durerile de cap pot fi de folos, dacă sunteţi purtaţi astfel încât să percepeţi tiparele de unde au provenit toate acestea sau despre unde doresc să se ducă ele. Deşi tratamentul medicamentos nu va face decât să întârzie procesul de a vă confrunta cu propriii “demoni”, aceştia vor putea menţine stabilitatea, în aceste momente de mare anxietate. Nu trebuie să fiţi stoici, dacă viaţa v-a fost drastic dată peste cap. Problema tratamentului medicamentos nu trebuie să se pună în termenii de “totul sau nimic”. Iar calea ierburilor, esenţelor florale, uleioase reprezintă doar o frumoasă linie de mijloc, atunci când simptomele nu sunt atât de grave. Planta mea favorită pentru relaxare este valeriana. Ea poate fi de mare ajutor în problemele legate de somn, dacă nu sunt prea drastice. Remediile mele floarale favorite se găsesc între Esenţele Florale Bach şi printre cele produse de Perelandra. Produsul cel mai popular şi universal, la această categorie, este “remediul de salvare” Bach, care poate fi găsit sub formă de cremă, picături sau spray de gură. El se poate constitui într-un excelent produs de “prim ajutor”, pentru cei care tocmai au făcut experienţa activării sau accelerării energiei – aducând, în acest caz, un efect calmant şi echilibrant, în timpul acestor momente dure. De asemenea, în acest sens, vom putea găsi ajutorul dorit în folosirea sărurilor homeopatice sau celulare, aşa cum au fost ele dezvoltate de dr. Wilhelm Heinrich Schuessler, către sfârşlitul sec. al XIX-lea. Nu trebuie să subestimaţi niciodată importanţa unei băi fierbinţi, a magiei care vă poate cuprinde atunci când vă înfăşuraţi într-un prosop, aşezaţi lângă şemineu, într-un balansoar.

www.reconnections.net
Copyright, 2006, by Daniel Jacob. Toate drepturile rezervate. Puteţi copia şi da mai departe, pentru creştere personală şi/sau cerce, cu menţionarea URL-ului de mai sus şi a drepturilor de copyright. Orice reproducere pentru obţinerea unui profit necesită permisiunea scrisă a Reconnections, Inc.

Traducerea: Alexandra Popa

Niciun comentariu: