miercuri, 25 iunie 2008

SCALA DENSITĂŢII/DIMENSIUNILOR

după descrierea făcută în cartea "Prisma din Lyra" de Lyssa Royal


A 7-a Densitate

Conştientişzarea ca experienţă multidiumensională, identitatea grup-matrice (complexul social al memoriei). Aceasta este frecvenţa Unimii totale sau a integrării totale, la această frecvenţă, vibraţiile se contopesc în identitate, devenind un întreg ca o masă a conştiinţei. Aceasta magnetizează pe ceilalţi din alte frecvenţe, furnizând acest curent către curgerea naturală şi către integrare. O dată ce fiinţele din 7D au atins masa critică, ele vor progresa prin Prisma din Lyra (din punctul nostru de vedere atunci va exista un punct de ieşire sub forma unei găuri negre) unde vor intra pe o altă octavă dimensională, unde le aşteaptă alte aventuri.

A 6-a Densitate

Conştientizarea este dimensiunea însăşi. Aceasta a fost adeseori denumită "Conştiinţă cristică", fiindcă ea prezintă un nivel de frecvenţă egal cu cel al lui Chrisos sau Buddha. Începând cu această frecvenţă survine reamintirea totală, fiinţa începând să îşi asume responsabilitatea pentru Întreg, mai degrabă decât pentru Sine. Astfel procesul de evoluţie a Sinelui şi acela de evoluţie a Întregului devine unul şi acelaşi lucru.

A 5-a Densitate

Conştientizarea prin experienţă a "eului" ca identitate de grup, care nu este legată de un timp liniar. În această densitate conştiinţa simţitoare începe să se trezească la adevărata sa moştenire. Este dimensiunea înţelepciunii. Pe măsură ce o fiinţă îşi trezeşte înţelepciunea lăuntrică, ea începe adesea să dorească să o împărtăşească şi celor care se mai află încă în dimensiuni inferioare. Multe fiinţe ale acestui tărâm aleg să devină ghizi pentru alţii. O fiinţă aflată în 5D realizează fuziunea cu familia sa de conştiinţă ("suprasufletul" sau "Sinele Superior") şi începe să îşi reamintească. Este prima dimensiune în care se face experienţa unei orientări non-fizice. NOTĂ: nu există distincţii tranşante la trecerea la o altă dimensiunea, în registrul cuprins între 5D şi 7D. De vreme ce aceste dimensiuni au o orientare fizică, există multe amestecuri, în cadrul acestor tranziţii.

A 4-a Densitate

Încorporarea conştientizării volumetrice, supraconştiinţa, reintegrarea identităţii de grup fără pierderea identităţii eului. Pe măsură ce vibraţia creşte, percepţia trecutului, prezentului şi viitorului devine mai fluidă, ea fiind urmată de capacitatea de a accesa realităţi multidimensionale şi cu mai multe densităţi, o conştiinţă negativ orientată fiind mai dificil de menţinut. În prezent, pe Pământ, realitatea 4D se suprapune cu 3D. În cazul umanităţii, aceasta se poate vedea prin dorinţa sporită de unitate, pace şi iubire necondiţionată, spre deosebire de iluzia separării care caracterizează cea de a 3-a dimensiune. Frecvenţa vibraţională a fiinţei este sporită, deci ea se confruntă cu probleme la nivl personal într-un mod mult mai rapid şi intens.

A 3-a Densitate

Conştientizare volumetrică, ego, pierderea identităţii de grup, dezvoltarea identităţii individuale, capacitate de a-ţi reaminti trecutul şi de concepe viitorul, reţinând în acelaşi timp conştientizarea prezentului. Este densitatea unde încep să apară fiinţele omeneşti. Este vibraţia care creează iluzia separării, fiind în acelaşi timp o provocare în faţa trezirii spirituale. În prezent, umanitatea se află într-o perioadă de tranziţie către 4D, ceea ce ar putea explica multele şi rapidele schimbări prin care trece specia umană. Este frecvenţa unde se manifestă cel mai înalt nivel de separaţie faţă de Întreg. De aici încep să fie învăţate multe din lecţiile privind integrarea. Este cel mai intens dintre toate nivelele, în ceea ce priveşte cultivarea şi evoluţia Sinelui. Cetaceele (delfinii şi balenele) există actualmente simultan în 3D şi în 4D, alături de omenire.

A 2-a Densitate

Conştientizare liniară, ca materie biologică, dezvoltarea identităţii de specie. Conştiinţa exprimată la nivelul de vibraţie 2D nu posedă conştientizarea de sine (sau egoul). Multe din speciile regnurilor vegetal şi animal se află aici, deşi plasarea lor într-una dintre dimensiuni mai depinde de mulţi alţi factori adiţionali, printre care se numără prezenţa sau absenţa egoului.

1-a Densitate

Conştientizarea sub forma unui punct, materia fizică. Acest nivel de frecvenţă este cel de bază. El furnizează materia şi energia necesare creaţiei atomilor şi moleculelor. Spre exemplu, formele de bază alcătuite din minerale şi apă operează toate în 1D. Şi oamenii conţin în ei această dimensiune. Aici se află codurile genetice esenţiale.

Terminologie:

Densitate: denotă frecvenţa vibraţională şi nu un loc anume, fapt implicat în termenul "dimensiune". Structura de densitate a acestei realităţi este în principal exprimată prin şapte nivele, deşi fiecare dintre ele are şi subnivele. Scala densităţilor reprezintă un model folosit pentru comunicarea propriei percepţii a orientării, în legătură cu alte realităţi.

Dimensiune: Dimensiune se referă la localizarea cuiva în spaţiu/timp, mai degrabă decât frecvenţa vibraţională a unei persoane (densitate). Webster defineşte "dimensiunea" ca "magnitudine măsurată într-o direcţie particulară, în mod specific lungime, lăţime, grosime sau timp." Există un număr infinit de dimensiuni, care există la o densitate sau frecvenţă vibraţională date.

Frecvenţa: Materia este energie care vibrează. Proprietăţile sunt date de rate vibraţionale diferite. Frecvenţa este rata la care vibrează conştiinţa sau moleculele.

Prisma din Lyra: O prismă este un corp transparent având o bază triunghiulară folosită pentru polarizarea sau descompunerea luminii sau energiei în propriul lor spectru. Prisma din Lyra reprezintă ideea arhetipală a intrării conştiinţei în această realitate. Pentru familia galactică a Pământului, punctul de intrare există în cadrul sistemului de pe Lyra. La apariţia conştiinţei/energiei, ea s-a fragmentat în şapte frecvenţe de densitate, în felul în care o prismă va fragmenta de obicei lumina în cele şapte culori.


Versiune românească: Alexandra Popa

Niciun comentariu: