miercuri, 25 iunie 2008

Descărcare şi Conectare - Contracte pentru Recodificarea ADN a Suprasufletului

De curând au existat o serie de întrebări şi discuţii despre contractele Suprasufletului. Confuziile abundă, în acest sens. A sosit timpul pentru a aduce o nouă clarifiare şi înţelegere asupra acestei teme. Deci să începem.


Descărcări din Suprasuflet

Acesta pare a fi cel mai puţin înţeles contract din cele două. Cred că va putea fi explicat prin metoda întrebare-răspuns. Deci, vă voi împărtăţi cele mai frecvente întrebări cu care mă confrunt, în munca mea de consiliere prin channeling şi prin celelalte şedinţe de consiliere.

Î: Ce este o descărcare din Suprasuflet?
R: Este pur şi simplu un contract pe care Suprasufletul în are cu unul din fragmenetele sale (Aspecte) care urmează să fie descărcate în corpul Aspectului, într-un anume moment din viaţa Aspectului. Scopul descărcării este îndeplinirea unei misiuni în folosul planetei şi oamenilor.
Î: Ce mi se întâmplă atunci când Suprasufletul mi se descarcă în corp?
R: Aspectul are o mutaţie de conştiinţă. Cu alte cuvinte, Aspectul accesează o altă realitate şi dimensiune care, în multe cazuri se aseamănă celei din care tocmai a plecat. Aceasta se întâmplă adesea după o perioadă de somn şi odihnă, dar nu întotdeauna. Aici, pe Pământ, vom experimenta o situaţie similară atunci când vom trece în 5D. Nu este un eveniment cataclismic, ci doar o lină mutaţie de conştiinţă, pentru care ne-am pregătit în prealabil. Aspectul s-a pregătit pentru mutaţie, pas cu pas, cu mult timp înainte de eveniment.
Î: Se aseamănă ieşirea din trup cu experienţa morţii?
R: Nu, ieşirea se manifestă ca o schimbare în felul de gândire. Nu reprezintă decât o schimbare a unui mod de gândire cu un altul. Aş asemăna fenomenul cu ceea ce se resimte în timpul o uşoară regresie prin transă. Este atât de uşoară şi blândă, că aproape nu realizezi că s-a şi întâmplat. Această ieşire nu a fost niciodată concepută pentru a fi traumatică. Cum am spus mai sus, este doar o blândă mutaţie a realităţii. Ca o intrare - printr-un portal - într-un nou mediu.
Î: Îmi voi pierde memoria conştientă a realităţii şi dimensiunii anterioare, o dată ce m-am mutat la noua mea locaţie?
R:Nimic special faţă de cazul unei persoane care şi-a pierdut amintirea locurilor, oraşelor, statelor şi locuinţelor în care a stat, după ce să-au mutat în altele, în timpul acestei încarnări. Anvergura amintirii ce va fi reţinută depinde de la individ la individ. Vă rog să reţineţi că nu ni se întâmplă niciodată ceva cu care nu am fost în prealabil de acord prin liberul nostru arbitru. Când vom înţelege că noi suntem cei care ne alegem contractele şi lecţiile pentru fiecare din vieţile noastare terestre, atunci vom înţelege că, prin acest procedeu, am fost de acord şi cu acest contract cu Suprasufletul, pentru recodificarea ADN.
Î: Care sunt beneficiile contractului de descărcare din Suprasuflet?
R: În primul rând, Aspectul are acum avantajul de a trece într-o altă viaţă (realitate), pentru a lucra asupra unor aspecte, probleme, lecţii şi relaţii din acea viaţă. Ei se pot bucura de ocazia unică de a fi în stare de a-şi accelera creşterea sufletească, lucrând asupra a două vieţi complet diferite, în timpul aceleiaşi încarnări. Aceasta mai înseamnă că ei nu mai trebuie să treacă prin experienţa naşterii şi copilăriei, pentru viaţa în care s-a produs mutaţia. În esenţă, ei vor păşi în cea de a doua existenţă exact după cum Suprasufletul lor a intrat în cea iniţială, pe care acum o părăsesc. Acest tip de contract este oferit sufletelor evoluate care vor putea aborda provocările emoţionale de a ieşi şi intra dintr-o existenţă în alta.
Al doilea beneficiu pentru Aspect este că Suprasufletul va retrage/îşi va recupera toate fragmentele pierdute sau deteriorate ale Aspectului şi le va returna acestuia vindecate şi integre, indiferent unde s-ar afla ele. Astfel Aspectul va putea conta pe mai multe atuuri pentru a-şi duce la îndeplinire însărcinările din acea dimensiune. Este răsplata pe care Suprasufletul o revarsă cu iubire asupra Aspectului, pentru faptul că el a fost de acord să îşi ofere forma fizică pentru acest experiment. Această vindecare şi recuperare a fragmentelor face parte din îndatoririle oricărui Suprasuflet. Acele suflete care sunt pregătite pentru acest nivel avansat de încarnare vor fi pe deplin instruite pentru a-şi duce la îndeplinire misiunea.
Î: Care sunt beneficiile pentru Suprasuflet ale acestei descărcări?
R: Pentru începători, ei se pot folosi de una din formele fizice ale Aspectelor lor, prin care îşi vor duce la îndeplinire misiunea, în beneficiul planetei şi oamenilor. O dată cu realizarea recodificării, ei vor resimţă bucuria unică de a trăi multidimensional, deşi se află încă într-un corp fizic de 3D.
În al doilea rând, ei au ocazia de a dobândi mai multă experienţă şi nivel de conştientizare asupra lor înşişi, prin recuperarea fragmentelor pierdute sau deteriorate ale unuia din Aspectele lor. Când vom putea înţelege că principalul motiv pentru care un suflet alege să devină Suprasuflet este acela de a experimenta ceva mai mult din sine însuşi în decursul aceleiaşi existenţe, numai atunci vom vedea cât de importantă pentru Suprasuflet este această recuperare şi vindecare a sufletului.
În al treilea rând, Suprasufletul îşi poate căpăta starea sa naturală (multidimensionalitate), printr-o recodificare ADN a corpului fizic. Aceasta se întâmplă, bineînţeles, prin folosirea Formulei de 13D a Compasiunii, pentru a putea parcurge şi completa lecţiile care ne mai rămân din contractul semnat de Aspect, ca şi pe cele aduse apoi de Suprasuflet.
Î: Care sunt provocările pe care le are de întâmpinat, la descărcare, Suprasufletul?
R: La început există o perioadă de dezorientare şi de nevoie crescută de somn. Aceast se poate manifesta la alţii ca o bruscă perioadă de letargie. În cursul acestei perioade de tranziţie, Aspectul sprijină Suprasufletul în procesul de adaptare la corp. Probabil că ele vor face schimburi reciproce repetate, până ce Suprasufletul se va putea instala suficient de bine în trup, pentru a-l însufleţi. Neîndemânarea este o caracteristică a acestei perioade.
Dacă trupul este cu adevărat dens (plin de toxine emoţionale şi fizice), Sufletul va avea o perioadă mai îndelungată de adaptare, înainte de instalarea definitivă. Durerea de ceafă şi umeri este ceva obişnuit pentru cei care au descins din Suprasuflet. Durerea de ceafă şi umeri reprezintă simptomul, care a fost programat în trup încă înainte de naştere, pentru a avertiza Suprasufletul că a descins.
Următoarea provocare este legată de relaţiile interumane ale Aspectului. Aceasta înseamnă păstrarea şi parcurgerea unora, ca şi eliberarea cu iubire şi îndepărtarea altora. Suprasufletul va face experienţa întregii game de emoţii, în abordarea relaţiile Aspectului. Acestea sunt doar câteva din provocările obişnuite ale Suprasufletului, imediat după ce a descins. Fiecare contract este diferit şi, iată de ce, şi provocările variază.
Contractul de descărcare a Suprasufletului este destinat acelor suflete care au progresat până la acel nivel al creşterii sufleteşti care să le îngăduie să abordeze provocările acestui tip de contract, pentru ca apoi să poată gusta incredibilele beneficii pe care acesta i le aduce. Contractele de descărcare de Suprasuflet sunt folosite de fiinţe care au o cantitate mai mare de responsabilităţi şi misiuni de îndeplinit, în slujba planetei.

Contractul de Accesare la Suprasuflet

Contractul de accesare la Suprasuflet este ceva mai uşor decât cel de descărcare. Când este vorba despre acest contract, Aspectul rămâne în trup şi se leagă, pur şi simplu, la Suprasuflet. Aspectul realizează aceasta prin creşterea frecvenţei, prin procesul de recodificare a ADN şi prin folosirea Formulei Compasiunii, pentru a obţine suplimentări ale frecvenţei.
Î: Care sunt beneficiile de a avea un contract de accesare?
R: Beneficiul accesării la înţelepciunea Suprasufletului, cât mai te afli în trup, reprezintă cel mai mare beneficiu. Un altul este accesarea talentelor şi înţelepciunii a tuturor Aspectelor Suprasufletului, rămânând încă în acest trup. O altă opţiune constă în vizitarea celorlalte Aspecte, în timpul somnului, sau într-o stare alterată care a fost autoindusă.
Î: Care sunt provocările unui contract de accesare?
R: Singura provocare pe care o cunosc este starea de confuzie care se creează atunci când se declanşează accesarea. Soluţia la aceasta este de a şti, pur şi simplu, cine şi ce eşti, pentru a nu confunda propria realitate cu cea a Suprasufletului sau cea a altor Aspecte ale acestuia. Păstrarea împământării va ajuta la evitarea acestei confuzii.
Î: Contractul de accesare la Suprasuflet este destinat acelor suflete care fie au făcut experienţa unui contract de descărcare, într-o altă viaţă sau care, în cadrul evoluţiei lor sufleteşti, au acest contract prevăzut drept o fază necesară şi următaore. Acest tip de contract mai poate fi folosit de către acele fiinţe cau o cantitate mai mică de responsabilităţi şi misiuni de îndeplinit, în slujba planetei.
A sosit timpul ca omenirea să primească înţelegerea faptului că există mai multe opţiuni la îndemâna sufletului, pentru a evolua în universul nostru. Contractele cu Suprasufletul reprezintă doar două dintre cele mai fascinante opţiuni din care putem alege.
Sper că felu în care am explicat aici contractele cu Suprasufletul vor constitui tot atâtea răspunsuri la întrebările care nu încetează să fie adresate de un număr crescând de persoane care descoperă recodificarea ADN şi îşi încep procesul de recâştigarea multidimensionalităţii.
Binecuvântări şi bucurii,

Jelaila
Consiliul Nibiruan
www.NibiruanCouncil.com

Versiunea românească: Alexandra Popa

Niciun comentariu: