luni, 16 iunie 2008

Activarea pentru 5D a chakrei inimii

19 ianuarie 2005 - Activarea Chakrei 5-dimensionale a inimii, cu Maestrul Isus


Chiar dacă acest material a fost canalizat în 2005, Kuthumi m-a rugat să îl public din nou, acum, în luna august 2007, el făcând parte dintr-un important proces şi fiind esenţial procesul de curăţare prin care trecem toţi, pentru a putea integra pe deplin energia noilor reţele ce sunt acum ancorate pe Pământ.

În acest channeling veţi fi duşi în lumea sacră a Shamballei, unde veţi intra în Templul de Smarald, unde veţi suferi o vindecare profundă şi puternică a chakrei inimii, prin Copilul vostru Lăuntric. Acest lucru este facilitat de Maestrul Isus, pe timpul cât vă va fi activată propria Teacă de Smarald.


ACTIVAREA PENTADIMENSIONALA A CHAKREI INIMII

cu Maestrul Isus, Maestrul Kuthumi, canalizat prin Michelle Eloff
19 ianuarie 2005


Această informaţie poate fi împărtăşită cu alte surse, în condiţiile stricte ca ea să nu fie alterată, distrusă sau folosită pentru vreun câştig pecuniar. Sursa va fi întotdeauna recunoscută.
Pentru a afla mai multe despre Michelle & The Lightweaver, vizitaţi adresa de webt www.thelightweaver.co.za

Reţineţi faptul că citirea acestei informaţii va avea un efect asupra dvs. Veţi fi astfel în legătură cu entitatea care face obiectul channelingului. Nu este exact acelaşi lucru cu a te afla în prezenţa Maestrului, totuşi, efectele sunt la fel de puternice. Nu luaţi prea mult seama la reperele temporale care au fost oferite publicului din momentul respectiv. Fiecare din cititori va trece printr-un proces similar, în funcţie de Planul Divin, programarea temporală şi scopurile sale.


Sunt Kuthumi şi vin la voi pe razele iubirii şi înţelepciunii, pentru a vă saluta pe fiecare din voi şi pentru a vă aduce binecuvântările calmului, binecuvântările credinţei, ale vederii lăuntrice şi ale înţelegerii.
Salutări, iubiţilor.
Cu cea mai mare bucurie şi plăcere în inimi, iată că ne aflăm împreună, astăzi, ţinându-vă în inima lui Christos şi în mâinile Domnului.
Iubiţii mei, activarea şi iniţierea sacră care are loc astăzi va servi spre a vă vă alinia la încă un nivel al conştiinţei voastre 5-dimensionale. Făcând aceasta, vă veţi alinia cu conştiinţa voastră cristalină, cu corpul vostru de cristal. Chakra inimii este, fără îndoială, una dintre cele mai vulnerabile chakre cu care lucrează zilnic omenirea. Mulţi oameni relaţionează mult mai lesne cu chakra inimii, decât cu oricare din celelalte chakre, de îndată ce este vorba despre unele traume.
Călătoria voastră către cea de a 5-a dimensiune vă va ajuta să înţelegeţi care sunt cu adevărat problemele legate de inima voastră şi despre serviciul altruist pe care îl puteţi aduce, fiindcă veţi putea ajuta omenirea şi sub formă de grup. Veţi putea descoperi, printre celelalte responsabilităţi pe care le-aţi preluat, că există unii oameni suferind de probleme legate de inimă, pe care le vor manifesta adeseori în spaţiul vostru, sau veţi descoperi că alţi oameni, pe care îi cunoaşteţi de multă vreme, vor începe să vă vorbească sau să vă facă confidenţe, în legătură cu probleme legate de inimă.
Aici se includ şi copiii. Mulţi dintre copiii care s-au încarnat în această nouă perioadă au venit cu probleme cardiace ce trebuie vindecate. Pentru mulţi, ele se manifestă sub forma astmului. Chakra inimii nu are legătură doar cu emoţiile - pozitive sau negative - dar şi cu problema spaţiului de care fiecare din voi are nevoie. Aveţi suficient spaţiu pentru a respira? Aveţi suficient spaţiu pentru a simţi? Când cineva se va simţi înăbuşit, fie de către sistemul său de credinţe, fie de cel al altora - şi nu vom limita aceasta doar la credinţele spirituale, ci vom include aici tot ceea are legătură cu banii, cu realizările din viaţă să ştiţi că are probleme cu chakra inimii. Mulţi copii se vor manifesta ca astmatici, ca rezultat al faptului că vor simţi presiunea speranţelor ce sunt proiectate asupra lor fie de către părinţi, fie de către educatori, ei având senzaţia că nu dispun de spaţiul necesar pentru a explora, pentru a fi şi pentru a-şi trăi propriul adevăr, neavând deloc spaţiul necesar respiraţiei. Alţi copii vor manifesta aceasta drept rezultat al faptului că fie unul, fie ambii părinţi îi înăbuşă, astfel încât el, copilul, nu va putea avea şansa de a-şi face propriile alegeri. Un amănunt atât de mic cum ar fi lipsa posibilităţii de a-şi alege singuri hainele pe care le vor purta zilnic poate ajunge la simptome atât de puternice cum sunt cele astmatiforme. Există alţi părinţi care nu le vor da ocazia copiilor să aleagă ceea ce ar dori să mănânce, ce cărţi sau materiale (potrivite cu vârsta lor) ar dori sau nu să citească. Deci, este evident că vorbim aici de extreme. Adulţii suferind de astm, pot să verifice, să vadă momentul din viaţă când au simţit cum sufocarea ( sau înăbuşirea) a devenit greu suportabilă, ei tânjind literalmente după o gură de aer, pentru a-şi găsi spaţiul adecvat lor. Atunci când cineva nu trăieşte la înălţimea propriului său adevăr, el nu va avea nici spaţiul necesar pentru a fi şi a se simţi el însuşi.
Printre alte manifestări şi probleme legate de zona chakrei inimii, se numără cancerul mamar, atât la bărbaţi cât şi la femei. Şi bărbaţii au sâni. Singura diferenţă este aceea că ei nu dispun de hormonii feminini, care provoacă creşterea sânilor, dar faptul că au şi ei sâni înseamnă că boala se poate, la fel de bine, manifesta şi la ei. Una din principalele cauze ale manifestării cancerului la femei este resentimentul, mânia şi amărăciunea rezultate din faptul că ele au trebuit să îşi sacrifice visele, speranţele, dorinţele, de supărarea de nu fi primit suficientă afecţiune sau sprijin în procesul de a-şi hrăni propriile vise şi de a-şi vedea îndeplinite propriile nevoi. Sânul stâng - trecutul, sinele lăuntric şi toate problemele legate de feminitate, iar sânul drept - viitorul, lumea exterioară şi toate aspectele masculinităţii, ne pot oferi o înţelegere mai profundă a locului de unde provine exact mânia şi cărei persoane sau cărui lucru îi poate fi ea atribuită.
Deci, iubiţii mei, cât de mult spaţiu vă îngăduiţi pentru a putea respira? Cât de greneros este spaţiul pe care vi-l îngăduiţi pentru a putea simţi? Cât de îndelungat este timpul pe care îl alocaţi pentru a vă hrăni, pentru a aborda problemele inimii voastre, pentru a putea înţelege care vă sunt adevăratele nevoi, pentru ca astfel să vi le puteţi satisface, în lumea voastră fizică? În general, multe din cele care au fost reprimate în chakra inimii au un impact asupra realităţii care se manifestă în viaţa fiecăruia, fiindcă inimă şi cap se influenţează reciproc. Gâtlejul este puntea dintre cap şi inimă şi, dacă nu veţi şti care vă sunt nevoile şi nu veţi şti ceea ce simţiţi, nu veţi putea fi în stare să le exprimaţi în întregul lor adevăr, rezultatul fiind că atunci ele îşi vor găsi expresia pe calea gândurilor şi credinţelor negative, ceea ce voi credeţi devenind propria voastră realitate. Este vital să vă investiţi cu putere, astfel încât să vă ghidaţi întotdeauna după ceea ce consideraţi voi că ar reprezenta adevărul vostru. Uitaţi acum de sistemele de credinţe spirituale. Acordaţi atenţie sistemelor voastre de credinţe legate de bani. Confruntaţi-vă cu sistemele voastre de credinţe privind relaţiile, cu sistemele voatre de credinţe privitoare la succes. Aceste trei zone vă vor oferi o cantitate imensă de intuiţii/percepţii legate de investiţia făcută de voi în fiecare din ele şi, cel mai adesea asupra: conştiinţei sărăciei, conştiinţei de victimă, a iubirii condiţionate şi a conştiinţei patimilor trupeşti. Trebuie să vă reamintim că această conştiinţă a patimilor trupeşti nu se limitează la actul sexual primar, ci ea include şi patima răzbunării, fiiindcă adeseori copilul lăuntric simte nevoia de a se răzbuna la acest nivel şi, de obicei, aceasta are o legătură cu aspectele manipulative ale sinelui copilului lăuntric din fiecare. Cât de mulţi din voi nu aţi făcut experienţa unor acte de răzbunare făptuite de un copil sau chiar de către un adult? Aceasta ţine, de cele mai multe ori, de o conştientizare de tipul "ochi pentru ochi, dinte pentru dinte". Şi tot prin aceasta se va ajunge şi la punctul de eliberare. Toate cele spuse mai sus, iubiţii mei, sunt lucruri pe care trebuie să le înţelegeţi despre voi înşivă. Dacă nu vă veţi cunoaşte pe voi înşivă, vă va veni greu să îl înţelegeţi pe oricare alt seamăn de-al vostru. Înţelegând care vă este psihologia, veţi înţelege şi felul în care aceasta vă inlfuenţează fiziologia. Uneltele pe care le veţi manifesta ca urmare a faptului că v-aţi cunoscut psihologia, vor deveni atunci unelte ale înţelepciunii, prin care îi veţi putea ajuta şi pe alţii, care se află pe calea descoperirii sinelui. "Omule, cunoaşte-te pe tine însuţi", se numără printre cele mai însemnate cuvinte ce au fost date vreodată omenirii.
Apoi, pentru voi ca grup (şi pentru voi, cei care citiţi acum acest text), veţi vedea că ceea ce v-am spus aici, în această dimineaţă, va deveni parte integrantă din ceea ce veţi suferi sau experimenta, punându-vă în slujba semenilor voştri. Iniţierea pe care o veţi primi astăzi de la Maestrul Înălţat Isus vă va aduce într-un spaţiu unde ceilalţi vor lansa provocări la adresa sistemelor voastre de credinţe. Dacă veţi avea însă ezitări cu privire la acestea, nu veţi fi în stare să rămâneţi în propriul vostru adevăr. Noi nu vă vorbim, totuşi, de provocări reale, care să ducă la duel şi la săbii, care se îndreaptă împotriva sistemelor voastre de credinţe! (râsete) Poate va veni la voi cineva care vă va pune o întrebare simplă, de genul: "De ce crezi asta?" "Ce te face să crezi că este aşa?" sau "De unde ţi-a venit asta?" Sunt întrebări simple, dar ele pot reprezenta provocări adânci pentru cineva care chiar nu ştie motivul care îl face să creadă în ceva. Înseamnă că fie v-aţi luat, pur şi simplu, după adevărul altuia, acceptându-l ca şi cum ar fi al vostru, fie cunoaşteţi care sunt calităţile ce rezidă în acel adevăr, ceea ce vă motivează în a le aplica în viaţa voastră, crezând în ele? Deci, puneţi-vă aceste câteva simple întrebări, iubiţilor.
Reamintiţi-vă care sunt toate aspectele din care vă este alcătuită viaţa, nu doar cel spiritual. Motivul este pentru că, din ce în ce mai mulţi oameni încep să realizeze că tot ceea ce li s-a spus şi au fost învăţaţi în copilărie sunt, de fapt, minciuni sfruntate! Totuşi, nimic din toate acestea nu s-a făcut într-un mod deliberat, ci s-a materializat sub forma unei proiecţii asupra tuturor a sistemului de credinţe existent, fapt ce i-a făcut să creadă, pe moment, că acela era adevărul. Deci aici nu criticăm, nici nu emitem judecăţi, dar veţi avea acum ocazia de a discerne care este, de fapt, adevărul. Astfetl tot ceea ce voi veţi condiţiona şi proiecta asupra copiilor, mediului, prietenilor şi familiei va avea, cel puţin, mai multe nivele de adevăr, decât aţi fost făcuţi voi să credeţi că ar avea. Aţi fost convinşi de faptul că iarba este verde, că verdele este verde, dar de ce este verdele verde? Cine a venit să spună că acela este verdele? Înţelegeţi? Cine se va duce să afle cine a spus că verdele este verde? Vă necăjim acum un pic, deşi ştim că aveţi mult multe de făcut în vieţile voastre - era doar un exemplu, un exemplu care să vă contrarieze mintea!
Acum, iubiţilor, haideţi să mergem mai departe, Maestrul Isus ne aşteaptă, deci aşezaţi-vă confortabil în fotolii. Închideţi ochii, respiraţi adânc, pe nas, iar atunci când expiraţi, îngăduiţi ca toate chakrele să vă fie echilibrate şi perfect aliniate cu lumina cosmică. Pe următoarea inspiraţie, vizualizaţi o Stea a lui David tridimensională, manifestându-se în jurul vostru, încuviinţând în acest fel că acela este tetraedrul stelat al vehicolului vostru merkaba, corpul vostru de lumină, prin care veţi putea călători prin dimensiuni, prin sisteme solare, galaxii şi universuri. (pauză) O dată cu următoarea inspiraţie, aduceţi, prin chakra coroană, un puternic tub de lumină albă, care se va mişca în jos, trecând prin toate chakrele voastre şi, pe expiraţie, extrageţi o lumină roşu-rubinie de la Mama Pământ, care vă va umple, alinia şi energiza corpul. (pauză) Fiecare din voi aveţi câte un tub pranic. Diametrul tubului vostru pranic este de aceleaşi dimensiuni cu cel al cercului format prin apropierea degetului arătător de cel mare, într-o poziţie rotunjită. Acum vizualizaţi cum un tub având acest diametru se întinde de-a lungul coloanei voastre vertebrale, în sus, dincolo de chakra coroană, iar în jos, dincolo de tălpile picioarelor. (pauză) Acest tub este plin de o lumină minunată, cristalin-albăstruie. Acest tub pranic este plin cu lumină, aceasta reprezintă o energie pe care voi aţi respirat-o chiar înainte de fi învăţat să o faceţi pe nări şi pe gură. Acum, o dată cu următoarea inspiraţie, extrageţi din centrul universului, prin acest tub pranic, o energie care va coborî apoi prin coloana vertebrală, iar pe expiraţie, respiraţi energia Mamei Pământ, prin tubul pranic, în sus, pe coloană, trecând dincolo de chakra coroană. (pauză) Faceţi aceasta de mai multe ori şi lansaţi intenţia ca, o dată cu fiecare inspiraţie a vieţii voastre, să învăţaţi să respiraţi şi prin tubul vostru pranic. Vă sugerăm să faceţi zilnic acest exerciţiu -. inspirând forţa vitală şi extinzându-vă câmpul energetic prin expiraţie. (pauză)
Acum găsiţi-vă propriul ritm confortabil de respiraţie adâncă şi, folosindu-vă imaginaţia, intraţi într-o grădină sacră, un loc minunat de o frumuseţe, pace şi calm desăvârşite, un loc unde copilul vostru lăuntric ajunge, pentru a se vindeca, a se hrăni, a comunica şi interacţiona cu Ghizii spirituali. (pauză) Priviţi de jur-împrejur la frumuseţea şi abundenţa ce vă înconjoară. Inspiraţi aerul limpede, proaspăt şi pur. Imaginaţi-vă cum fiecare din porii corpului vostru respiră acest aer pur, proaspăt şi limpede, filtrându-l apoi prin corp, echilibrându-l, vinedecându-l şi curăţindu-l. (pauză) Arcturienii sunt maeştrii desăvârşiţi ai vindecării fizice, deci dacă aveţi vreo nevoie de vindecare a corpului vostru fizic, în exteriorul sau interiorul lui, discutaţi despre aceasta, acum, cu Nobilul Arcuturs. (pauză)
Vreau ca acum să inspiraţi adânc, prin gură, expirând totul. Când nu veţi mai respira, energia va înceta să se mai mişte prin corpul vostru.
Când veţi fi încheiat cu Nobilul Arcturus, veţi vedea deschizându-se, la picioarele vostre, o cărare. Urmaţi-o, iar paşii vă vor fi purtaţi spre nişte porţi aurii, minunate, unde vă aşteaptă paznicii Shamballei - doi minunaţi dragoni. Salutaţi-i la sosire şi cereţi-le îngăduinţa de a intra în lumea sacră a Sahmballei. După ce ei v-au acordat această permisiune, porţile se vor deschide automat, iar voi veţi putea păşi dincolo de ele. (pauză) Acum continuaţi-vă drumul, în lumea Shamballei. Pe măsură ce păşiţi, veţi conştientiza faptul că o lumină strălucitoare încearcă să ajungă până la voi. Pe măsură ce lumina se apropie, veţi putea observa că ea este iubitul Maestru isus, care vă salută cu multă bucurie, întâmpinându-vă în lumea Shamballei. Maestrul Isus vă va lua apoi de mână, rugându-vă să îl însoţiţi către Templul de Smarald. Când veţi fi ajuns la templu, Maestrul Isus vă va lăsa un timp să rămâneţi afară, în picioare. El va intra, mergând spre mijlocul templului. (pauză)
Când vă simţiţi pregătiţi, solicitaţi permisiunea ca energia, conştiinţa şi prezenţa Templului de Smarald să vă intre în corp, pentru a putea primi iniţierea celei de a 5-a dimensiuni. Când această permisiune vi se va acorda, porţile se vor deschide în faţa voastră. (pauză) Mergeţi spre mijlocul templului şi staţi în faţa Maestrului Isus. Maestrul Isus vă va saluta din nou şi, în acest moment, va trebui ca voi să vă invocaţi toţi Îngerii vindecători, chemându-i spre Templu pe toţi Maeştrii înălţaţi sau ghizii pe care îi cunoaşteţi. (pauză) Invocaţi să vină la templu toate Fiinţele de Lumină cu care lucraţi personal fiecare din voi, pe toate acelea a căror prezenţă o veţi dori voi acolo. (pauză) Invocaţi prezenţa, lângă voi, în Templul de smarald, a Nobilului Arcturus, a Nobilului Sirius şi a Legiunii sale de Arhangheli de Lumină de pe Sirius. (pauză) Mulţumimiţi-le apoi tuturor, pentru faptul că au dat ascultare chemării voastre, alăturându-vi-se.
Acum Maestrul Isus vă va ruga să vă imaginaţi cum copilul vostru lăuntric stă aşezat între forma voastră de adult şi El însuşi. (pauză) Priviţi-l în ochi pe acest minunat şi sacru prunc. Observaţi vârsta pe care o are copilul. Maestrul Isus vă va întreba dacă observaţi ceva deosebit, special, privindu-l pe copil. Vedeţi fericire şi bucurie, sau tristeţe şi suferinţă în ochii săi? Este chipul său plin de calm şi tihnă sau plin de mânie? Felul în care stă vă transmite încredere... Luaţi aminte la toate aceste lucruri. (pauză)
Acum Maestrul Isus vă va ruga să îl priviţi drept în ochi, cu cea mai copleşitoare iubire pe care aţi putut-o resimţi vreodată. El vă va spune că sunteţi desărvâşiţi, că sunteţi co-creatori întru iubire. Vă va spune cât de mult sunteţi iubiţi de către toţi acei Ghizi şi Fiinţe care vi s-au alăturat în Templul de Smarald. (pauză) Maestrul Isus vă va reaminti că voi sunteţi cei care aţi ales unele lecţii, dar că ele nu au fost niciodată menite a vă stăpâni întrutotul, paralizându-vă pentru tot restul vieţii. Maestrul Isus Îl va lua acum în braţe pe copilul vostru lăuntric şi veţi observa cum energia acestuia se va transforma complet, scăldat fiind în această puternică energie a iubirii. (pauză) Copilul este de-a dreptul inundat de lumina păcii. S-ar putea ca el să izbuncnească în lacrimi sau să devină extrem de exuberant. Îngăduiţi-i ca, pur şi simplu, să se manifeste, să fie. (pauză)
Maestrul Isus vă va cere din nou să vă uitaţi în ochii Săi, să-l priviţi adânc în ochi, simţind adevărul şi puterea ce se degajă din cuvintele Sale, în timp ce El vă va reaminti de preţiosul vostru suflet sacru. (pauză) El vă va reaminti că v-aţi ales exact această încarnare, cu scopul de a-i conduce pe alţii spre lumină, în timp ce şi voi vă îndreptaţi spre lumină. El proiectează asupra voastră o puternică aură a compasiunii, îmbrăţişându-vă întrutotul în compasiunea Lui, reamintindu-vă de drumurile pe care El le-a străbătut într-un corp fizic; de luptele sale, lăuntrice şi exterioare. El vă va asigura de faptul că că veţi găsi pacea, înbrăţişându-vă şi iubindu-vă, în chiar acest moment, pentru ceea ce sunteţi, exact aşa cum sunteţi, fără aşteptări. Pur şi simplu FIIND. (pauză) Maestrul Isus vă va cere să vă deschideţi inima pe deplin către El. Imaginaţi-vă, în acelaşi timp, că aţi fi o floare care îşi deschide bobocii, îndreptându-şi petalele larg deschise şi primind lumina. El proiectează acum o rază strălucitoare de o culoare verde-smarald dinspre chakra inimii Lui direct către inima voastră. Aceasta va îngădui deschiderea chakrei inimii şi în spatele corpului vostru fizic. Raza de smarald se va extinde prin faţa şi prin spatele chakrei voastre a inimii, umplându-vă toate corpurile subtile. (pauză) Acum această rază de smarald va atrage spre voi şi teaca de smarald, care va veni să se adauge corpurilor voastre de adevăr. Vor putea trece câteva minute, pentru ca teaca de smarald să se alineze corpurilor voastre subtile, deci continuaţi să respiraţi adânc, aducând energia de smarald către chakra inimii, pentru ca prin spatele ei, să vă umpleţi şi corpurile subtile. (pauză)
Imaginaţi-vă cum această energie de smarald vă umple acum organul fizic al inimii. Această energie vă va repara orice neajunsuri celulare sau tisulare. Ea vă va aduce organul fizic al inimii într-o aliniere perfectă, prin ajutorul acordat de Nobilul Arcturus. Acum vizualizaţi cum această lumină de smarald vă umple, pe rând, plămânul stâng, apoi pe cel drept. Lăsaţi ca lumina să vă umple complet ambii plămâni, curăţind aerul, vindecând orice ţesut şi celulă din aceste organe vitale. (pauză) Imaginaţi-vă cum această lumină de smarald vă facilitează acum procesul care vă va ajuta să simţiţi bucuria de a trăi. (pauză) Imaginaţi-vă cum această rază de smarald vă demontează toate sistemele de credinţe care s-au manifestat sub forma oricărui tip de blocaje sau formaţiuni fizice sau energetice în plămânii corpului vostru fizic sau în cei ai corpului eteric, blocaje intervenite drept rezultat al unor sisteme de credinţă inflamate, canceroase, a unor sisteme de valori care vă sufocau, limitau, paralizau, care vă făceau să vă simţiţi copleşiţi, întunecaţi, fără viaţă, incapabili. Reamintiţi-vă să respiraţi, iubiţilor, aducând aerul în plămâni, umplându-i apoi complet, iar de fiecare dacă când expiraţi, mai eliberaţi câte un sistem de credinţe bolnav, mai eliberaţi câte un proces de gândire care vă limitează. (pauză)
Acum, cu următoarea inspiraţie, aduceţi raza de smarald direct spre gâtlej, către spatele gurii şi direct în centrul creierului, în glanda voastră pineală, urcaţi-o apoi către glanda pituitară, îngăduind ca această lumină de smarald să vă limpezească mintea. Imaginaţi-vă cum aceea vă dizolvă şi demontează orice procese de gândire având legătură cu sisteme de credinţe care vă debilitează, care vă înăbuşă viaţa, care au vreo legătură cu orice manifestare negativă, limitativă, din realitatea voastră fizică. (pauză) Imaginaţi-vă curgerea energiei de smarald între inima şi plămânii voştri, care trece apoi limpede şi nestingherită în sus, spre creierul şi mintea voastră. Faceţi astfel încât să existe un curent limpede de energie de smarald care vă leagă inima de cap... puntea fiind reprezentată de gâtlej, care va primi o energizare şi vindecare suplimentară. Inspiraţi această rază de smarald, făcându-o să devină una cu voi. (pauză)
Maestrul Isus vă va atrage din nou atenţia către ochii săi. Teaca voastră de smarald se află acum în legătură şi aliniere perfecte cu toate corpurile voastre subtile, incluzând aici şi cele şapte chakre principale ale corpului vostru pământean. Când Maestrul Isus vă va privi în ochi, energia din jurul vostru va începe să se extindă. Ar putea chiar să pară că Templul aflat în jurul vostru se extinde şi el, devenind mai amplu. Făcând aceasta, el vă facilitează procesul de extindere în continuare a conştiinţei, până la adoptarea nivelului de conştiinţă pentadimensională a inimii voastre. Nu uitaţi să respiraţi. Energia continuă să se extindă, devenind din ce în ce mai amplă. Cu cât se va extinde mai mult, cu atât vor vibra mai înalt corpurile voastre energetice. Acest nivel va creşte cu fiecare respiraţie, vibraţiile devenind atât de înalte, încât vă veţi putea imagina cum corpul vă este aproape dematerializat. (pauză)
Maestrul Isus vă va reaminti că, o dată cu fiecare dintre iniţierile pe care le veţi parcurge, va creşte şi nivelul responsabilităţilor voastre, reamintindu-vă de faptul că veţi deveni din ce în ce mai apţi pentru a aborda orice situaţie s-ar manifesta în realitatea voastră, indiferent de natura acesteia. În lumina acestor lucruri, el doreşte să vă ducă acum, prin procesul de împământare a iniţierii, către a vă angaja pe calea Lucrătorului cu Lumina din 5D. Rostiţi cu voce tare: „Eu, (numele vostru), aleg în mod conştient şi încuviinţez calea conştientizării penta-dimensionale. Înţeleg totodată că această cale îmi cere să abordez problemele inimii mele şi acele probleme care înseamnă cel mai mult pentru mine. Accept şi recunosc pe de-a-ntregul că prin procesul meu de vindecare personală mi se va cere să îi susţin pe alţii.” Inspiraţi apoi adânc, prin nări, aducând raza de smarald în corpul vostru fizic, iar atunci când veţi expira, lăsaţi ca această energie să se aşeze în chakra inimii voastre, în timp ce corpul vi se va adapta acestui nou nivel al energiei penta-dimensionale. (pauză)
Continuăm: „Eu, (numele vostru), îmi accept rolul de Lucrător cu Lumina şi lider penta-dimensional. Accept să conduc prin exemplu personal, împlinindu-mi astfel nevoile şi, deci, adevărul.” Respiraţi din nou adânc şi lăsaţi ca cele rostite să se aşeze în chakra inimii voastre, pentru a integra un alt nivel al energiei penta-dimensionale. (pauză)
Acum Maestrul Isus îşi va aşeza mâna stângă pe chakra inimii voastre, ţinându-vă încă în braţe copilul lăuntric. El va aduce apoi această parte a voastră în faţa Lui, strâns lipită de propria sa chakră a inimii. Acest proces va îngădui copilului vostru lăuntric să se simtă în siguranţă, susţinut fiind şi hrănit în timpul acestui proces de autodescoperire şi autovindecare. Suferinţa este dificilă, dar ea a devenit una cu identitatea voastră, nemaiexistând acum altceva diferit. Schimbarea este, pentru cei mai mulţi din voi, ceva enervant, care vă seacă de energie. Copilul vostru lăuntric are nevoie să se simtă în siguranţă, pe parcursul acestui proces de eliberare, pentru ca apoi să poată avea încredere în cel de integrare. El va resimţi încredere că a primit baza şi structura solide, ca şi spaţiul sigur în care el îşi va continua procesul de explorare şi creştere. Recunoaşteţi aceasta faţă de copilul vostru lăuntric, care este acum strâns legat de inima Maestrului Isus. Cu alte cuvinte, Maestrul Isus vă ţine aproape de inima Lui. (pauză) În timp ce îl liniştiţi pe copilul vostru lăuntric, El va filtra din ce în ce mai multă energie în inima voastră, iar credinţa aceasta vă va facilita procesul de dizolvare şi demontare a oricăror sisteme de credinţe care v-au încătuşat într-o conştiinţă a limitării, care v-a împiedicat vindecarea completă a unor răni ale inimii voastre; care zace în spaţiul plămânilor şi în mintea voastră. Pe măsură ce această energie se va filtra prin mintea voastră, ea se va filtra şi în subconştientul şi inconştientul vostru. Împingeţi energia cât de departe puteţi, imaginându-vă unde v-ar putea minţi subconştientul sau inconştientul vostru. (pauză) Împingeţi apoi această energie cât de adânc puteţi, imaginându-vă cât de profund se pot afla ancorate subconştientul şi inconştientul vostru. (pauză) Împingeţi apoi această energie cât de sus puteţi, sus, către acele dimensiuni unde consideraţi că subconştientul şi inconştientul vostru se întâlnesc. (pauză) Acum toţi Ghizii, Maeştrii, Îngerii şi celelalte Fiinţe de Lumină, a căror prezentă voi aţi invocat-o, îşi vor deschide chakra inimii, pentru a trimite o rază de sprijin şi iubire către voi, ca şi către copilul vostru lăuntric; manifestând un sistem care vă va susţine. Un sistem care funcţionează permanent, hrănindu-vă prin chakra inimii voastre, având grijă de voi şi fiind alături de voi în oricare din momentele pe care voi la experimentaţi în starea voastră de veghe conştientă (trezvie), ca şi în starea voastră de somn. Vizualizaţi cum acest mecanism de sprijin se manifestă sub forma unei reţele de energie, toate aceste raze lumină care ne pun în legătură cu aceste Fiinţe nefiind niciodată deconectate, niciodată blocate, ele fiind de-a pururi limpezi, deschise, omniprezente. (pauză)
Acum repetaţi încă o dată după mine:”Eu (spuneţi-vă numele), îmi îmbrăţişez fiecare din aspectele fiinţei mele şi recunosc că am ales să mă conectez la calea şi procesul de a face tot ceea ce stă în puterea mea conştientă, pentru a mă cinsti şi respecta pe mine însumi, pentru a mă iubi şi accepta pe mine însumi, pentru a nu îmi crea eu însumi unele aşteptări ce m-ar putea scoate din propriul meu adevăr. Îmi accept în mod conştient rolul de Lucrător cu Lumina penta-dimensional, de a fi cu şi în preajma Fiinţelor de Lumină şi Maeştrilor Înălţaţi, inclusiv a Marii Frăţii Albe, a Elohimilor, a Legiunii Arhanghelilor de Lumină de pe Sirius, a Emisarilor Luminii din Pleiade şi a Ordinului lui Melchizedek pentru ca, punându-mă în slujba acestor Măreţe Fiinţe, să încuviinţez faptul că voi fi şi eu slujit. Accept că stă în responsabilitatea mea să mă pun în slujba umanităţii, ajutând la trezirea şi alinarea ei, prin tot ceea ce stă în capacităţile mele conştiente şi de a folosi, în toate întreprinderile mele, calea iubirii necondiţionate.” Inspiraţi adânc, îngăduindu-vă să integraţi încă un nivel al energiei penta-dimensionale, care o dată cu expiraţia, se împământează acum în toate corpurile voastre. Unii din voi veţi putea începe să simţiţi o oarecare tensiune în zona capului, sau în jurul zonei pieptului, poate ceva rigid, ca o constrângere. Respiraţi adânc integrându-o, pur şi simplu, extinzând energia şi îngăduind că sunteţi în siguranţă, eliberând-o pentru a avea spaţiu de respirat, pentru că, inimă şi minte, au fost create pentru a fi de folos împreună. (pauză)
Acum repetaţi după mine: „Eu (menţionaţi numele), mă conectez cu copilul meu lăuntric, cu sinele meu adolescent, şi cu calea luminii ce ţine de sinele meu adult şi, făcând aceasta, îmi ofer darul unei vieţi noi, a unei viziuni noi, darul de a depăşi iluzia şi, acceptând şi primind acest dar, să îl ofer umanităţii, slujindu-l astfel pe Dumnezeu, şi aşa este.” Respiraţi din nou adânc, iubiţii mei, împământând conştiinţa penta-dimensională a inimii în chakra inimii voastre, în inima şi în corpurile voastre subtile. (pauză)
Maestrul Isus îşi ia acum mâna de pe chakra inimii voastre, predându-vă copilul lăuntric. Luându-l, aduceţi-l către propria voastră inimă, ţinându-l cât se poate de strâns. Maestrul Isus vă va lua acum în braţele Lui, îmbrăţişându-vă pe de-a-ntregul în puterea deplină a iubirii Lui (pauză) Abandonaţi-vă acestei lumini, pur şi simplu fiind. (pauză) Absorbiţi această energie în fiecare celulă a corpului vostru, ştiind că sunteţi iubiţi, că sunteţi acceptaţi, că sunteţi acceptabili, că sunteţi expresia iubirii şi că aţi fost creaţi dintr-un impuls al iubirii care curge prin şi dinspre Creatorul Divin. Puteţi manifesta miracole, când creaţi în prezenţa Iubirii, cu intenţia Iubirii. Înţelegeţi, iubiţilor, că nu vorbim aici doar de iubirea romantică. Vorbim despre toate nuanţele Iubirii: compasiune, iertare şi acceptare, cu alte cuvinte suspendarea judecăţii. Există mai multe braţe şi căi care duc spre lumea iubirii. A venit timpul ca voi să le descoperiţi pe toate şi să vedeţi cum veţi putea să utilizaţi mai bine aceste unelte, pentru drumul vostru personal al descoperirii de sine şi despre cum le veţi putea aplica lumii din jurul vostru.
Iubiţii mei, Maestrul Isus face acum un pas înapoi, pentru ca voi să staţi drept şi confortabil în propriul vostru corp. El recunoaşte că aţi trecut astăzi prin experienţa unei profunde şi puternice vindecări.Templul de Smarald vă va mai menţine în incubatorul său cu lumină de smarald pentru următoarele 14 zile. Maestrul Isus, Nobilul Arcturus şi toţi Îngerii voştri vindecători vă vor purta prin procesele vindecării, de care aveţi voi nevoie de-a lungul acestei perioade – la nivel fizic, emoţional, mental sau spiritual – iar aceasta va merge până la fiecare din încarnările voastre trecute, oriunde ar fi fost acestea. În plus, vă veţi simţi atraşi către dimensiunile Iubirii Pure, de unde operează Maestrul Isus, Nobilele Maria, Nada şi Nobilul Soltec. Aceste Fiinţe de Lumină vor fi alături de voi, ajutându-vă, de-a lungul următoarelor 28 de luni, perioadă în timpul căreia veţi primi instrucţiunile şi învăţăturile înalte care vin de pe tărâmul Iubirii. Aceste Fiinţe, inclusiv Maestrul Isus, vă vor conduce, pe rând, pentru a vă instrui, îndruma şi pentru a sluji împreună cu voi – Maestrul Isus fiind de-a pururi prezent. Reamintiţi-vă de incubatorul cu lumină de smarald. Aşezaţi-vă în interiorul acelei reţele de lumină, ori de câte ori veţi resimţi nevoia unei vindecări, după expirarea perioadei celor 14 zile, în care vă aflaţi acum. Ca grup, veţi beneficia de autorizarea deplină pentru a-i lua pe alţii, cu permisiunea lor, şi a-i duce în Templul de Smarald, unde ei vor primi vindecarea, în special a copilului lăuntric. Voi aveţi acum acces la acea dimeniune a Iubirii Pure, unde Nobilele Nada, Maria şi Nobilul Soltec, ca şi Maestrul Isus lucrează cu intenţia vindecărilor emoţională, fizică, mentală şi spirituală, pentru toţi cei care vin la voi să o caute. Călătoria voastră către o nouă dimensiune a iubirii este dintre cele mai eliberatoare pe care o veţi experiementa vreodată, fiindcă ea vă va face să treceţi dincolo de experienţa limitată a Luminii, pe care voi aţi perceput-o drept rezultantă a sistemelor voastre de credinţe limitative. Vălurile iluziei vor cădea acum chiar mai rapid, iar ceea ce veţi vedea vă va aduce bucuria în inimi, fiindcă vă veţi recunoaşte propriul adevăr, ceea ce credeţi voi că vă este călătoria acasă. Prin ceea ce credeţi, chiar veţi ajunge acolo.
Aducem un omagiu smereniei voastre, iubiţilor, şi vă binecuvântăm la rândul nostru smeriţi, cu toate cele necesare pentru a vă manifesta adevărul, în toate zonele vieţii şi prin toate formele de expresie. A sosit acum vremea de a aduce mulţumirile noastre. Deci, prinvindu-l pe Maestrul Isus în ochi, aduceţi mulţumiri pentru ocazia pe care aţi avut-o de a primi această vindecare profundă, aduceţi mulţumiri prezenţei Lui, pentru faptul că v-a condus de-a lungul întregului proces al iniţierii în conştiinţa penta-dimensională. Aduceţi mulţumiri copilului vostru lăuntric, pentru curajul de care a dat dovadă, expunându-se în totalitate prezenţei lui Isus, pentru faptul că a salutat primirea vindecării. Aduceţi mulţumirile voastre tuturor acelor Fiinţe de Lumină care vi s-au alăturat şi care au fost martore ale iniţierii voastre. Aduceţi mulţumiri Fiinţei Templului de Smarald, pentru a vă fi facilitat procesul de a vă cuprinde în puternica sa vibraţie de lumină şi iubire vindecătoare. Aduceţi mulţumiri sinelui vostru, pentru că a făcut alegerea conştientă de a experimenta această iniţiere sacră. Acum, înainte de a pleca, Maestrul Isus va va pune în jurul gâtului câte un lanţ de aur, purtând un minunat cristal de smarald care va atârna exact deasupra chakrei inimii voastre. Această nestemată străluceşte puternic. Ea vă va ajuta să vă menţineţi claritatea de care aveţi nevoie în mintea şi inima voastră. El va lua apoi un alt smarald, pe care îl va aşeza deasupra celui de al treilea ochi al vostru, pentru a vă menţine viziunea, cunoaşterea lăuntrică, astfel încât mintea şi inima voastră să se poată contopi pe deplin în expresia echilibrată a vieţii voastre.
Iubiţii mei, înainte de a părăsi Templul de Smarald, Maestrul Isus vă va cere să îngăduiţi faptul că aţi înţeles că, schimbându-vă sistemele de credinţe cu unele care să vă susţină pe deplin, care să vă înalţe, menţinând în voi puterea a tot ceea ce este pozitiv, voi veţi putea manifesta toate acele calităţi în realitatea voastră fizică. Este un adevăr universal. Ceea ce credeţi va fi şi ceea ce veţi manifesta. Aţi primit acum uneltele unei manifestări diferite. Când vă veţi simţi pregătiţi, întoarceţi-vă înapoi, ieşind din Templul de Smarald. O dată ieşiţi din Templu, întoarceţi-vă pentru a aduce mulţumiri acestei minunate fiinţe care v-a primit acolo. În timp ce veţi ieşi acum din Shamballa, aduceţi mulţumirile voastre lumii din Shamballa, pentru a vă fi primit şi susţinut de-a lungul procesului vostru de vindecare. Trecând apoi pe lângă porţile de ieşire, opriţi-vă şi aduceţi mulţumiri dragonilor, pentru susţinerea lor şi pentru faptul că v-au dat permisiunea de a intra. Porţile se vor închide automat, atunci când voi veţi fi apucat din nou calea care vă va duce iar în grădina sacră. Mergând apoi prin grădină, cereţi să primiţi toate lucrurile de care veţi avea nevoie şi care vă vor susţine de-a lungul procesului vostru de vindecare, trezire sau înţelegere. (pauză)
Acum respiraţi adânc, prin nări, readucându-vă conştiinţa în corpul fizic. O dată cu următoarea inspiraţie, readuceţi-vă întreaga energie în jos, prin coloana vertebrală, către baza ei, apoi afară, prin tălpile picioarelor cele care fac ca voi să fiţi împământaţi în corpul fizic, ancorându-vă astfel în pământ. Faceţi aceasta încă o dată – readucându-vă pe deplin energia în această dimensiune temporală. Simţiţi-vă corpul stând în fotoliu, iar atunci când vă simţiţi pregătiţi, deschideţi ochii.
Şi aşa se face, iubiţilor, că vă îmbrăţişăm în toată puterea şi lumina pe care o reprezentaţi, binecuvântându-vă cu toate cele de care aveţi nevoie pentru a vă împlini călătoria pe care voi aţi ales-o. Aveţi încredere în acele multe şi invizibile braţe care vă ţin, vă poartă şi vă alină, ştiind că nu sunteţi niciodată singuri. Suntem alături de voi de-a pururi şi în toate. Fie ca inima voastră să îşi găsească vindecarea, pacea, bucuria şi voia bună, şi fie ca tuturor să vă fie întotdeauna bine fiinţând în lumea voastră.
Sunt Kuthumi, chohan al Razei de Aur a Iubirii şi Înţelepciunii. Vă salut şi vă binecuvântez întru iubire. Adonai.



Traducerea: Alexandra Popa

Niciun comentariu: