sâmbătă, 2 august 2008

Unele schimbări viitoare

Germane prin Lyssa Royal


Am vorbit despre unele schimbări fizice pe care corpurile voastre le vor suferi, pe măsura creşterii vibraţiei. Să abordăm mai întâi nivelul fizic. La ce fel de schimbări fizice trebuie să vă aşteptaţi? Ce puteţi face, pentru a ajuta la facilitarea procesului, într-un mod mai uşor?
Ei bine, schimbarea primordială rezidă în sistemul electric al organismului. Sistemul electric uman este ceva despre care voi nu ştiţi tot timpul, într-un mod conştient, că ar funcţiona. Câmpul electric al corpului este efectiv energia care transformă spiritul în materie. Sunteţi cca 90 şi ceva % apă, aşa că acest curent electric vă traversează în permanenţă corpul. Acum voltajul este cel care va spori. Deci, pregătiţi-vă în consecinţă.
Aceasta înseamnă că apa va deveni pentru voi poate mai importantă decât a fost vreodată. Nu doar pentru a o ingera, ea devine foarte importantă şi pentru a vă scufunda în ea (fie că va fi vorba despre băi, duşuri, jacuzzi). De asemenea, prezenţa apei, fie în câmpul vostru auric, fie în spaţiul vostru sacru (casa voastră) este esenţială. Deci sugestia noastră ar fi să beţi cât de multă apă puteţi, de preferat apă care să nu fie de la robinet, ci purificată sau prin osmoză inversată, indiferent cum alegeţi voi. Vă recomandăm să o distilaţi sau purificaţi, dar fiecare va şti ceea ce este bun pentru el. Nu uitaţi să mâncaţi hrană care are un conţinut ridicat de apă. Acestea ar fi fructele şi legumele.
De asemenea, îngăduiţi-vă să vă simţiţi fluiditatea. Acest lucru este mai degrabă abstract, dar ori de câte ori vă veţi simţi obosiţi sau de-a dreptul rău, imaginaţi-vă că sunteţi un râu, un curent de apă. Cu cât vă veţi putea mai mult imagina mişcându-vă cu fluiditate, ca apa, cu atât veţi facilita mai mult schimbările electrice prin care trece atât corpul vostru, cât şi planeta pe care locuiţi.
O altă sugestie (alta decât ingestia), ar fi să aveţi în permanenţă apa în preajma voastră. (Nu trebuie să dezvoltaţi o nevroză în legătura cu acest lucru, pentru că oricum nu vi se va întâmpla nimic, dacă nu faceţi aşa). Există, de exemplu, unele bijuterii care conţin în interiorul lor apă. Dacă simţiţi atracţie pentru ele, purtaţi astfel de podoabe. Apa se va afla astfel în câmpul vostru auric. De asemenea, aţi putea să vă aşezaţi pe malul unui lac, să vă puneţi picioarele în apă, sau să umpleţi cada din baie. Cu cât vă veţi afla mai aproape de apă, ori de câte ori simţiţi nevoia să vă reîncărcaţi bateriile, acest lucru vă va fi de ajutor. Folosiţi-vă imaginaţia! Aţi putea folosi chiar şi zgomotul făcut de apă, simţul auzului fiind astfel agentul declanşator.
Duşul şi baia în cadă sunt tot atâtea mijloace de a vă oferi doza zilnică de apă. Apa vă va curăţa câmpul electromagnetic. Atunci când faceţi duş sau baie, veţi putea scăpa de toxine, pentru ca apoi să puteţi rămâne astfel. Dacă vreţi să puneţi şi cristale în apa de îmbăiat, este foarte bine.
Mai multe din aceste idei sunt ideale, dacă trăiţi la oraş. V-aţi putea crea în apartament un mic ambient folosind apa. Puteţi folosi un acvariu, în care puteţi pune apă, pietre şi cristale minunate, ca şi orice altceva veţi dori, astfeă încât locul să vă pară paşnic. Puneţi acvariul lângă pat sau într-un asemenea loc din locuinţă, astfel încât să simţiţi acel mediu de apă. Va fi şi o piesă de conversaţie - vă garantăm. Aceasta este una din idei. S-ar putea să vreţi să puneţi şi câţiva peşti. Corpul va reacţiona bine la apa aşezată lângă voi, continuând procesul de purificare şi sporind voltajul câmpului electric uman.
Voi vă curăţaţi de toxinele celei de a treia densităţi. Există unele calităţi esenţiale din 3D care vor fi transformate în 4D, pe măsură ce vă veţi purifica. Multe din planetele 4D au mari cantităţi de apă. De fapt, planeta voastră este întrucâtva unică, prin faptul că are atât de multă apă şi în 3D.
Planeta voastră mai reprezintă şi o conştiinţă din care faceţi şi voi parte. Voi trăiţi în simbioză, reflectându-vă unul pe altul, în propria voastră transformare. Deci şi planeta voastră recunoaşte că are nevoie de apă. Deşi pare că voi toţi aţi contribui la crearea acelei găuri oribile în stratul de ozon, de fapt voi asistaţi planeta la topirea vârfului gheţarilor, pentru a face rost de apa de care are ea nevoie. Deci, încă o dată, totul este în conexiune. Planeta voastră urmează în continuare să facă ceea ce are de făcut.
O dată cu apa vine şi detoxifierea. Mulţi dintre voi se află deja în cadrul unor programe de detoxifiere. Nu putem sublinia mai mult cât de mult vă va ajuta acest lucru. Este foarte benefic pentru voi să treceţi printr-un soi de program de detoxifiere (oricare vi se va potrivi), indiferent că este vorba de clisme, sucuri sau posturi sau chiar o serie de diete specifice şi stricte, este la latitudinea voastră. Dar până la urmă, aceasta va constitui un plus enorm pentru organismul vostru şi pentru sistemul său electric, pentru că vor exista mai puţine interferenţe cu acesta. Toxinele pot vi considerate a fi o interferenţă electrică.
Am fost adeseori întrebaţi dacă aparatele electrice sunt dăunătoare oamenilor. Dacă sunteţi o persoană normală care are un televiyor şi un cuptor cu microunde normale, acestea nu vă vor produce suficiente daune, nici nu le veţi observa. Acum, bineînţeles că dacă trăiţi în apropierea unor importante linii de înaltă tensiune, aceasta ar putea să vă perturbe din punct de vedere energetic.
Dacă folosiţi foarte mult PC-ul, aveţi mai multe opţiuni. Puteţi cumpăra un monitor LCD (cu afişaj din cristal lichid); puteţi vedea aşa ceva la laptopuri. Este soluţia optimă. Dacă nu veţi putea face aceasta, există pe piaţă ecrane anti-radiaţii, acestea putând fi fixate peste ecranul vostru CRT, reducând substanţial cantitatea de radiaţii la care sunteţi expuşi. Radiaţiile nu vă vor dăuna, dar ele vă pot încetini procesul de detoxifiere şi vindecare, dacă vă petrecţi multe ore pe zi, în faţa calculatorului.
Aproximativ patru ore de stat nemişcat, în faţa PC-ului, fără a vă ridica de acolo, vă poate reduce semnificativ propriile abilităţi de vindecare. Acum, trebuie să afirmăm aici că vorbim despre generalităţi, toate acestea fiind dependente de sistemul vostru de credinţe. Dacă voi (la toate nivele fiinţei voastre) credeţi că nimic din afara voastră nu vă poate afecta sănătatea, atunci puteţi trăi chiar dedesubtul unei linii de înaltă tensiune, dormind în cameră cu computerul şi, cu siguranţă că nu veţi avea nimic. Deci, acestea sunt doar nişte îndrumări, dar ultimul cuvânt îl va avea de spus propriul vostru sistem de credinţe şi este ceva care trebuie subliniat.
Am primit tot soiul de întrebări de la mulţi oameni, privitoare la învăţăturile transmise de alte canale şi practicieni vindecători. Mulţi spuns că trebuie să vă aruncaţi televizoarele, computerele şi cuptoarele cu microunde. Fiecare entitate şi fiecare canal îşi are propriul sistem de credinţe, prin care îi vin informaţiile. Priviţi la diferitele lucruri pe care le-aţi învăţat, în timpul creşterii, devenirii voastre. Dacă credeţi cu adevărat în ideea că voi sunteţi cei care vă creaţi realitatea, nimeni neputând fi o victimă, atunci nu puteţi subscrie ideii că ceva din afara voastră v-ar putea afecta. Trebuie să fie ori una, ori alta. Dacă chiar nu credeţi că vă creaţi propria realitate, considerând că puteţi fi o victimă, atunci practic orice vă poate răni.
Acum, în legătură cu acea informaţie înfiorătoare şi limitativă, la care trebuie ca alţii să răspundă. Totuşi, ceea ce putem spune este că este cu adevărat ceva valoros, pentru vă face să gândiţi. Din punctul nostru de vedere, atunci când este oferită o astfel de informaţie înfricoşătoare, sunteţi confruntat cu oportunitatea de a gândi la ceea ce doriţi să credeţi, în loc de a asculta de o sursă exterioară, fără a verifica lucrurile dinspre sinele vostru.
Informaţia care este înfricoşătoare şi negativă vă permite să vă procesaţi propriile temeri. Am spus-o întotdeauna că informaţia trebuie luată doar ca informaţie, ea urmând să se adauge depozitului vostru, informaţie care să vă facă să gândiţi. Informaţiile aduse de noi nu sunt canalizate, pentru ca voi să ne credeţi, ci pentru a porni de la ceea ce vă este dat, pentru a creşte şi a vă descoperi propriul adevăr.
Nu este în înţelegerea noastră a lucrurilor percepţia că veţi fi vreodată afectaţi de ceva din afara voastră, doar dacă sistemul vostru de credinţe vă îndreptăţeşte să fiţi astfel sau să deveniţi victime. Deci totul se reduce la modul de prelucrare a sistemelor de credinţe. Este în legătură cu a învăţa suveranitatea, acel loc unde sunteţi singurii creatori ai realităţii voastre. Nici un televizor, nici un computer nu poate crea aşa ceva. Şi cu siguranţă că nici un guvern rău-intenţionat care are planuri sinistre! Puterea se află în voi. De îndată ce veţi recunoaşte şi stăpâni acest lucru, nu vor mai fi victime, nici alte planuri sinistre. Responsabilitatea de sine vă va elibera!

Acesta este un fragment din caseta #115, Unelte pentru schimările viitoare (Tools for the Coming Changes)

Traducerea: Alexandra Popa

Niciun comentariu: