sâmbătă, 2 august 2008

EXPERIENŢE DE ÎNCEPUT ÎN DIMENSIUNILE SUPERIOARE



*Transfer într-o slujbă care vă exprimă mai bine ceea ce sunteţi cu adevărat, pasiunea sau misiunea dvs. (care nu sunt decât unul şi acelaşi lucru).


*Abundenţă financiară mai mare decât aţi avut vreodată.


*Majoritatea viselor dvs. devin realitate şi destul de uşor.


*Atrageţi un nou partener sau între dvs. şi partenerul dvs. actual se dezvoltă o relaţie de adevărată afinitate, fără nici o legătură cu alte "devieri". Vă iubiţi, admiraţi şi adoraţi unul pe celălalt exact aşa cum sunteţi, fără nici un fel de dependenţe.


*Pe măsură ce veţi evolua mai departe, vă veţi reuni cu "geamănul" dvs. care este totala reflectare a dvs. Fiind împreună este acelaşi lucru cu a fi singur. Veţi resimţi o uniune cu Sursa (a Tot Ceea Ce Este) ca niciodată înainte.


*Nu păreţi a vă mai păsa de ceva, nimic nu pare a mai avea vreo importanţă. Aţi ieşit din veciul mod de a rămâne prins în drame şi emoţii.


*V-aţi pierdut chiar interesul pentru tot ceea ce înseamnă lume "New Age".


*Ştiţi că toate nevoile vă sunt satisfăcute şi aşa va fi întotdeauna.


*Nu mai aveţi nici dorinţa. nici nevoia de a impulsiona lucrurile, de a încerca sî "dregeţi" ceva. Aţi înţeles care este lecţia acceptării, "îngăduinţei", fiinţei şi intenţiei.


*Nu mai puteţi relaţiona cu procesele mentale şi analitice. Acum relaţionaţi numai prin "simţire".


*Nu vă mai pasă câtuşi de puţin de ceea ce gândeşte altcineva despre dvs. sau despre orice altceva.


*Înţelegeţi că nu există binele şi răul, adevărul şi minciuna, albul şi negrul. Totul doar ESTE.


*Realizaţi, în sfârşit, că nu există întunericul sau lumina. Aparenta lipsă a luminii nu se manifestă decât pentru a ne pune la îndemână, prin contrast, ocazia de a crea tot ceea ce este resimţit ca bun. Toată energia nu merge decât într-o singură direcţie, în sprijinul luminii.


*V-aţi pierdut dorinţa de a mai citi cărţi sau de a mai strânge vreo informaţie, întrucât acum sunteţi mult mai conectat la Sursă şi vă puteţi strânge "direct" orice cunoştinţă doar fiind, simţind şi "ştiind".


*Starea dvs. de sănătate se îmbunătăţeşte şi/sau faceţi exeprienţa miraculoasă a vindecării de o suferinţă de lungă dată (cronică).


*Tânjiţi după simplitate în orice şi nu aveţi nevoie şi nu înfloriţi decât de pe urma unor procese şi dorinţe simple, ale unul stil de viaţă firesc.


*Începeţi să face experienţa curgerii vieţii, într-un ritm agale. Nu mai aveţi nevoie să faceţi nimic din ceea ce nu aţi dori să faceţi. Totul vă cade în braţe. Experimentaţi lucruri noi - bucuria, savoarea şi gratitudinea faţă de lucrurile simple ale vieţii.


*Nu vreţi să faceţi decât ceea ce vă "aparţine". Nu mai aveţi o viaţă plină de "responsabilităţi" mondene. Când eliberarea se va fi încheiat, vă veţi afla în posesia unui nou eu, mai purificat ... un strop de aur din expresia dvs. divină. Aceasta este contribuţia dvs. la Noua Lume.


*Percepeţi cu uşurinţă g'ndurile, sentimentele, dorinţele şi nevoile altora. Deveniţi telepatic.


*Vă puteţi controla emoţiile, senzaţiile. Vă puteţi crea o lume cu mintea şi intenţia, în absenţa îndoielii şi fricii.


*Mediul înconjurător vă influenţează foarte puţin. Nu mai luaţi lucrurile personal. Nimic nu mai este cu adevărat de o asemenea natură, încât să vă supere până într-atât.


*Aveţi o sete de nestins pentru creativitate/a fi creator. Enorma cantitate de energie care circula prin dvs. are nevoie de o supapă. Vă simţiţi foarte acasă şi în consonanţă cu Sursa atunci când vă execitaţi pasiunea, când creaţi.


*Râdeţi mult şi multe lucruri vi se par nostime şi amuzante.


*Aveţi o iubire şi compasiune sporite pentru toate fiinţele. Faceţi de asemenea experienţa unor stări înălţătoare şi din ce în ce mai frecvente stări de iubire şi bucvurie.


*Trăiţi în moment, fără nici un fel de planificare zilnică. Lucrurile se desfăşoară firesc, zi de zi şi moment de moment. Tot stresul a dispărut.


*Resimţiţi o incredibilă senzaţie de pace. Există o absenţă distinctă a fricii. Vă simţiţi în siguranţă.


*Copilul lăuntric pare a fi dispărut (tot ceea ce este legat de probleme şi răni), deşi vă place să vă jucaţi şi să vă veseliţi. În majoritatea timpului simţiţi nevoia să vă jucaţi, să vă jucaţi şi iar să vă jucaţi!


*Începeţi să prindeţi înţelesul felulul în care totul este interconectat. Înţelegeţi că nu există nici un fel de greşeli, totul este aşezat potrivit ordinii divine şi nimic nu a fost niciodată "greşit".

(Karen Bishop)


Versiune românească: Alexandra Popa

Niciun comentariu: