sâmbătă, 2 august 2008

MERKABA - Ascensiune dincolo de iluminare







Toate rugăciunile şi meditaţiile duc la Dumnezeu. Totuşi, rugăciunile şi meditaţiile obişnuite oferă o cale lentă şi metodică celui care doreşte să atingă Iluminarea. De obicei, este nevoie de mai multe încarnări, pentru a atinge radianţa Iluminării şi pentru a ne înălţa către nivelele dimensiunilor superioare ale Creaţiei. Universul nostru are 12 dimensiuni. Noi ne aflăm acum în cea de a treia, încercând să ne ridicăm către Raiul/Paradisul celei de a patra, în revenirea noastră către Dumnezeu. Avem acum posibilitatea de a reveni foarte rapid la Dumnezeu, datorită noilor învăţături, deosebit de sacre, care ne-au fost puse la dipoziţie de oameni care sunt pregătiţi pentru Ascensiune. Aceste tehnici legate de dimensiunile multiple ne dau asigurările necesare că putem ajunge la Iluminare, reuşind să ne ridicăm chiar dincolo de Iluminare, în doar o singură întrupare. Tehnicile Sacre ale Merkaba reprezintă o combinaţie deosebit de specială de meditaţie şi rugăciune. Acest proces aduce practicantului ei imense cantităţi din Iubirea Necondiţionată a Creatorului, creând astfel uimitoare extinderi ale conştiinţei. Pentru a realiza Creaţia, Dumnezeu se multiplică pe sine. Dumnezeu se perpetuează, întrucât Dumnezeu trebuie să se afle în toate părţile Creaţiei. Astfel Dumnezeu creează Creaţia, prin făurirea unor Sfere subatomice de Aur. Aceste Sfere de Aur reprezintă duplicate perfecte sau multiplicări ale lui Dumnezeu. Aceste reproduceri în miniatură ale lui Dumnezeu, aceste minunate sfere de aur ale Iubirii Necondiţionate a lui Dumnezeu reprezintă cărămizile oricărei Creaţii. Toată Lumina, energia şi materia de pretutindeni în Creaţie este cuprinsă în Sferele subatomice de Aur. Aceste Sfere de Aur unifică toată Creaţia şi reprezintă veriga lipsă căutată de Albert Einstein, pentru a-şi desvăvârşi "Teoria Câmpului Unificat", rămasă neterminată.
O altă denumire a acestor Sfere de Aur este prana, forţa vitală a Creaţiei. Prana are multe folosinţe şi este necesară continuării existenţei într-un corp fizic. Prana este singura substanţă din întreaga Creaţie, care poate crea o primenire constantă a celulelor, necesară oricărui corp fizic.
O fiinţă omenească nu este doar corpul fizic. O fiinţă umană este o conştiinţă individuală, alcătuită din trei câmpuri spirituale de energie. Aceste trei câmpuri sunt: un câmp de energie spirituală a corpului fizic, un câmp de energie spirituală a corpului mental - care este de natură electrică - şi un câmp de energie spirituală a corpului emoţional – care este de natură magnetică. Conştiinţa totală a fiecăruia depăşeşte mărimea unui corp fizic, deci câmpurile de energie spirituală ale unei persoane îi împrejmuiesc corpul fizic. Câmpurile de energie spirituală sunt de formă geometrică. Deci conştiinţa noastră deplină se cuprinde într-o serie de forme geometrice. Fiecare dintrea aceste forme geometrice se leagă de un nivel dimensional diferit al Creaţiei. În 3D, câmpurile de energie spirituală se prezintă sub forma unui Tetraedru Stelat. Câmpurile de energie spirituală din Raiul/Paradisul 4D se prezintă sub forma Octaedrului - şi aşa mai departe, în toate cele 12 nivele dimensionale ale Universului.
Cantitatea de prana conţinută în interiorul câmpurilor de energie spirituală ale persoane indică nivelul de conştientizare al acelui individ. Prin acumulare de prana în câmpurile de energie spirituală ale persoanei, aceasta îşi va extinde conştiinţa. Totuşi, înainte ca prana să poată fi folosită în sensul unei extinderi a conştiinţei, ea trebuie să treacă prin toate chakrele. Chakrele au fost create de Dumnezeu pentru a filtra enegiile discordante, împiedicându-le să intre în câmpurile de energie spirituală ale cuiva. Energiile discordante care ar putea intra în câmpurile de energie spirituală ale unei persoane îi diminuează acesteia conştientizarea. Chakrele multor persoane sunt înţepenite şi închise de cantităţi mari de energii discordante. Blocajul chakrelor se poate exprima printr-o închidere a minţii. O minte închisă respinge posibilitatea existenţei nivelelor dimensionale superioare ale Creaţiei. Când chakrele unei persoane sunt în mod regulat curăţate de energiile discordante, activându-se astfel centrii pranici de energie ai persoanei, atunci prana va putea curge lesne prin câmpurile de energie spirituală ale persoanei, producând o extindere a conştiinţei persoanei. Doar atunci când prana se extinde în câmpurile de energie spirituală ale persoanei, realizând o sporire a acestora de nouă ori dimensiunile lor iniţiale, atunci acea persoană se va "înălţa". Ascensiunea sau Înălţarea reprezintă un fel de absolvenţă din realitatea celei de a treia dimensiuni, către realitatea paradisiacă a celei de a patra. Ascensiunea către 4D semnifică faptul că persoana a atins nivelul de conştientizare a unui Maestru Planetar Înălţat sau a unui Sfânt. Cu alte cuvinte, când va fi infuzat un număr suficient de mare de Sfere de Aur Divin în câmpurile de energie spirituală ale unei persoane, iar conştientizarea acesteia va fi sporit de nouă ori, persoana va deveni "iluminată". Termenul de Iluminare se referă la Strălucirea de Aur ce poate emana din numărul imens de mare de sfere de aur care sunt conţinute în câmpurile de energie spirituală ale Maestrului Înălţat sau Sfântului - aşa cum acesta este descris în artă, toate reprezentările şi reproducerile de artă şi veche, pictură mai ales.
Toate formele de meditaţie şi/sau rugăciune vor infuza o cantitate suficientă de prana în câmpurile de energie spirituală ale unei persoane, în decursul mai multor vieţi sau întrupări, astfel încât aceasta să îşi poată, în ultimă instanţă, extinde nivelul de conştientizare pentru a accede la nivelul de realitatea al "Raiului" celei de a patra dimensiuni. Totuşi, expansiunile accelerate ale conştiinţei sunt acum posibile pentru acei oameni care practică meditaţia "rugăciunii neîntrerupte" a Tehnicilor Sacre Merkaba, aceasta ducând deja la o sumă de ascensiuni individuale. Aceste învăţături sacre curăţă chakrele, activează centrii energiei pranice, extinde conştientizarea, acesta fiind un proces minunat care îi dă unei persoane posibilitatea de a se înălţa dincolo de Paradisul/Raiul reprezentat de 4D, în una şi aceeaşi întrupare.
Tehnicile Sacre ale Merkaba activează câmpurile de energie spirituală ale unei persoane, ducându-le până la cele mai înalte nivele, care facilitează acesteia extinderea simultană a conştiinţei sale la mai multe nivele dimensionale ale Creaţiei. Merkaba este creată prin mişcarea, la viteze extrem de mari, a câmpurilor de energie spirituală care se mişcă în sens contrar unele faţă de celelalte. O dată activată, Merkaba individuală se va roti cca 30 - 36 de ore, pentru ca apoi energiile spirituale să se disipeze. Activarea Merkabei individuale zilnic va face ca persoana să se afle ca într-o rugăciune neîncetată, toată ziua şi toată noaptea, timp de 24 de ore şi 7 zile pe săptămână. Activarea Merkaba duce la o extindere a conştiinţei, care a infuzează o curgere constantă a pranei - sau Iubirii Necondiţionate a lui Dumnezeu - în conştiinţa individuală a persoane sau în câmpurile sale de energie spirituală, timp de 24 de ore pe zi. Activarea zilnică a 6 sau mai multe dintre Merkaba individuale prin Tehnicile Sacre Merkaba va ajuta la obţinerea, în această viaţă, a Ascensiunii Personale.


Ce este MERKABA?

Merkaba este un câmp de lumină care se învârte în sens invers acelor de ceasornic,care este generat de forme geometrice specifice şi care afectează corpul şi spiritul celui care îl activează. Este un vehicol care poate ajuta minţii, corpului şi spiritului să acceseze şi să experimenteze alte planuri ale realităţii sau alte potenţiale ale vieţii. În fapt, Merkaba este mult mai mult decât atât. Cei care au participat la Workshopul Floarea Vieţii şi au învăţat meditaţia merkaba au afirmat că au învăţat multe despre ei înşişi, s-au conectat cu sinele superior şi s-au deplasat către noi nivele de conştientizare.
Merkaba este o unealtă care îi ajută pe oameni să îşi atingă potenţialul deplin.Merkaba este o energie cristalină care este alcătuită sub forma unor geometrii sacre care aliniază minte, corp şi inimă laolaltă. Acest câmp de energie creat prin geometria sacră se extinde în jurul corpului fizic, până la o distanţă de aproximativ 17 m. Aceste câmpuri geometrice de energie se învârt de obicei în jurul corpurilor noastre la o viteză apropiată de cea a luminii, dar la mulţi dintre noi ele au început să se mişte mult mai încept, la câţiva oprindu-se întrutotul, din lipsă de atenţie şi folosire. Când acest câmp se reactivează şi se învârte într-un mod coresponzătore, el se numeşte Merkaba.
Un câmp Merkaba pe deplin activat se aseamănă cu structura unei galaxii. Merkaba ne îngăduie să facem experienţa unui nivel extins al conştientizării, conectându-ne cu potenţiale elevate ale conştiinţei, restabilindu-ne accesul şi amintirea posibilităţilor infinite ale fiinţei noastre. Când meditaţia Merkaba este corect realizată, Merkaba ne va integra fluidul feminin (intuitiv, receptiv) cu cel masculin (activ, dinamic) în ceea ce priveşte toate aspectele minţii şi spiritului.
Merkaba se constituie din cele zece atribute ale Sinelui vostru Superior. Merkaba este însuşi Sinele vostru.
1. Merkbaba este Unirea cu totul. Este Sursa, puterea şi sufletul Una sunt.
2. Merkaba are în centrul său o tăcută nemişcare. Reprezintă echilibrul perfect din punctul zero.
3. Merkaba pulsează, se extinde şi se contractă. Reprezintă radiaţia şi absorbţia bătăii de inimă divine. Ea este ritmul, vibraţia şi fluxul dintre polarităţi. Merkaba este Totul în Tot.
4. Merkaba respiră. Când ea pulsează, extrage energie din centru, radiind-o înapoi.
5. Merkba este o sferă-vortex. Ea se învârte în spirală, se întoarce în sus şi prin propriul său centru, printr-un proces autogenerat, nesfârşit. Este sfera perfectă care generează Pomul Vieţii.
6. Merkaba conţine în sine geometriile cristaline. Structurile cristaline ale luminii, care se alcătuiesc în Merkaba, reprezintă un cod de forme care vă îngăduie să vă mişcaţi între dimensiuni şi să comunicaţi cu civilizaţiile luminii. Merkaba funcţionează pe toate planurile: "precum este sus, aşa va fi şi jos."
7. Merkaba este focul fiu - lumina lui Dumnezeu. Este esenţa cosmică, substanţa creatoare a universului care este flacăra întreită situată în chiar centrul Inimii voastre.
8. Merkaba este sunetul cosmic. Aceste este denumit cu sute de nume, spre ex. OM, HU, Amen, Allah, Aloha, Soham, etc.
9. Merkaba sunt apele vii. Ea este nectarul fericirii supreme, radiantă şi arzătoare - are reprezintă viaţa creaţiei.
10. Merkaba este iubire. Senzaţia pe care o dă Merkaba este aceea că te hrăneşti cu fericirea supremă. Din această senzaţia decurg apoi înţelepciunea, claritatea şi compasiunea.








Calea Lactee şi propria ei Merkaba










MERKABA - Ascensiune dincolo de iluminare


Toate rugăciunile şi meditaţiile duc la Dumnezeu. Totuşi, rugăciunile şi meditaţiile obişnuite oferă o cale lentă şi metodică celui care doreşte să atingă Iluminarea. De obicei, este nevoie de mai multe încarnări, pentru a atinge radianţa Iluminării şi pentru a ne înălţa către nivelele dimensiunilor superioare ale Creaţiei. Universul nostru are 12 dimensiuni. Noi ne aflăm acum în cea de a treia, încercând să ne ridicăm către Raiul/Paradisul celei de a patra, în revenirea noastră către Dumnezeu. Avem acum posibilitatea de a reveni foarte rapid la Dumnezeu, datorită noilor învăţături, deosebit de sacre, care ne-au fost puse la dipoziţie de oameni care sunt pregătiţi pentru Ascensiune. Aceste tehnici legate de dimensiunile multiple ne dau asigurările necesare că putem ajunge la Iluminare, reuşind să ne ridicăm chiar dincolo de Iluminare, în doar o singură întrupare. Tehnicile Sacre ale Merkaba reprezintă o combinaţie deosebit de specială de meditaţie şi rugăciune. Acest proces aduce practicantului ei imense cantităţi din Iubirea Necondiţionată a Creatorului, creând astfel uimitoare extinderi ale conştiinţei. Pentru a realiza Creaţia, Dumnezeu se multiplică pe sine. Dumnezeu se perpetuează, întrucât Dumnezeu trebuie să se afle în toate părţile Creaţiei. Astfel Dumnezeu creează Creaţia, prin făurirea unor Sfere subatomice de Aur. Aceste Sfere de Aur reprezintă duplicate perfecte sau multiplicări ale lui Dumnezeu. Aceste reproduceri în miniatură ale lui Dumnezeu, aceste minunate sfere de aur ale Iubirii Necondiţionate a lui Dumnezeu reprezintă cărămizile oricărei Creaţii. Toată Lumina, energia şi materia de pretutindeni în Creaţie este cuprinsă în Sferele subatomice de Aur. Aceste Sfere de Aur unifică toată Creaţia şi reprezintă veriga lipsă căutată de Albert Einstein, pentru a-şi desvăvârşi "Teoria Câmpului Unificat", rămasă neterminată.
O altă denumire a acestor Sfere de Aur este prana, forţa vitală a Creaţiei. Prana are multe folosinţe şi este necesară continuării existenţei într-un corp fizic. Prana este singura substanţă din întreaga Creaţie, care poate crea o primenire constantă a celulelor, necesară oricărui corp fizic.
O fiinţă omenească nu este doar corpul fizic. O fiinţă umană este o conştiinţă individuală, alcătuită din trei câmpuri spirituale de energie. Aceste trei câmpuri sunt: un câmp de energie spirituală a corpului fizic, un câmp de energie spirituală a corpului mental - care este de natură electrică - şi un câmp de energie spirituală a corpului emoţional – care este de natură magnetică. Conştiinţa totală a fiecăruia depăşeşte mărimea unui corp fizic, deci câmpurile de energie spirituală ale unei persoane îi împrejmuiesc corpul fizic. Câmpurile de energie spirituală sunt de formă geometrică. Deci conştiinţa noastră deplină se cuprinde într-o serie de forme geometrice. Fiecare dintrea aceste forme geometrice se leagă de un nivel dimensional diferit al Creaţiei. În 3D, câmpurile de energie spirituală se prezintă sub forma unui Tetraedru Stelat. Câmpurile de energie spirituală din Raiul/Paradisul 4D se prezintă sub forma Octaedrului - şi aşa mai departe, în toate cele 12 nivele dimensionale ale Universului.
Cantitatea de prana conţinută în interiorul câmpurilor de energie spirituală ale persoane indică nivelul de conştientizare al acelui individ. Prin acumulare de prana în câmpurile de energie spirituală ale persoanei, aceasta îşi va extinde conştiinţa. Totuşi, înainte ca prana să poată fi folosită în sensul unei extinderi a conştiinţei, ea trebuie să treacă prin toate chakrele. Chakrele au fost create de Dumnezeu pentru a filtra enegiile discordante, împiedicându-le să intre în câmpurile de energie spirituală ale cuiva. Energiile discordante care ar putea intra în câmpurile de energie spirituală ale unei persoane îi diminuează acesteia conştientizarea. Chakrele multor persoane sunt înţepenite şi închise de cantităţi mari de energii discordante. Blocajul chakrelor se poate exprima printr-o închidere a minţii. O minte închisă respinge posibilitatea existenţei nivelelor dimensionale superioare ale Creaţiei. Când chakrele unei persoane sunt în mod regulat curăţate de energiile discordante, activându-se astfel centrii pranici de energie ai persoanei, atunci prana va putea curge lesne prin câmpurile de energie spirituală ale persoanei, producând o extindere a conştiinţei persoanei. Doar atunci când prana se extinde în câmpurile de energie spirituală ale persoanei, realizând o sporire a acestora de nouă ori dimensiunile lor iniţiale, atunci acea persoană se va "înălţa". Ascensiunea sau Înălţarea reprezintă un fel de absolvenţă din realitatea celei de a treia dimensiuni, către realitatea paradisiacă a celei de a patra. Ascensiunea către 4D semnifică faptul că persoana a atins nivelul de conştientizare a unui Maestru Planetar Înălţat sau a unui Sfânt. Cu alte cuvinte, când va fi infuzat un număr suficient de mare de Sfere de Aur Divin în câmpurile de energie spirituală ale unei persoane, iar conştientizarea acesteia va fi sporit de nouă ori, persoana va deveni "iluminată". Termenul de Iluminare se referă la Strălucirea de Aur ce poate emana din numărul imens de mare de sfere de aur care sunt conţinute în câmpurile de energie spirituală ale Maestrului Înălţat sau Sfântului - aşa cum acesta este descris în artă, toate reprezentările şi reproducerile de artă şi veche, pictură mai ales.
Toate formele de meditaţie şi/sau rugăciune vor infuza o cantitate suficientă de prana în câmpurile de energie spirituală ale unei persoane, în decursul mai multor vieţi sau întrupări, astfel încât aceasta să îşi poată, în ultimă instanţă, extinde nivelul de conştientizare pentru a accede la nivelul de realitatea al "Raiului" celei de a patra dimensiuni. Totuşi, expansiunile accelerate ale conştiinţei sunt acum posibile pentru acei oameni care practică meditaţia "rugăciunii neîntrerupte" a Tehnicilor Sacre Merkaba, aceasta ducând deja la o sumă de ascensiuni individuale. Aceste învăţături sacre curăţă chakrele, activează centrii energiei pranice, extinde conştientizarea, acesta fiind un proces minunat care îi dă unei persoane posibilitatea de a se înălţa dincolo de Paradisul/Raiul reprezentat de 4D, în una şi aceeaşi întrupare.
Tehnicile Sacre ale Merkaba activează câmpurile de energie spirituală ale unei persoane, ducându-le până la cele mai înalte nivele, care facilitează acesteia extinderea simultană a conştiinţei sale la mai multe nivele dimensionale ale Creaţiei. Merkaba este creată prin mişcarea, la viteze extrem de mari, a câmpurilor de energie spirituală care se mişcă în sens contrar unele faţă de celelalte. O dată activată, Merkaba individuală se va roti cca 30 - 36 de ore, pentru ca apoi energiile spirituale să se disipeze. Activarea Merkabei individuale zilnic va face ca persoana să se afle ca într-o rugăciune neîncetată, toată ziua şi toată noaptea, timp de 24 de ore şi 7 zile pe săptămână. Activarea Merkaba duce la o extindere a conştiinţei, care a infuzează o curgere constantă a pranei - sau Iubirii Necondiţionate a lui Dumnezeu - în conştiinţa individuală a persoane sau în câmpurile sale de energie spirituală, timp de 24 de ore pe zi. Activarea zilnică a 6 sau mai multe dintre Merkaba individuale prin Tehnicile Sacre Merkaba va ajuta la obţinerea, în această viaţă, a Ascensiunii Personale.


Ce este MERKABA?

Merkaba este un câmp de lumină care se învârte în sens invers acelor de ceasornic,care este generat de forme geometrice specifice şi care afectează corpul şi spiritul celui care îl activează. Este un vehicol care poate ajuta minţii, corpului şi spiritului să acceseze şi să experimenteze alte planuri ale realităţii sau alte potenţiale ale vieţii. În fapt, Merkaba este mult mai mult decât atât. Cei care au participat la Workshopul Floarea Vieţii şi au învăţat meditaţia merkaba au afirmat că au învăţat multe despre ei înşişi, s-au conectat cu sinele superior şi s-au deplasat către noi nivele de conştientizare.
Merkaba este o unealtă care îi ajută pe oameni să îşi atingă potenţialul deplin.Merkaba este o energie cristalină care este alcătuită sub forma unor geometrii sacre care aliniază minte, corp şi inimă laolaltă. Acest câmp de energie creat prin geometria sacră se extinde în jurul corpului fizic, până la o distanţă de aproximativ 17 m. Aceste câmpuri geometrice de energie se învârt de obicei în jurul corpurilor noastre la o viteză apropiată de cea a luminii, dar la mulţi dintre noi ele au început să se mişte mult mai încept, la câţiva oprindu-se întrutotul, din lipsă de atenţie şi folosire. Când acest câmp se reactivează şi se învârte într-un mod coresponzătore, el se numeşte Merkaba.
Un câmp Merkaba pe deplin activat se aseamănă cu structura unei galaxii. Merkaba ne îngăduie să facem experienţa unui nivel extins al conştientizării, conectându-ne cu potenţiale elevate ale conştiinţei, restabilindu-ne accesul şi amintirea posibilităţilor infinite ale fiinţei noastre. Când meditaţia Merkaba este corect realizată, Merkaba ne va integra fluidul feminin (intuitiv, receptiv) cu cel masculin (activ, dinamic) în ceea ce priveşte toate aspectele minţii şi spiritului.
Merkaba se constituie din cele zece atribute ale Sinelui vostru Superior. Merkaba este însuşi Sinele vostru.
1. Merkbaba este Unirea cu totul. Este Sursa, puterea şi sufletul Una sunt.
2. Merkaba are în centrul său o tăcută nemişcare. Reprezintă echilibrul perfect din punctul zero.
3. Merkaba pulsează, se extinde şi se contractă. Reprezintă radiaţia şi absorbţia bătăii de inimă divine. Ea este ritmul, vibraţia şi fluxul dintre polarităţi. Merkaba este Totul în Tot.
4. Merkaba respiră. Când ea pulsează, extrage energie din centru, radiind-o înapoi.
5. Merkba este o sferă-vortex. Ea se învârte în spirală, se întoarce în sus şi prin propriul său centru, printr-un proces autogenerat, nesfârşit. Este sfera perfectă care generează Pomul Vieţii.
6. Merkaba conţine în sine geometriile cristaline. Structurile cristaline ale luminii, care se alcătuiesc în Merkaba, reprezintă un cod de forme care vă îngăduie să vă mişcaţi între dimensiuni şi să comunicaţi cu civilizaţiile luminii. Merkaba funcţionează pe toate planurile: "precum este sus, aşa va fi şi jos."
7. Merkaba este focul fiu - lumina lui Dumnezeu. Este esenţa cosmică, substanţa creatoare a universului care este flacăra întreită situată în chiar centrul Inimii voastre.
8. Merkaba este sunetul cosmic. Aceste este denumit cu sute de nume, spre ex. OM, HU, Amen, Allah, Aloha, Soham, etc.
9. Merkaba sunt apele vii. Ea este nectarul fericirii supreme, radiantă şi arzătoare - are reprezintă viaţa creaţiei.
10. Merkaba este iubire. Senzaţia pe care o dă Merkaba este aceea că te hrăneşti cu fericirea supremă. Din această senzaţia decurg apoi înţelepciunea, claritatea şi compasiunea.








Calea Lactee şi propria ei Merkaba



http://home.xtra.co.nz/hosts/Wingmakers/Merkaba%20Energy.html



http://home.xtra.co.nz/hosts/Wingmakers/Merkaba%20Energy.html

Traducerea: Alexandra Popa

Niciun comentariu: