sâmbătă, 2 august 2008

SCUTUL 12D AL LUMINII


Tehnica de mai jos se intitulează Scutul 12D al Luminii, ea putând deveni o parte importantă în programul vostru zilnic de protecţie. Personal am descoperit cum această tehnică este foarte de folos în crearea unui scut de lumină divină care vă poate proteja câmpurile energetice.
Scutul 12D al Luminii a fost conceput pentru a vă pregăti corpul fizic în a primi şi menţine un flux sporit de energii superioare. Vă va ajuta să vă armonizaţi energiile personale şi care vă înconjoară, amplificându-vă rezultatele tuturor activităţilor voastre cu componentă spirituală. Ceea ce este chiar mai important, Scutul 12D al Luminii vă va susţine în declanşarea activării matricei ADN care vă va crea tiparele Corpurilor voastre din 12D şi ale unui sistem complet cu toate cele 12 filamente/spirale de ADN.
Folosită în mod regulat, această meditaţie a Scutului 12D al Luminii vă va ajuta să vă restructuraţi tiparele şi să faceţi o curăţare karmică sau de orice alte înscrisuri care altminteri v-ar bloca unele din activările de tipare ADN, ajutându-vă să atingeţi acea extindere a conştiinţei, în cadrul căreia veţi fi pregătiţi să primiţi şi să menţineţi fluxul sporit de frecvenţe mai înalte. Personal am descoperit că această tehnică este exterem de folositoare pentru crearea unui scut alcătuit din lumină divină, care vă protejează câmpurile energetice.
În această tehnică vom folosi un cod-simbol. Este un cod-simbol al luminii - el fiind Steaua pal-argintie în şase colţuri (Steaua tetraedrica pal-argintie), Steaua Merkaba sau ceea ce mai este cunoscut şi sub numele de Codul Cristalin Cristic Ceresc. Pe măsură ce vă veţi obişnui cu această tehnică, veţi descoperi că ea vă va creşte şi capacitatea de a vizualiza acest simbol al luminii. Dacă veţi manifesta vreo dificultate în vizualizarea simbolului stelei argintii tetraedrice, declaraţi-vă intenţia ca el să se afle cu voi. În acest sens, atât vizualizarea, cât şi imaginarea simbolului sunt la fel de valabile şi puternice, pentru a face experienţa acestei tehnici. Prin această tehnică de meditaţie, veţi lucra la crearea propriului vostru Scut 12D, care vă va conecta la frecvenţele dodeca-dimensionale.
Deci să începem. Alegeţi un loc unde vă simţiţi bine, confortabil. Pregătiţi-vă de meditaţie.
Inspirând adânc faceţi o scanare interioară, făcând ca orice stres sau tensiune din corpul vostru să fie spulberată cu fiecare expiraţie.
Imaginaţi-vă codul-simbol al luminii, steaua merkaba, steaua pal-argintie în şase colţuri (steaua tedraedrica de un argintiu-pal), ca fiind o imagine care vă este desenată în interiorul frunţii. Acest simbol va fi folosit drept un cod-simbol al Luminii menit a vă debloca sistemul de apărare 12D în propriul câmp energetic.
Deci haideţi să inspirăm, vizualizând acest simbol, ca şi cum el ar fi plasat în creier, în glanda pineală, în interiorul chakrei celui de al treilea ochi.
Acum expiraţi, împingând ferm în jos acest simbol stelar, de-a lungul coloanei centrale verticale a corpului, urmând curentul de energie din centrul corpului vostru.
Împingeţi-o până ce ea va ieşi printre picioare şi, în plan orizontal de această dată, ne vom ancora în portalul de frecvenţă 12D al Pământului. Acest portal sau centru reprezintă conexiunea noastră cu frecvenţa 12D, ca şi Sinele-avatar sau Dumnezeul nostru din 12D.
Inspirând imaginaţi-vă că puteţi vedea, în reţeaua energetică a pământului, o imensă lumină argintie de forma unui vortex, o coloană de lumină pală, argintie. Acest portal se mişcă, atunci când oscilează, în sus în jos, pe vertical, foarte asemănător unui ascensor.
Acesta este un plan terestru 12D, un centru de frecvenţe, un portal care ne leagă sinele nostru personal din 3D, cu nivelul 12-dimensional al tiparului Sinelui nostru Divin şi al Familiilor noastre Matriciale de Suflete.
Deci, în timp ce vizualizaţi acest Centru al Frecvenţelor 12D lansaţi direct intenţia şi trimiteţi-vă simbolul vostru stelar în şase colţuri, Steaua Merkaba, pentru ca ea să se ataşeze exact în mijlocul Centrului de Frecvenţe.
Împingând apoi orizontal respiraţia, către Portalul 12D al pământului, imaginaţi-vă că, atunci când expiraţi, forţa suflului vostru face o conexiune cu acel Portal, începând să îl activeze şi să îl lărgească.
Acum, folosindu-vă de inspiraţie, extrageţi lumina pal-argintie din Centrul de Frecvenţe al pământului, aducând acea frecvenţă a luminii pe simbolul vostru personal, steaua merkaba, care se află încă în mijlocul Centrului de Frecvenţe.
Acum din nou, continuaţi să inspiraţi şi lansaţi intenţia de a umple acest simbolul al stelei merkaba cu frecvenţa dodeca-dimensională.
Pe măsură ce veţi lucra cu această meditaţie, veţi simţi cum steaua merkaba se va umple până la a atinge masa critică, pentru a menţine frecvenţ
ele pe care le poate ea conţine. Veţi putea resimţi acest lucru ca activarea-explozie strălucitor-pulsatilă a luminii galben-crom.
Pe când simbolul vă revine la normal, folosiţi-vă de inspiraţie, pentru a readuce la voi simbolul din Centrul de Frecvenţe existent în miezul pământului, până într-un loc situat la 30 cm sub tălpile picioarelor.
Aceasta este poziţia scutului vostru 12-dimensional personal, latent.
Acum pe când inspiraţi simbolul înapoi spre voi, imaginaţi-vă că el trage după el o coardă groasă de lumină pal-argintie. Unul din capetele acestei corzi argintii este încă ataşată de Centrul de Frecvenţe 12D ale pământului - pe când celălalt este ataşat codului vostru simbol al Luminii. Această coardă reprezintă calea de alimentare energetică prin care vă veţi extrage energie din Centrul de frecvenţe 12D, aducând-o în propriul vostru Scut personal 12D.
Deci, focalizaţi pentru o clipă acel loc situat la 30 cm sub tălpi. Având atenţia aţintită pe codul-simbol al Luminii, vizualizaţi-l din nou la 30 cm sub tălpile picioarelor.
Cu ajutorul expiraţiei împingeţi suflul în simbol. Simbolul vostru va începe să se rotească în orice fel aţi simţi că se învârte el. S-ar putea să vedeţi cum el se roteşte în sensul acelor de ceasornic, invers acelor ceasornicului sau în ambele sensuri.
Imaginaţi-vă cum din simbolul vostru se detaşează un disc, o platformă cristalină de lumină argintie. Aceasta are un diametru de cca 1,20 m, extinzându-se în plan orizontal, la 30 cm dedesubtul tălpilor picioarelor, având exact în centrul său codul-simbol de Lumină.
Pentru aceia din voi care nu sunt familiarizaţi cu Kwan Yin, nici cu vreuna din zeităţile înălţate, semiluna sau platforma pe care stau de obicei aşezaţi aceştia este exact ca această platformă. Acesta este sistemul nostru de apărare 12-dimensional, de aceea vom construi o coloană de lumină, aceasta urmând să se constituie în propriul vostru scut de protecţie.
Deci, folosindu-vă acum inspiraţia, extrageţi lumină pal-argintie din platformă, ducând-o înspre coloana voastră personală.
Pe măsură ce veţi duce în sus lumina pal-argintie, veţi vedea cum ea vine din Centrul de Frecvenţe 12D, prin coarda pal-argintie, prin centrul simbolului vostru, mişcându-se în afara, extinzându-se până ce coloana de lumină pal-argintie va atinge dimensiunea de 1,20 m amplitudine. Apoi veţi vedea cum ea vă va inunda fiecare celulă, fiecare por din corpul vostru.
Inspiraţi mai mult din acea lumină pal-argintie, până ce ea va ajunge să vă cuprindă în interiorul ei întregul corp.
Purtaţi-o în corpul vostru fizic şi apoi ţeseţi din ea, spre exterior, urmărind sinele vostru eteric, apoi emoţional, mental, până ce veţi ajunge la cel spiritual, făcând-o să pătgrundă în întregul vostru câmp auric.
Imaginaţi-vă că simţiţi energia acestei lumini extinzându-se şi umplând fiecare crăpătura care ar putea exista în corpurile voastre. Simţiţi senzaţia pulsatilă/înţepătoare a acestei lumini. Ea creează un soi de senzaţie de răcoare.
Acum îngăduind acestei lumini să vă inunde, începeţi să vă construiţi coloana. Pe măsură ce ne întărim, construind acea energie în sus, ea se va întinde de la acel punct situat la 30 cm sub tălpi, până la aproximativ 90 cm deasupra capului.
Deci, simţiţi-vă învăluit de această coloană de lumină; după ce aţi urcat de la linia şoldurilor, către torace, depăşind capul şi coroana, până ce ajungeţi la o înăţime situată la 90 cm deasupra capului.
Încă o dată, acolo se află chakra 14, pe iar noi construim această coloană de lumină, inspirând firesc, cu intenţia de a clădi şi a întări această coloană, până ce ea vă va cuprinde în interiorul ei, până la 90 cm deasupra capului.
Simţind un fel de satisfacţie a lucrului împlinit, pe când construiţi această coloană, concentraţi-vă acum, din nou asupra codului-simbol al Luminii, care se află încă pe platforma situată la 30 cm sub tălpile picioarelor. Vedeţi-vă acum oscilând deasupra platformei, simbolul luminii aflându-se acum chiar în centrul acestei platforme.
Pe inspiraţie, vom lua simbolul urcându-l din nou, prin coloana verticală centrală a corpului. Deci, inspirând simţiţi cum steaua merkba se va mişca tot drumul în sus, prin picioare, prin coloana chakrelor, ieşind apoi prin vârful capului. Apoi o veţi trimite în continuare, până în punctul situat la 90 cm deasupra capului.
Deci, aşezându-vă codul-simbol al Luminii, steaua voastră merkaba, la 90 cm deasupra capului, vom trimite acum, vom lansa intenţia de a trimite, pe expiraţie, în sus, steaua merkaba, care va trece, prin zona coroanei, până în acel punct situat la 90 cm deasupra capului.
Simbolul va începe din nou să se rotească, iar noi nu vom face apoi decât să ne creăm platforma cristalină de lumină pal-argintie care vă va închide definitiv în Scutul vostru 12D.
Deci, atunci când veţi vedea simbolul rotindu-se, vizualizaţi din nou o platformă de lumină pal-argintie având un diametru de 1,20 m, care vă va închide în coloana voastră. Uneori veţi simţi chiar o zvâcnitură sau un clic, atunci când se realizează această închidere.
Din nou, simţiţi că sunteţi protejaţi şi simţiţi cum, prin această tehnică, prin această lumină, sunteţi conectaţi la Sursă.
Iar acum, dacă doriţi să vă ancoraţi multidimensional, aduceţi o coardă pal-argintie din vârful coloanei voastre, pe care o veţi extinde apoi în afară, cuprinzând pe deplin atmosfera pământului, iar apoi mergând mai departe, către o singură stea din spaţiul adânc. Astfel vă veţi putea ancora scutul în Câmpurile Cereşti.
Deci, din nou, simţiţi-vă pe deplin conectaţi la Centrul de Frecvenţe din 12D.
Acum pentru a putea deveni stabilizaţi în plan fizic, ne vom aduce înapoi conştientizarea într-o zonă de punct mort. Acesta este un spaţiu situat în cuşca voastră toracică, puţin deasupra chakrei plexului solar.
Deci, concentraţi-vă pe acel punct mort, punctul central al oricărei uniuni, vizualizând cele 12 linii ale luminii sufletului vostru ca pe nişte extensii care pornesc din acel punct mort.
Pe măsură ce aceste 12 linii de lumină emană în plan orizontal, în jurul plexului solar şi a zonei punctului mort, vedeţi cum aceste 12 linii de lumină emană din zona plexului vostru solar şi se leagă împreună de platforma 12D situată din nou la 30 cm sub tălpile picioarelor. (este aidoma unei fuste alcătuită din linii de energie care se mişcă în afara zonei puncului mort, în plan orizontal, din faţă către spate, iar apoi în jos, în jurul picioarelor, până ce toate cele 12 linii se conectează cu platforma scutului din 12D, la 30 cm sub tălpi.)
Acum conştiinţa voastră 12D este ancorată în Unimea a tot ceea ce este.
Simţiţi-vă corpul fizic, concentrându-vă din nou pe punctul mort, şi devenind centraţi, echilibraţi şi integraţi.


2 martie 2007 Lisa Renee, www.EnergeticSynthesis.com

Versiunea românească: Alexandra Popa

Niciun comentariu: