sâmbătă, 2 august 2008

IMPECABILITATE ŞI INTEGRITATE

Componente cheie pe calea învăţării iubirii de sine

Sasha prin Lyssa Royal
14 noiembrie 1997, San Francisco, California
Fragment de pe Banda #184
La intrarea în noul mileniu, frecvenţele lumii voastre se accelerează şi evoluţia umană se petrece din ce în ce mai rapid. Există câteva aspecte foarte importante pe care fiecare dintre voi, ca indivizi, ar trebui să le aveţi foarte aproape de inimă. Este de importanţă să lăsaţi ca aceste idei să devină parte integrantă din voi. Aceste idei sunt: impecabilitatea, integritatea şi responsabilitatea.
Pe măsură ce frecvenţele lumii voastre se accelerează, mulţi din voi veţi observa că lucrurile vă sunt reflectate înapoi foarte rapid. Veţi spune sau gândi ceva, pentru ca aceasta să se întoarcă la voi rapid, mult mai rapid decât acum 10 ani! Aţi început să observaţi aceasta? Deci, v-aţi spus probabil, "Trebuie să fiu ceva mai atent la gândurile pe care le exprim şi la agendele ascunse pe care le-aş avea şi de care nu sunt conştient."
Vă vom oferi o cheie pentru a intra în noul mileniu cu graţie, astfel încât aceasta să vă producă cît mai puţină durere vouă şi celor dragi vouă. Prima din chei este impecabilitatea.
A fi impecabil înseamnă că fiecare acţiune pe care o întreprindeţi, fiecare comunicare pe care o faceţi trebuie să fie cu intenţia de a fi aliniaţi cu sinele spre care aspiraţi sau cu acela spre care vă aflaţi în curs de a deveni. Trebuie să faceţi multă introspecţie, în special privitor la agendele ascunse. Toţi oamenii le au. Nimeni nu ar trebui să se ruşineze cu ele. Unul din aspectele ce ţin de a avea planuri ascunse ar putea fi ceva extrem de simplu, cum ar fi prioritatea de a fi sănătos şi în siguranţă. Deci, când acţionaţi fără integritate (spre exemplu), este ca şi cum egoul vostru ar crede că vă poate păstra sănătos, în siguranţă. Această agendă ascunsă nu are nimic ruşinos, dar ea trebuie să fie recunoscută, fiindcă până la urmă lipsa integrităţii vă poate băga în tot soiul de încurcături!
Dacă veţi putea începe să recunoaşteţi că aveţi în voi lucruri pe care doriţi să le protejaţi (cum ar fi temeri sau tipare vechi care nu vă mai sunt de folos), veţi putea începe prin a acţiona şi a vă exprima în toate domeniile vieţii cu impecabilitate. A fi impecabil înseamnă să acţionaţi în aliniere deplină cu aspectele superioare a ceea ce sunteţi, dincolo de ego. Nu trebuie să bateţi apa-n piuă cu asta. Nu trebuie să vă observaţi până vă apucă durerea de cap. Pur şi simplu fiţi conştienţi de punctele voastre slabe. În viaţa de zi cu zi, începeţi prin a pune aceste puncte în echilibru. Dacă veţi începe să vă înţelegeţi punctele slabe, le veţi stăpâni. Spuneţi-vă, "Acum îmi voi folosi acest aspect drept o unealtă pentru a învăţa cum să mă pun în echilibru cu aspectele superioare a ceea ce sunt."
Atunci impecabilitatea vă va duce la integritate. Integritatea este produsul secundar al impecabilităţii. A fi integru înseamnă că acţiunile voastre se vor alinia cu acest aspect perfect echilibrat a ceea ce sunteţi. A fi integru înseamnă că veţi împlini ceea ce spuneţi, rămânând centrat în inimă şi nemanifestând niciun fel de temere de a vă manifesta sinele vostru deplin, chiar dacă aceasta ar deranja pe altcineva. Dacă veţi putea manifesta sinele vostru deplin cu iubire (nu mânie), cealaltă persoană va vedea aceasta ca o reflectare a ceea ce şi ea este cu adevărat.
A te angaja pe calea impecabilităţii vă duce la integritate. Aceasta nu necesită decât câţiva paşi mici pentru a începe. Până la urmă veţi simţi aceasta ca pe o a doua natură. Apoi, o dată ce aţi început să acţioneaţi cu integritate, va însemna că veţi fi devenit o fiinţă omenească responsabilă.
Să definim acum ceea ce înţelegem noi prin responsabilitate. Să spunem că am spart din greşeală un geam. Dacă veţi spune, "S-a întâmplat pentru că tu m-ai făcut să-mi abat braţul către fereastră," înseamnă că voi da vina pe tine. Astfel îţi voi spune că tu eşti răspunzător de ceea ce s-a întâmplat. Poate însă voi spune, "Sunt atât de nepriceput, orice fac iese prost. Eu sunt de vină pentru geam." În acest caz, voi da vina pe mine. Nici aceasta nu înseamnă a-ţi asuma responsabilitatea. Aceasta înseamnă să dai vina pe cineva, agâţându-te de trecut.
Responsabilitatea este pe deplin legată de sine. Trebuie să vă asumaţi responsablitatea pentru acţiunile şi emoţiile voastre, indiferent de "cine" se află la originea lor. Responsabilitatea adevărată provine din angajamentul pe calea impecabilităţii, acţionând cu integritate. Acesta este procesul care ne va da un individ responsabil. Aspectul din voi care merge dincolo de egoul omenesc (cum ar fi Sinele Superior) reprezintă o conştiinţă impecabilă, integră şi responsabilă. Astfel sunteţi voi cu adevărat.
Intrând în noul mileniu, aceste trei aspecte vă vor urma îndeaproape. Uneori ele vă vor bate pe umăr! Dacă nu le veţi da atenţie, veţi realiza că propria voastră transformare personală va fi devenit ceva dificil.
Aceasta ne aduce la ideea contactului cu alte forme de viaţă. Aceasta reprezintă un punct de interes pentru mulţi din voi. Cum pot deci principiile pe care tocmai le-am creionat să sublinieze ideea unui contact? Să spunem doar ăc atunci când vorbim de contact, ne referim la aceasta din mai multe puncte de vedere. Poate fi vorba de un contact cu fiinţe ET (extraterestre); poate fi vorba de contactul cu sinele superior sau cu ghizii spirituali. Poate fi chiar contactul cu regnurile vegetal sau animal. Poate să mai reprezinte chiar contactul dintre voi!
Dacă veţi utiliza principiile impecabilităţii, integrităţii şi responsabilităţii, în oricare dintre aceste încercări de a realiza un contact, va fi un contact caracterizat prin impecabilitate, integritate şi responsabilitate. Veţi atrage astfel o altă fiinţă având o frecvenţă egală. Deci, contactul sau relaţia care se construi începând din acel punct va fi una pe care aţi putea-o caracteriza ca fiind "sănătoasă". Ea ar putea deveni tipul de relaţie pe care aţi putea-o considera drept o treaptă pe calea evoluţiei spre forme superioare.
Din punctul meu de vedere, fiind o fiinţă din Pleiade, acestea sunt tipurile de relaţii pe care le căutăm noi. Noi nu căutăm să avem relaţii cu alte forme de viaţă prin care să fim puşi pe un piedestal sau zeificaţi. Aceste trei componente vor crea un câmp de egalitate, prin intermediul căruia orice contact sau relaţie va deveni una sănătoasă. După cum ştiţi toţi, aceasta este calea către oricare din potenţialităţile superioare pe care doriţi să le creaţi pe Pământ. Dacă puteţi crea acel câmp de egalitate unde nu există separaţie, demonizare, victimizare sau zeificare, veţi face a acel pas conştient către faza următoare a evoluţiei voastre.
Cei dintre voi care cercetaţi problemele legate de realizarea contactelor, puteţi să vă folosiţi de aceste idei - impecabilitate, integritate şi responsabilitate - ele fiind extrem de importante în substanţa a ceea ce doriţi să deveniţi, pentru a putea crea acel câmp al egalităţii.
Este dorinţa noastră ca voi să fiţi în stare să folosiţi vreodată, în vreun fel, ceea ce tocmai v-am oferit, în viaţa şi/sau activităţile voastre de contacte sau, pur şi simplu, în voi înşivă. Veţi găsi că, oricât de simplist ar părea, aceşti paşi sunt meniţi a vă crea un viitor sănătos, în voi înşivă şi unii faţă de ceilalţi. Aceste principii sunt liantul care vă ţine pe toţi laolaltă.

Copyright 1998 by Royal Priest Research.
www.lyssaroyal.com - royalpriestresearch@hotmail.com

Traducerea: Alexandra Popa

Niciun comentariu: