joi, 20 martie 2008

Provocarea lui Kuthumi - Channelling ocazionat de Echinocţiul de la 21:3

Mesaj de la Kuthumi, transmis prin Michelle Eloff

vineri, 7 martie 2008, la Johannesburg


Sunt Kuthumi şi am sosit pe razele Iubirii şi Înţelepciunii să vă salut pe fiecare din voi astăzi pentru a vă aduce binecuvântările echilibrului, adevărului, credinţei şi seninătăţii.

Vă salut, iubiţilor. Cu cea mai mare bucurie şi plăcere în inimi ne alăturăm vouă astăzi, ţinându-vă strâns în inima lui Christos şi în siguranţă, în
mâinile Domnului.

Iubiţilor, vă aflaţi din nou în toiul unui nou nivel de schimbări extraordinare. Energiile pe care le atrageţi magnetic către voi operează mutaţii nu doar pe o scară mult mai amplă, dar şi în cele mai mici fibre ale fiinţei voastre. Totul, atât la nivelul microcosmosului, ca şi la cel al macrocosmosului se află în schimbare. Este un moment extrem de important, cel în care noi vă conducem pe toţi spre lumina propriei voastre puteri, ajutându-vă, în acelaşi timp, să aflaţi cine sunteţi - este vorba de acel EU care există dincolo de programările sistemelor de credinţe care au fost alimentate de egourile voastre nesigure şi joase. Nici măcar nu ştiu de unde să încep, pentru a vă arăta cât de extraordinare sunt aceste schimbări, tot ceea ce vă iese acum în cale este de natură să împingă orice fruntarii şi limitări, pentru a vă forţa să ieşiţi din calapod, să vă scuturaţi de absolut orice sistem de credinţe care vă va fi creat o structură favorizând inhibiţiile, de tot ceea ce susţine limitările şi frica.

În zilele de 20 şi 21 martie energia feminină a maturităţii, pe care o mai cunoaştem şi sub denumirea de Mare Preoteasă, va învălui cu energia sa întreaga planetă. Ea vă va cuprinde pe fiecare din voi în energia ei, înţelepciunea sa hrănindu-vă şi aducându-vă alinare, în toată această fază de eliberare, revoltă şi depăşire a tot ceea ce înseamnă zona de confort a acelei structuri pe care o numeaţi până acum viaţă. Al doilea val al ascensiunii care îşi va ancora pe deplin energia în data de 21 decembrie 2008, continuând apoi să afecteze omenirea până în data de 21 decembrie 2010, vine cu o energie care ar putea fi considerată drept necruţătoare, deşi ea nu are nimic necruţător în ea, iubiţilor! Ceea ce aţi putea voi percepe ca fiind necruţător la ea reprezintă, pur şi simplu, autenticitatea, adevărul, lucrul pe bune, cum ar veni. Aţi cerut universului să vă arate care este adevărul despre Dumnezeu, despre voi, despre viaţă şi despre tot ceea ce se subsumează paradigmei cu care voi v-aţi obişnuit ca fiind viaţa pe care o trăiţi, deci tot ceea ce este şi reprezintă iluzia va fi zdruncinat. Această comoţie va irumpe din chakra inimii voastre, iar apoi, prin acelaşi proces de zdruncinare, ea va trece prin toate chakrele care se găsesc dedesubtul şi deasupra ei. Toate chakrele minore ale corpurilor voastre fizice şi energetice vor trece printr-o incredibilă simfonie a vindecării. Face parte din ceremoniile Paştelui, ţine de moarte şi renaştere şi nu este oare minunat că această mare sărbătoare are loc în vreme echinocţiului?

Aceste energii au fost făcute să coincidă, dintr-un motiv foarte limpede. Pentru a fi creată oportunitatea de a sublinia - pentru cei care sunt legaţi de echinocţiul de iarnă (toamnă), ei vor începe să înţeleagă ceea ce înseamnă calea introspecţiei pe care o presupune această perioadă. Pentru cei care fac experienţa echinocţiului din emisfera nordică, va trebui să ştiţi limpede ceea ce doriţi să creaţi, să aduceţi pe lume, în viaţă. Deci ambele ipostaze sunt vitale. Am mai spus-o şi înainte, nu are nicio însemnătate faptul că trăiţi în emisfera sudică sau în cea nordică, toţi veţi fi afectaţi de ambele echinocţii - şi de cel de primăvară, şi de cel de iarnă (toamnă), de vreme ce genetic sunteţi legaţi de amândouă, deci, oricât de subtil, tot veţi experimenta aceste conexiuni.

Energia feminină matură, cunoscută şi drept Marea Preoteasă, vă aduce incredibila forţă a misticismului, a misterelor vieţii, a ceea ce vă scapă, a misterului sinelui, iar acum sunteţi gata să le integraţi. Totuşi, misterul adus de ea este perceput ca mister, graţie înţelepciunii sale. Dat fiind nivelului său de înţelepciune, ea este un observator experimentat, deci darul pe care vi-l aduce ea este darul "observatorului înţelept", vă aduce acea parte din voi care poate alege, în oricare moment dat, să ştie modul exact în care va evolua o situaţie. În multe din cazuri, va trebui să daţi dovadă de înţelepciune, să staţi liniştiţi, pentru ca dându-vă un pas înapoi să puteţi urmări ceea ce se petrece în jurul vostru, aşteptând venirea momentului potrivit de a interveni, de a arunca pisica printre porumbei, cum s-ar spun, pentru ca, în alte moemnte, chiar voi să fiţi pisica aruncată printre porumbei. Numai înţelepciunea va fi aceea care vă va împinge să interpretaţi un rol sau altul.

Înţelepciunea este un aspect al iubirii necondiţionate. Omul înţelept ştie exact când trebuie să acţioneze şi nu are niciodată vreo reacţie imatură, iar aici mă gândesc la ambele aspecte ale cuvântului. Imaturitatea la care mă refer eu este o imaturitate văzută la nivel psihologic, dar şi la unul spiritual. Am vorbit cu altă ocazie despre acea imaturitate emoţională sau psihologică, care nu doar că împiedică bunul mers, dar chiar opreşte, drumul unui lucrător cu lumina şi se cuvine, poate, să menţionez din nou acest lucru, pentru aceia din voi care nu l-aţi auzit de prima dată. Nu are nicio relevanţă cât este de avansat cineva la nivel spiritual. El poate fi un mare învăţător, guru, dispunând în el de toată cunoaşterea metafizică, esoterică şi spirituală a lumii, dar dacă este imatur din punct de vedere psihologic, ceea ce ar deţine el, doar la nivel intelectual, nu înseamnă absolut nimic.
Maturitatea psihologică, emoţională este punctul focal, central în menţinerea echilibrului. Este factorul central de stabilizare pentru orice suflet care a ales să meargă pe calea răzoinicului spiritual. Lucrătorii cu lumina ignoranţi sunt mult mai primejdioşi decât bărbaţii şi femeile ignorante de pe stradă, pentru că ei nu ştiu nimic de metafizică, filosofie sau orice altceva, deci este bine să reţineţi asta. Marea Preoteasă vă invită să intraţi în Camera Sacră a Luminii, unde ea vă va ispiti să vă abordaţi aspectele imature ale sinelui vostru. Vă va ispiti să abordaţi toate acele zone ale vieţii voastre pe care aţi ales să le trataţi cu suficienţă, să le priviţi cu in ochi rece şi cu o ureche surdă, ea vă ispiteşte să mestecaţi în oală aducând-o la punctul de fierbere, fiindcă doar aşa veţi afla adevărul.

Maestrul înţelept nu alimentează niciodată iluziile. Maestrul înţelept stă şi observă, cunoscând cu precizie momentul când trebuie să acţioneze, catalizând zdruncinarea iluziei. Reţineţi vă rog acest lucru, pentru tot restul zilelor voastre pe pământ. Niciun maestru înţelept sau fiinţă de lumină, plină de iubire neprihănită care se află pe o cale autentică nu va hrăni niciodată, dar niciodată, vreo iluzie, a lui sau a altora. Când veţi simţi instinctiv că ceva din viaţa voastră este o iluzie sau veţi şti că sunteţi frustraţi de ceva, iar ghizii voştri sau oricine altcineva cu care lucraţi v-ar încuraja să rămâneţi în frustrare sau să hrăniţi iluzia, atunci veţi şti că vă aflaţi la ananghie şi că, ar trebui, să îi concediaţi pe aceia pe loc, cum s-ar spune. Sunteţi pe calea de a deveni un suflet pe deplin investit cu putere, deşi aflat în formă omenească, astfel încât orice iluzie ar mai exista va trebui să fie zdruncinată, şi numai voi veţi hotărâ cât de îndelungat va fi acest proces. Ţineţi-vă deoparte de oamenii şi de situaţiile care au ales să hrănească iluzia, cinstind adevărul. Fiţi maestrul cel înţelept şi aveţi grijă ca - făcând ceea ce doriţi să faceţi – să ştiţi, în acelaşi timp, că atunci când va sosi vremea ca celor care au hrănit iluzia să li se întâmple ceva diferit, ei nefăcând alegerea de a experimenta ceva diferit, paşii lor vă vor afla, vă vor chema la ei, iar voi veţi fi în situaţia de a le arăta ceea ce le trebuie, ei fiind în situaţia de vă accepta oferta. Nu încercaţi niciodată să îi convertiţi pe cei care nu sunt pregătiţi, fiindcă veţi duce o bătălie pierdută dintru început. Existaţi doar, trăiţi în propriul adevăr, rostiţi-l, pur şi simplu, căci FIIND totul în jur se va aranja la locul său.
Înălţarea întru iubire vă va dezvălui că fiecare din paşii voştri este o revelaţie în sine, iar procesul morţii şi renaşterii, prin care veţi trece în curând, nu este unul care vă va slăbi - aşa cum am mai spus-o în nenumărate alte rânduri – TOTUL ESTE, iar acest tot reprezintă ocazia de a vă atrage atenţia asupra ceea ce vă merită atenţia. Trebuie să repet aici că este vital să nu vă pierdeţi în iritare măruntă - şi v-am spus acest lucru, acum câteva zile, când vă vorbeam de datele cheie ale unor activări. Iritarea măruntă reprezintă egoul, felul în care egoul inferior vă distrage de la ceea ce este important. Iată de ce trebuie să alegeţi cu luare aminte căror lucruri le veţi da din puterea voastră. Când vă lăsaţi pradă acelor iritări şi gâlceci mărunte, le veţi investiţi cu putere şi acum, la vremea echinocţiului, ceea ce vă vor aduce energia feminină a maturităţii combinată cu aceea a Marii Preotese, va fi o energie care vă va cere să vă înălţaţi şi mai mult întru iubire, iubire pentru sine, iubire pentru viaţă.
În timpul activărilor energetice din datele de 20 şi 21 martie, va mai fi demontată o matrice. Este o proiecţie holografică care influenţează pe toată lumea şi influenţează şi pe copiii, din ce în ce mai mici. Unii din copii, având chiar patru ani, sunt deja grav influenţaţi, în sens negativ, de această inserţie holografică, aceasta având mai ales o legătură specifică cu iluzia plasată asupra corpului fizic, a felului în care ar trebui ca el să arate, dimensiunile, forma lui, şi aşa mai departe. Aceasta a reprezentat un insert, implant - dacă ne putem exprima astfel - pe care omenirea a trebuit să îl abordeze. Tot ceea ce se află în tridimensional v-a făcut să vă focalizaţi atenţia pe lucruri exterioare. Tiparul înseamnă a căuta confirmare în afara sinelui, a căuta aprobare, iubire, confort, hrană şi securittate în afara sinelui. În urmă cu câţiva ani femeile erau crescute pentru a fi soţii perfecte, pentru a putea pune mâna pe soţul perfect care să le ofere protecţie, să aibă grijă de ele şi să le acorde siguranţă. Aceasta nu mai este imaginea pe care voi trebuie să o reprezentaţi, deşi ea se mai află genetic în voi.

La miezul nopţii de 21 martie, vom începe să pompăm noua energie în codurile ADN ale fiecărui bărbat, femeie şi copil de pe planetă. Aceasta va fi o infuzie planetară şi colectivă de ADN, având legătură cu această hologramă care a fost creată. Va fi nevoie de 12, până la 16 săptămâni, pentru ca implantul să fie complet absorbit şi pentru ca voi să aruncaţi afară acele imprinturi care se află în ADN-ul vostru. Unii din voi aţi simţit efectele acestui implant, când noi deja pregăteam energia care îl va îndepărta. Ştiaţi că atunci ori de câte ori vă simţiţi urâţi, nedemni de iubire, sunteţi manipulaţi asemenea unor pioni? Fiindcă cu cât vă simţiţi mai prost, cu atât mai lipsiţi de putere sunteţi şi cu cât mai puţină iubire resimţiţi pentru voi înşivă, cu atât mai puternică vă este frica, devenind un mecanism care hrăneşte acea hologramă, matrice de care am vorbit.

În 21 martie este momentul în care portalurile către lumile întunericului vor fi închise, şi ele sunt multe. În fiecare an lucrăm la închiderea a cât mai multor din aceste portaluri. Cu cât fiecare din voi va deveni mai investit cu putere, cu atât ne va veni nouă mai uşor să închidem acele sisteme, dar este vitală conlucrarea cu voi. Iată de ce vă rog ca, în chiar clipa în care vă simţiţi neatrăgători, nedemni de a fi iubiţi şi de-a dreptul dezgustători, să vă reamintiţi că aceasta este o manipulare. Frumuseţea sufletului, inimii voastre şi lumina pe care o degajaţi este cu mult mai puternică decât felul în care vă arată corpul fizic. Da, lucraţi toţi pe calea inversării procesului de îmbătrânire. Cât va dura acest proces este încă ceva discutabil. Între timp va trebui să vă hrăniţi spiritul lăuntric, calitatea lăuntrică a luminii şi a frumuseţii.

Aş vrea să faceţi un exerciţiu şi v-aş sugera să îl faceţi împreună cu toată lumea cunoscută de voi. Fiecare din cunoscuţii voştri trebuie să scrie, cu sinceritate, totul despre voi, despre cât sunteţi de frumoşi, acest lucru neavând niciun fel de legătură cu corpul fizic, ci cu voi ca atribute lăuntrice ale sufletului. Fiecare să scrie ceea ce îi atrage la voi. Acesta urmează să fie un proiect mixt şi rugaţiţl pe cel care transmite mesajul să facă din el un proiect desfăşurat la nivel mondial. El nu se limitează doar la grupul cu care lucrăm noi acum.

Cu cât veţi hrăni mai mult lumina sinelui, nu cea a egoului, cu atât mai puternici veţi deveni, iar acea strălucire din interior va răzbate pretutindeni. Aţi simţit-o şi voi, aţi văzut-o în alţii - este vorba de ceva ce ţine de ei şi este aspectul cu care noi dorim să vă concectaţi. Acest procedeu vă va alimenta iubirea unii faţă de ceilalţi.

Energia feminină a maturităţii vă pune la dispoziţie nu doar înţelepciunea, nu doar maturitatea, ci şi comorile sinelui care au fost descoperite şi integrate. Femeia matură văzută ca Mare Preoteasă cunoaşte exact de ceea ce este ea în stare. Ea a forţat limitele, a explorat, s-a aventurat pe tărâmuri unde, probabil, numai nebunii vor mai călca şi, făcând toate acestea, s-a cunoscut pe sine. Înţelegeţi că mă folosesc de cuvântul "EA", vorbind despre o întruchipare a arhetipurilor Marii Preotese şi a femeii mature, dar această energie există în fiecare bărbat, aşa cum există în interiorul oricărei femei. Integrând această energie vă veţi accelera procesul de recunoaştere a unor nepreţuite calităţi pe care nu vi le-aţi însuşit până acum, neştiind că sunt ale voastre. Vă pot asigura că, atunci când veţi trece de suprafaţă şi de exterioare, pătrunzând în profunzimile adevăratei voastre esenţe, ajungând la acea înţelepciune, lumină, putere şi iubire ce există în fiecare suflet, vor avea loc transformări ce depăşesc orice imaginaţie. Energia voastră va suferi mutaţii şi schimbări, felul în care vă simţiţi, în legătură cu voi şi cu viaţa voastră se va schimba într-un mod dramatic. Felul în care vă vedeţi pe voi, felul în care vă văd alţii va fi şi el diferit, dar şi acel spaţiu - şi prin aceasta înţeleg starea de spirit - se va schimba. În acel spaţiu al iubirii veţi putea folosi puternica "magie" a mecanicii cuantice.

Fiecare lucru îşi are disciplina sa ştiinţifică, iar existenţa energiei pretutindeni este deja un fapt ştiinţific. Energia nu poate niciodată înceta să existe. Ea este supusă transformărilor sau transmutărilor, dar nu poate să nu existe, iată de ce folosind ştiinţa minţii, veţi putea transforma felul în care veţi folosiţi ştiinţa despre energie în propriul vostru corp şi în cadrul lumii voastre exterioare. Iată de ce acum, în această perioadă, trebuie să celebraţi faptul că femeia matură, Marea Preoteasă, este gata de a sta în faţa voastră, petnru a vă îndruma pe tărâmurile sinelui autentic, în acele locuri unde vă aşteaptă comorile sinelui. Deci nu mai întârziaţi, a sosit vremea să vă întâlniţi cu femeia vârstnică din voi.

Închideţi ochii, dacă nu aţi făcut-o până acum, şi deschideţi-vă energia pentru a putea inspira lumina şi puterea Sursei Infinite şi, pe expiraţie lăsaţi să plece tot ceea ce se află în voi şi v-ar putea provoca stres sau îngrijorare. Cu fiecare inspiraţie, aduceţi ceva din Sursa Infinită, expirând tot ceea ce vă provoacă stres şi anxietate. Apoi respiraţi încă de câteva ori profund, pentru a umple toate chakrele majore şi minore ale corpului cu energia infinită a luminii. Relaxaţi-vă.
Imaginaţi-vă cum o femeie deosebit de înţeleaptă şi în vârstă se manifestă în faţa voastră. Vedeţi în ea calităţile Marii Preotese. Privind în ochii ei, puteţi vedea înţelepciunea, toată acea cunoaştere intuitivă ce sălăşluieşte profund în ea. Vă simţiţi smerit, în faţa puterii ce răzbate prin ochii şi din inima ei. Este o forţă după care, de fapt, aţi tânjit de atât de mult timp, de ani de zile. Este dreptul vostru divin de a vă realinia conştient cu această energie. V-aţi cîştigat dreptul de a canaliza această putere spre toate zonele vieţii voastre, indiferent de care este vârsta voastră pământească actuală.

Aşezaţi-vă ambele palme peste palmele femeii şi simţiţi cum energia ei vă pătrunde prin chakrele acestora, intrând în corp şi faceţi, pur şi simplu, experienţa conectării cu această parte din voi. Marea Preoteasă înţelege limbajul sacru al Naturii. Ea este una cu Mama Pămînt şi cu Tatăl Cer. Mariajul Sacru (hierogamia) dintre Femininul şi Masculinul Divin au avut loc în ea şi în miezul sinelui ei se află o forţă pe care puţini au experimentat-o şi exact acea forţă esenţială lăuntrică este cea pe care o absorbiţi acum în ADN-ul corpului vostru fizic. Când sunteţi pregătiţi, respiraţi adânc, deschizându-vă conştient energia şi îngăduind ca ea să intre şi să se mişte prin celulele şi ADN-ul corpului vostru.

Puterea vă este acum în echilibru, Spirit şi ştiinţă se găsesc acum într-un echilibru perfect. Vă cunoaşteţi adevărul, v-aţi integrat multe din aspectele sinelui autentic, iar lumea se vede foarte diferit prin ochii acestei femei în vârstă.

În aceste momente, ea se fluidifică, devenind una cu voi. Această energie fluidă poate curge peste tot nestingherită, conectându-se cu fiecare din aspectele din voi care are nevoie de lumina, înţelepciunea şi puterea ei, de maturitatea ei atât spirituală, cât şi emoţională. Ea este cea care vă poate învaţa cum să deveniţi un observator înţelept. Energia Marii Preotese se aşează acum în chakra inimii voastre. Ea vă va învăţa despre magia iubirii, aşa cum o exprimă înţelepţii. Ea vă aduce o mai mare înţelegere a iubirii necondiţionate şi, prin efectul combinat al acestor energii asupra voastră şi în voi, veţi primi o mare schimbare care vă va zdruncina iluziile, distrugând apoi opritorile şi surdinele. Veţi rămâne doar cu un singur lucru şi acela este adevărul, adevărul pe care l-aţi tot chemat.

Continuaţi să inspiraţi profund şi să expiraţi deplin, fiindcă aceste energii au nevoie de ceva timp pentru a se aşeza în voi. Simţiţi prezenţa Mamei Pământ susţinându-vă, prezenţa Tatălui Cer inundându-vă cu lumină, veghind asupra voastră, iar energiile lor combinate proteguindu-vă şi îndrumându-vă.

Mama Pământ şi Tatăl Cer lucrează împreună. Sunteţi acum pregătiţi şi pentru energiile ce vor veni, cele ale Dumnezeului Sacru. Aceasta este energia cu care vom lucra în continuare. În acest moment special, în care veţi integra înţelepciunea femeii mature, vă veţi afla în situaţia de vă înţelege propria energie masculină. Chiar acum vedeţi care este puterea sinelui vostru feminin, zeiţa, ispititoarea, războinica, toate aceste energii combinate - mama, fecioara, dătătoarea de viaţă şi hrană - toate acestea se află în voi, iar voi descoperiţi care dintre acele aspecte se numără printre punctele voastre tari, care din acele aspecte se află în propriul adevăr, a ceea ce sunteţi cu adevărat. În momentul în care aţi acceptat aceasta, iubindu-vă atât de mult, veţi putea vedea puterea sinelui vostru Divin, vă veţi putea vedea sinele vostru masculin, în adevărul său.
Lăsaţi să treacă un moment pentru a chema orice alte energii de care aveţi nevoie în acest moment, pentru a vă susţine vindecarea sau eliberarea sau orice altceva veţi fi ales.

Cunoaşteţi faptul că, în acest moment al Paştelui, sinele vostru superior va alege în ceea ce veţi muri şi în ceea ce veţi fi renăscut. Acestea se îndeplinesc, în scopul înfrângerii egoului inferior. Tot ceea ce va trebui să faceţi este să observaţi procesul prin care treceţi atunci şi veţi şti, vă veţi abandona şi îl veţi încuviinţa.

Eu, Kuthumi, creez acum un puternic scut de lumină aurie, în jurul vostru. Scutul începe să-şi proiecteze vibraţiile în corpul vostru, care va va susţine dislocarea implantului care este legat de holograma de care vorbeam, cea care vă alimentează frica că nu sunteţi îndeajuns, că nu sunteţi perfect, că nu sunteţi suficient de supli, suficient de bogaţi, suficient de arătoşi, suficient de inteligenţi. Gata, de ajuns! Încetaţi cu astfel de lucruri! A sosit acum timpul ca frumuseţea voastră autentică să strălucească peste tot, iar aceasta este reprezentarea deplină a femeii mature. În termeni fizici, omeneşti ea a pierdut din formele tinereţii, arată încă minunat, dar această fineţe nu are nicio legătură cu felul cum arată fizic, ci cu frumuseţea sa lăuntrică. Iată de ce aceast exerciţiu este atât de important.

Mai inspiraţi o dată adânc, expirând deplin, pe când energiile vor veni acum să se aşeze în tihnă. Mulţumiţi energiilor Marii Preotese şi femeii mature pentru faptul că s-au contopit în voi. Recunoaşteţi faptul că aţi integrat conştient şi de bunăvoie puterea stabilizatoare esenţială a tuturor celor înţelepţi, reprezentaţi prin femeia matură şi Marea Preoteasă. Recnoaşteţi faptul că aţi ales conştient şi deliberat să deveniţi observatorul înţelept şi să acţionaţi doar la momentul potrivit, indiferent că aţi fi pisica printre porumbei sau cel care a aruncat acolo pisica. Aceasta face parte din rolul pe care îl aveţi de jucat acum. Înălţându-vă întru iubire, căci voi sunteţi distrugătorii iluziei. Motivul pentru care vă înălţaţi întru iubire este acela că aţi făcut alegerea de nu mai hrăni niciodată vreo iluzie. Aduceţi-vă mulţumirile necesare, pentru faptul că aţi ales să vă puneţi astfel în slujba celorlalţi, poziţie care nu este îndeobşte considerată a fi ceva lesne de realizat, oricât ar fi ea de puternică. Pentru că voi sunteţi cei mai mari catalizatori ai schimbării, fiind distrugătorii matricei celei vechi.

Din ce în ce mai mult sunteţi chemaţi acum să vă puneţi în slujba celorlalţi zdruncinând iluziile, devenind catalizatori ai schimbării, acum când se apropie cel de al doilea val al înălţării. Cu cât va exista mai puţină iluzie, cu atât vor creşte şansele ca din ce în ce mai multe suflete să treacă prin acea poartă. Cu cât va fi mai mult menţinută iluzia, cu atât mai tensionată şi greu de deschis ne va părea a fi fereastra schimbării, la sfârşitul acestui an. Deci cu cât mai puţin va trebui să ne strecurăm, cu atât mai puţine aiureli vor avea loc şi cu atât mai uşor ne va fi să trecem prin toate nivelele înălţării. Deci ori de câte ori veţi avea o revelaţie, ori de câte ori veţi avea o intuiţie şi ori de câte ori veţi căpăta controlul asupra unuia din aspectele voastre, trebuie să ştiţi că vă înălţaţi. Deci eseţial vorbind, ascensiunea este o experienţă de clipă de clipă. Valul de înălţare de care vorbim este un proces colectiv, de masă, unde există o schimbare, revelaţie, intuiţie de masă şi alegerea de a merge pe un alt tărâm sau o opţiune de cum să ne trăim viaţa - de fiecare dată lucrurile simplificându-se din ce în ce mai mult.

Acum vreau să vă împământaţi în corp, imaginându-vă cum picioarele vi se afundă de fapt în trupul Mamei Pământ. Imaginaţi-vă cum energia ei se conectează ferm cu chakrele tălpilor, amîndoi fiind conectaţi prin această zonă. Procesele vă sunt susţinute din punct de vedere divin de către Tatăl Cer, de către acea energie care ne trimite lumină, veghind asupra amândurora şi aducându-vă tot ceea ce vă trebuie pentru a se asigura că nu mai sunteţi distraşi de iluzie.

Trebuie să reţineţi că această energie va rămâne în voi pentru următoarele şapte zile, timp în care veţi muta şi schimba calităţile feminine din interiorul vostru, conectându-vă la un nivel mai profund şi conştient cu adevărata voastră putere feminină şi cu acele aspecte ale feminităţii care alcătuiesc, de fapt, eul vostru autentic. După acea perioadă energia va începe să vă pregătească pentru prima fază de integrare a energiei lui Dumnezeu, care va avea loc în data de 4 aprilie.

Aprilie este o lună are va aduce unele din cele mai puternice energii ale schimbării, în ceea ce priveşte realitatea externă. Îngăduiţi-mi să vă explic aceasta în detaliu, astfel încât niciunul din voi să nu sufere vreun atac! Martie reprezintă calitatea feminină şi, pe fondul intensităţii sale, vă conduce atenţia către interior. Ea este legată de puterea Zeiţelor, este legată de abilitatea pe care o manifestă zeiţele de a hrăni copilul lăuntric, deci are legătură cu descoperirea a ceea ce se află înlăuntrul vostru, a ceea ce există în mod autentic, iar apoi în aprilie tot ceea ce s-a aflat înlăuntrul vostru va ieşi în realitatea exterioară. Forţa masculină care acţionează materializând lucrurile va însemna că structurile se vor aşeza la locul lor, iar lucrurile la care aţi tot lucrat din ianuarie, până în 4 aprilie vor prinde brusc rădăcini, părând că întreaga viaţă vă este toată o frământare, dar tot ceea ce vi se întâmplă este că ceea ce aţi lucrat lăuntric se va manifesta acum în exteriorul vostru. Deci aşteptaţi-vă la o schimbare cu adevărat minunată în viaţă, fiindcă acum energia se va pune în mişcare, iar voi veţi avea senzaţia că şi în viaţa voastră se mişcă ceva, putându-vă şi voi pune în mişcare.

Toate acestea se vor putea petrece la alegerea voastră, fiindcă altminteri nu aţi asculta şi nu aţi citi aceste cuvinte. V-aţi atras aceste lucruri fiindcă eraţii pregătiţi. V-aţi dobândit acest drept de a şti cine sunteţi cu adevărat, de a cunoaşte de ceea ce sunteţi capabili şi de situaţia în care vă aflaţi, pentru a face o mare schimbare.

Eu, Kuthumi, stau alături de voi toţi şi alături de fiecare din voi. Pot face aceasta fiindcă toţi una sunteţi, nu separaţi. Vă aflaţi pe calea dobândirii responsabilităţii depline pentru voi, luându-vă în stăpânire fiecare din aspectele adevărului vostru şi mergând mai departe, străpungând, dacă trebuie, toate iluziile care v-ar puta distrage de la adevăr sau care ar încearca să vă convingă că aţi depinde de o sursă din afara voastră, materializată sub forma altui om, altui sistem de credinţe, percepţie, atitudine, proiecţie, orice ar fi. Ascultaţi de propria inimă, ascultaţi de instinct şi veţi şti întotdeauna care este adevărul. Unii vor încerca să vă convingă că eu, Kuthumi, împreună cu alţi maeştri înălţaţi suntem din întuneric. Dacă aşa ar sta lucrurile, aţi şti-oi deja şi atunci ce aţi mai căuta aici? Dacă aţi avut vreodată cea mai mică bănuială sau o puternică senzaţie că noi suntem din întuneric, vă întreb din nou, ce aţi mai avea de căutat aici? De ce nu vă onoraţi adevărul, dacă acesta este, de fapt, adevărul!

Deci iubiţilor, vă voi lăsa cu o idee la care să mai reflectaţi. Nu există decât un singur şi puternic adevăr care există şi pe care toţi îl pot cunoaşte şi îl vor cunoaşte, şi aceasta are legătură cu CEEA ce există înlăuntrul vostru, în acel centru al fiinţei voastre. Cu cât vă veţi lepăda mai mult de vechile obiceiuri, concentrându-vă pe a o rupe cu orice matrice existenţială care ar hrăni iluzia, cu atât veţi sşti că vă aflaţi pe calea cea bună.

Fie ca lumina, adevărul şi iubirea faţă de tot ceea ce este, cea mai înaltă şi pură lumină, adevărul şi iubirea să vi se dezvăluiască, arătându-vă care este întreg adevărul şi, dacă noi suntem întunecaţi, aşa cum spuneau unii, atunci adevărul vi se va arăta. Eu vă iubesc oricum! Fie ca pacea şi binecuvântările să fie cu voi.

Sunt Kuthumi, Chohan al Razei de Aur a Iubirii şi Înţelepciunii şi vă salut şi vă binecuvântez întru iubire. Adonai.


Pentru a afla mai multe despre Michelle & The Lightweaver, vizitaţi, vă rog,
http://indecontent.com/lightweaver
sau
http://spiritlibrary.com/

Versiunea românească: Alexandra Popa

Niciun comentariu: