joi, 20 martie 2008

ENERGIILE ANULUI 2008
Claire East
http://www.cobolt.com.au/

La mulţi ani! Cum v-a fost până acum în 2008?
Energiile acestui an vor fi foarte provocatoare, pline de entuziasm, vor sparge tiparele. Accentul principal va fi pus pe adăpost şi bani. Aceasta va crea cadrul în care se va desfăşura anul - adăpost/locuinţă, bani şi probleme de sănătate.

2008 Anul Libertăţii - va fi un an nemaipomenit!

Energiile spirituale se adună acum, când plonjăm în ceea ce va reprezenta o răsunătoare SCHIMBARE a lumii noastre, cu începere din acest an şi continuând de-a lungul următorului deceniu. Este destul de interesant faptul că acest an este unul BISECT... el urmând să ne uluiască chiar mai mult decât acest amănunt (joc de cuvinte pe "leap year", cum se spune an bisect în lb. engl şi "to leap", care înseamnă a sări, a face un salt). Întregul an va fi caracterizat prin intensitate, cu multe transformări, pentru care merită să fim pregătiţi.
Aţi simţit şi voi ceva? Există ceva ce ar trebui schimbat, în propia viaţă sau în lume, în general? Peste tot se manifestă o nelinişte...
În acest an, mai mult decât în alţii, vom putea cu adevărat să simţim ENERGIILE, pentru acest lucru existând mai multe motive:

*Am devenit mai eterici - corpurile noastre eterice se extind, devenind mai receptive, ceea ce ne dă mai multă claritate, percepţie şi intuiţie, ceea ce ne face să manifestăm mai mult clarviziunea. Toate acestea se întâmplă datorită activităţii de eliberare a karmei, care a avut loc în ultimii ani.

*De asemenea, este vorba de o infuzie de energii puternice care se îndreaptă într-o şi mai mare abundenţă de la Dumnezeu. Aici se includ ceea ce noi considerăm a fi forţe mai mult de natură fizică ( dar şi spirituală) cum ar fi exploziile solare, cometele, asteroizii, meteoriţii, planetele, fărâmele din spaţiu care cad pe pământ (asemenea sateliţilor), toate având impact asupra atmosferei , a câmpurilor noastre electromagnetice şi a micilor noastre aure.

*Energie este de acum un cuvânt la modă - deci puteţi simţi energia??? Noi chiar putem simţi această nouă energie, ea fiind energia pragului pe care îl resimţim şi experimentăm, acea clătinare pe care o simţi înainte de a ajunge pe margine şi a intra în cădere liberă în ceva cu totul NOU.

Ne aflăm pe punctul de a trăi ceva întrutotul nou, ceva ce pare a fi ca un soi de comutare într-o altă realitate.
Deci, maeştrii înălţaţi au denumit acest an, "Anul Libertăţii". Aceasta înseamnă că va fi anul care va produce germenul libertăţii, nereprezentând şi împlinirea acesteia - deci atât personal, cât şi global, va fi anul care va pune în mişcare forţele ce ne vor aduce eliberarea/libertatea.
Multe din reglementările, legile, condiţiile pe care ni le-am autoimpus nouă şi societăţii, în ansamblul ei, se află pe punctul de fi supuse provocărilor, spre a se schimba sau dizolva. Adesea acesta este un proces care ţine de fiecare generaţie, dar eu îl văd acum ca fiind un amplu proces cosmic al schimbării, o punere pe un alt făgaş. S-ar putea ca acest lucru să treacă neobsevat pentru voi, până ce nu veţi fi aruncaţi în braţele noutăţii, pentru că doar atunci veţi vedea cum nu vă mai comportaţi într-un anumit fel sau cum nu mai reacţionaţi în felul vostru obişnuit, cum sunteţi împins de la spate de o voce lăuntrică, numai de voi auzită, care vă spune că TREBUIE sau AR TREBUI să faceţi un anume lucru. Esenţial vorbind, avem acum prea multe obligaţii şi reguli în viaţă. Da, unele ne sunt de folos pentru a funcţiona armonios ca societate, dar s-a mers prea departe cu acest "trebuie" după care ne ducem viaţa, care ne-a închis până la urmă chakra inimii.

Maeştrii înălţaţi au mai numit anul 2008 ca fiind Anul Economiei. Acest lucru se verifică în toate sensurile cuvântului, de la economie, până la a face economii în totul. Ni se cere să reducem, să ne restrângem, să fim economicoşi. Să simplificăm absolut totul... să fim eficienţi. Să fim foarte isteţi. Să nu luăm decât ceea ce ne trebuie, să nu ne secătuim resursele... iar când ne vom fi însuşit aceste lecţii, vom fi mai liberi. Şi vom fi împinşi către aceasta, dacă nu vom acţiona de bunăvoie.
Cea mai mare provocare a acestui an, care va funcţiona pentru mulţi din anii ce vin, va fi demersul de a reduce, de a da dovadă de inventivitate, de a simplifica - "Chiar îmi trebuie asta?..." Făcând astfel o veţi duce foarte bine în acest an, în multe din aspectele vieţii voastre, în care se includ şi afacerile, fiindcă aceasta NI SE CERE să facem. Aceasta va ajuta la echilibrarea lumii, Est/Vest, consumerism, ceea ce ne va aduce un simţ mai deplin al LIBERTĂŢII.
Anul ar mai putea fi definit ca un An al Esenţei. Dacă vreţi să supravieţuiţi, şi bine, renunţaţi rând pe rând la toate, până ce ajungeţi la esenţial, sau la esenţialul unei situaţii. Întrebaţi-vă to timpul:care este natura esenţială a acestui lucru, problemă sau persoană, ce este important. Ce vrea să spună cu adevărat acea persoană. Va exista, de asemenea, o apreciere mai mare a ceea ce este simplu, adevărat, frumos, folositor, sănătos.
Cum spuneam şi mai înainte, am înnebunit în ultimii 200 de ani, şi în special în ultimii 12-15. Ei bine, nu suntem cu nimic mai liberi, nu? Deci avem ocazia ca acum să ne armonizăm karma noastră mondială - deci haideţi să încercăm! Şi pe cât posibil, haideţi să o facem cu zâmbetul pe buze!

Cuvinte cheie în 2008

Mai jos veţi găsi o serie de cuvinte care însumează în ele energiile lui 2008 şi mai departe - chibzuiţi asupra lor:

CURAJ/BRAVURĂ/MÂNDRIE
LIBERTATE
SUSTENABILITATE
EFICIENT
ESENŢĂ
VIBRATIE ÎNALTĂ

Urându-vă un an 2008 plin de binecuvântări! Şi nu uitaţi să vă bucuraţi!
Traducerea: Alexandra Popa

Niciun comentariu: