duminică, 2 martie 2008

PREVIZIUNI 2008: Anul trezirii globale

Mesaj de la Frăţia Luminii, transmis prin Edna G. Frankel


Salutări, iubiţilor, suntem Frăţia Luminii. Ne vom concentra asupra anului 2008, trecând în revistă o serie de potenţialităţi de viitor care survin toate deodată. Au existat multe previziuni diferite despre amplificarea energiilor pe planeta Pământ - ceea ce se întâmplă şi când, unde şi cui se întâmplă. Auzim multe voci strigând, „Ei bine, va fi la anul! Nu, peste doi ani! Nu, este chiar aşa cum s-a programat!" Este foarte obositor, nu găsiţi? Este ca atunci când încercăm să descoperim care va fi ziua exactă a "deschiderii unui portal", care este cel mai bun moment când ar trebui să medităm pentru "a ajunge undeva", când de fapt, habar nu avem încotro mergem, nu? [Chicoteli] Ah, copii, esenţial este să ne bucurăm de proces, nu să ne facem griji! Pământul îşi are propria lui agendă şi încă cinci ani de mutaţii, până va găsi un nou echilibru electromagnetic în deplinătatea centurii de fotoni.
Cum este sus, aşa va fi şi jos. Da, sunteţi un aliaj de Spirit şi materie, deci sunteţi legaţi de planetă şi de ascensiunea ei. Cum spuneam şi mai sus, fiecare din voi va atinge propria sa deschidere de conştiinţă, în spaţiul şi timpul proprii. Vă faceţi exerciţiile practice zilnice? Dacă da, indiferent care vă este meditaţia preferată, nu veţi pierde deschiderea niciunui portal şi niciun eveniment energetic special. Vă veţi ridica deodată cu energiile Pământului, atât timp cât lăsaţi libere încheieturile maxilarelor, pentru a îngădui presiunii interne în exces să curgă în jos şi să iasă din meridianele voastre, făcând loc energiei noi, curate, care vă va intra în sistem. În cadrul învăţăturii pe care o predăm la Cercul Graţiei, singurul beneficiu al fiecărei meditaţii, sedentare sau în mişcare, vine din faptul că ea se face în mod regulat!
Cel mai bun sfat pe care vi-l putem da, pentru anul ce vine, este să fiţi puternici în convingerile voastre spirituale. Anul 2006 a fost denumit de noi "Anul noilor intenţii", care a fost urmat de 2007, "Anul discernământului spiritual". În 2008, va trebui nu doar să faceţi ceea ce spuneţi, dar să vă şi păstraţi cumpătul la fiecare nivel, de la cel personal, la cel global. Din perspectiva noastră, noi vedem acest an ca fiind un "An al trezirii globale". Aceia dintre voi care aţi urmărit mutaţia mileniului încă din anii 1980 v-aţi tot plictisit aşteptând! Aceia dintre voi care aţi început cercetarea din anul 2000, încercaţi încî să asimilaţi cât de multe cunoştinţe. Imagina-ţi-vă cum, în 2008, energiile Pământului vor suferi o mutaţie, atunci când milioane de oameni vor realiza faptul că politica şi condiţiile meteorologice îşi au amândouă un înţeles mai larg. Anul 2008 va sosi atunci când veţi începe toţi să vă treziţi, înţelegând că fenomenul încălzirii globale chiar se petrece sub ochii voştri şi o sumedenie de alţi oameni vor începe să se roage.

Împământaţi-vă Lumina oriunde v-aţi afla

Dragă cititorule, te rog să îţi reaminteşti că lumea voastră este o iluzie, ea nefiind adevărata realitate. Nu contează dacă credeţi cu smerenie în mutaţia mileniului sau dacă aţi conştientizat care sunt primejdiile iminente încălzirii globale. Gluma cosmică constă aici în a vedea cum ambele se îmbină perfect într-un singur scenariu! Unii veţi spune că mutaţia a devenit ceva palpabil, alţii veţi spune că anomaliile climatice ale încălzirii globale se accentuează mai mult. Nu contează în ceea ce credeţi, trebuie doar să ştiţi că, până în 2012, efectele ambelor vor deveni cu siguranţă evidente. Planul divin este incredibil în complexitatea lui, nu ? [Chicoteli] El acoperă toate nivelurile credinţei, urmând ca lecţiile noastre să ne ducă mai departe.
Dar care sunt acele lecţii? Oh, dragii noştri, viaţa este ceva mai de preţ decât aurul sau petrolul. A salva oameni este mai important decât a-i ucide. Chiar dacă majoritatea populaţiei lumii nu va auzi niciodată despre mutaţia mileniului, lucrarea pe care voi, lucrătorii întru lumină o faceţi, la un nivel energetic foarte înalt, se va oglindi apoi în acţiunile miilor de oameni care sunt actualmente implicaţi în ea şi care o vor rmai face pe viitor, în încercarea lor de a elibera şi salva vieţi omeneşti. De vreme ce jumătate din populaţia lumii trăieşte în zone de coastă, populaţiile băştinaşe sărace vor fi cel mai greu lovite, acestea fiind cele mai neajutorate. Nu vrem să vorbim aici doar despre evenimente dezastruoase ale vremii, dar şi despre efectele schimbării fără precedent a tiparelor ei. Nu trebuie să vă înspăimântaţi, dragi cititori, nu se pune problema de a vă muta în locuri mai sigure - întreaga planetă se află acum în schimbare. Mai degrabă, este vorba de a vă împământa lumina oriunde v-aţi afla, făcând ca acel spaţiu să ţină ancorate energiile înalte.
Un alt factor care va accelera fenomenul trezirii globale este informaţia care vă vine de dincolo de atmosferă, pe măsură ce sateliţi şi telescoape vor repera din ce în ce mai multe dovezi ale schimbărilor galactice care se petrec. Da, vor putea fi observate şi mai multe schimbări în câmpurile gravitaţional şi magnetic ale Soarelui şi ale celorlalte planete din sistemul vostru solar, iar voi vă veţi minuna de ele. Graţie eforturilor multor oameni de ştiinţă (şi a câtorva politicieni), vor putea fi dezvăluite multe informaţii despre încălzirea globală, informaţii care fuseseră, până acum, interzise în multe ţări. O dată ce schimbările climatice vor deveni o prioritate, luând locul certurilor politice şi financiare, oamenii vor începe să vadă inutilitatea şi pierderile presupuse de un război. Resursele voastre, bani şi forţă omenească, vor trebui redirecţionate spre a salva oameni, mai degrabă decât spre a vă ucide unii pe alţii. O dată cu venirea lui 2008, veţi fi martorii unei saturaţii faţă de războaie şi politica veche, bazată pe frică. Vechea frică va păli ca semnificaţie, în comparaţie cu problemele climatice din ce în ce mai serioase. Oameni din toate domeniile de activitate vor începe să ceară guvernelor lor să îi asculte şi să se supună voinţei lor şi nu invers.

Un nou preşedinte american dotat cu integritate şi compasiune

O parte integrantă a fenomenului de trezire a maselor va avea loc atunci când oamenii îşi vor revendica puterea lor individuală, în loc de a se înclina în faţa tradiţiilor vechi, bazate pe frică, ale societăţilor lor. Vrem să vă vorbim aici atât de Est, cât şi de Vest, fiindcă cele două trebuie să se întâlnească şi să se înţeleagă, pe fondul faptului că un număr suficient de oameni vor trebui să impună schimbarea, pentru ca ştiinţă şi spiritualitate să se poată contopi. Dacă veţi privi cu luare aminte, mulţi dintre liderii religioşi şi şefii de guverne sunt adulţi mai în vârstă, având adânc înrădăcinate lecţiile războiului rece - adică a mentalităţii lui ori noi, ori ei. Schimbările majore vor veni din rândurile unor adulţi mai tineri, copii ai generaţiei "baby boomer" (cei născuţi între anii 1946-1964, n.tr.), aceştia începând să urce în poziţii de vază în politică şi marea finanţă. Până în şi după 2012, ei vor aduce noua perspectivă mai înaltă a oamenilor "care una sunt", ca şi a tot ceea ce este mai bun spre binele tuturor.
Acest lucru va deveni o evidenţă în 2008, atunci când poporul Statelor Unite îşi va alege un nou preşedinte. După două mandate prezidenţiale (opt ani) de minciuni, înşelăciune şi acoperirea adevărului, întreaga lume va respira uşurată, la încheierea Administraţiei Bush. Am putut observa un bun potenţial de atenuare a războiului din Irak, în acest an. În multe modalităţi neaşteptate, acest lider a avut o influenţă pozitivă în aducerea politicii naţionale către binele maselor. Între inutilul şi stânjenitorul război din Irak, strategiile externe inepte şi eroziunea drepturilor democratice ale cetăţenilor americani, oamenii se află încă în căutarea a ceva mai bun, mai nobil, mai sănătos şi mai inteligent la un nou lider. Da, luat prin contrast cu totala nesocotire de către Bush a bunăstării oamenilor de rând, noul preşedinte ales în 2008 va avea o integritate spirituală clară şi uşor de recunoscut, fiind dotat şi cu compasiune. Acest nou preşedinte va avea un mare impact asupra politicii globale şi va ajuta la relevarea multor inegalităţi guvernamentale în întreaga lume. El va ajuta la ridicarea ştachetei către ceea ce este corect din punct de vedere moral, lucrând la un consens global asupra unor aspecte importante.

O mutaţie a priorităţilor globale

Aceeaşi orientare de a urma temeiuri morale înalte va fi observabil în toate ţările. Dragii mei, dacă tot ceea ce este global pare a se înrăutăţi, nu vă descurajaţi! Modalităţile vechi, bazate pe frică, de a face războiul şi de a aborda lucrurile vor trebui să dispară la un nivel planetar. Vor exista lideri noi, mai tineri, care vor apărea în Orientul Mijlociu, în următorii câţiva ani. Ei vor fi de mare ajutor instaurării păcii într-un loc atât de fierbinte, din punct de vedere politic, al planetei voastre. Chiar şi în ţările arabe, care sunt musulmane, vor apărea noi lideri care vor avea mai multă grijă de cetăţenii lor. Africa va avea nevoie de mai multă asistenţă şi influenţă străine, pentru încheierea războaielor civile şi uciderilor în masă. Veţi vedea o restructurare treptată a averilor şi a proprietăţilor, în întreaga lume, cu cât vor ieşi la iveală tot mai multe adevăruri, cu cât priorităţile globale se vor muta de la "noi şi ei" către "noi toţi". Vedeţi care este diferenţa? Înţelegeţi de câtă forţă este nevoie pentru a urni conştiinţa omenească de la poziţia "serviciului pentru sine", către "serviciul pentru alţii"?
Marea urnire survine la nivelul fiecărei inimi, a fiecărui angajament - astfel încât persoana se va transforma, în ritmul său, pentru a ajunge să îi contamineze pe toţi cei din jur. Această urnire va fi în mare măsură accelerată de fenomenul încălzirii globale. Poate va fi nevoie de un joc al "vinovăţiei, blamului şi ruşinii", pentru a face ca guvernele să se plece în faţa cererii publicului, dar marele potenţial este creat de înlocuirea "vechii gărzi" prin lideri mai tineri, mai idealişti şi mai centraţi pe inimă. Aici ne referim la o perioadă de timp care merge dincolo de anul 2008, la mutaţia propriu-zisă şi la perioada următoare ei. Pentru voi, "pace" ar putea însemna că nimeni nu se va mai lupta.
Dar acesta va fi doar primul pas! Apoi zonele de oprimare ale lumii vor trebui înviorate cu hrană, apă, nevoi şi educaţie de bază, astfel încât acei oameni să poată avea obiective care să depăşească supravieţuirea. Cel mai bun antidot al sărăciei şi oprimării este instrucţia, pentru ca oamenii să poată presta o muncă productivă, avâmd oportunitatea de a învăţa o meserie, pentru a-şi întreţine familiile. A trăi în armonie înseamnă ceva mai mult decât o strategie a "încetării focului". Dându-le oamenilor şansa de a face ceva cu vieţile lor, de a distribui mai bine resursele, astfel încât nimeni să nu mai sufere - aceasta reprezintă într-adevăr aşezarea Cerului pe Pământ.
Da, vorbim aici de evoluţii culturale şi ale societăţii, care merg dincolo de 2008. Cu cât vă veţi cunoaşte mai bine obiectivele şi cu cât vă veţi putea vedea mai îndeaproape etapele şi detaliile, cu atât vor fi mai bune manifestările! Dar din nou trebuie să vă reamintim că creaţi acel lucru asupra căruia vă concentraţi. A ne ruga pentru pace globală, dintr-o atitudine de frică este ceva inutil, dragilor, fiindcă atunci aţi ţine mai mult de partea întunericului, decât de aceea a luminii. Nu faceţi decât să transmiteţi lumina voastră lumii, fără a judeca! O dată cu sosirea lui 2008, multe alte lucruri întunecate care stăteau ascunse vor ieşi la lumină, pentru a fi analizate de oameni.

Un accent deosebit asupra domeniului asigurărilor şi companiilor farmaceutice

Aţi observat deja ieşirea la lumină a multor acte de corupţie din cadrul sectorului privat de afaceri, cei care se fac răspunzători de comiterea lor fiind aruncaţi în închisoare, alţii fiind disponibilizaţi sau rămânând fără fonduri de pensii. Acum lumina adevărului şi compasiunii se concentrează la nivelul guvernelor, ducând la dezvăluirea multor manipulări, minciuni, hoţii şi înşelătorii. O altă zonă asupra căreia va cădea lumina sunt companiile farmaceutice şi de asigurări.
Din nou, modalitatea veche de a vă ceda puterea personală altora va fi pusă sub semnul întrebării. Marile companii de asigurări vor intra în vizor, în multe ţări, acolo unde sectorul medical a fost privatizat. Acest dezechilibru face ca oamenii să nu poată obţine servicii medicale de calitate decât dacă îşi permit să plătească pentru ele, alte milioane de oameni săraci fiind incapabili de a obţine asistenţă, atunci când au nevoie de ea.
Presiunile pe care companiile de asigurări le impun atât pacienţilor, cât şi medicilor, trebuie să înceteze, fiindcă ele reprezintă un mod nefericit de a gestiona domeniul asistenţei de sănătate. Şi medicina socializată va intra în vizor, din diferite motive, dar în acelaşi scop: a da oamenilor asistenţa medicală de care au nevoie, atunci când ei o necesită, fără să trebuie să aştepte luni de zile.
Pe de altă parte, medicii sunt hiperimpozitaţi de birocraţia din asigurări, medicamentele pe care le pot ei prescrie fiindu-le limitate de către companiile de asigurări. Atât timp cât companiile de asigurări se ocupă de ceea ce poate sau nu poate să facă un medic, rezultatul este unul jalnic pentru toţi oamenii implicaţi. Unii din pacienţi nu vor primi asistenţa medicală adecvată, iar medicii nu vor putea să practice medicina, potrivit pregătirii lor. În plus, asigurarea medicală pentru malpraxis se face printr-un sistem atât de greoi, încât sunt unele ţări în care medicii sunt, pur şi simplu, scoşi din activitate. După ani de zile de instrucţie şi alţi ani de practică, o parte din ei nu mai îşi pot permite să plătească asigurarea locală de malpraxis, fiind apoi obligaţi fie să se mute, fie să se retragă. Atât companiile de asigurări, cât şi cele farmaceutice au nevoie de o restructurare morală majoră, pentru ca ele să poată servi intereselor oamenilor, în loc să îi jecmănească, pentru a scoate cât de mult profit pot.
Dragă cititorule, te rog înţelege că noi aplaudăm şi toate progresele medicale pe care voi le-aţi făcut în descoperirea şi dezvoltarea multor tratamente care salvează vieţi omeneşti. Dar din nefericire, companiile farmaceutice din multe ţări sunt atât de puternice, încât ele pot crea, de-a dreptul boli, pentru ca oamenii să le cumpere noile preparate. Dacă veţi face o cercetare în domeniul tulburărilor prin deficit de atenţie, spre exemplu, nu veţi găsi niciun fel de informaţie despre ADD sau ADHD înainte de anul 1975. De ce? Pentru că atunci a fost dezvoltat Ritalinul. De atunci, milioane de copii şi adulţi au fost trataţi cu Ritalin şi medicamente similare lui, aceasta aducând profituri imense companiilor farmaceutice. Nu discutăm aici despre valoarea absolută a acestui medicament în speţă, nu facem decât să ne folosim de exemplul oferit de el, pentru a vedea cât de lesne pot fi obţinute aprobările, la nivel guvernamental şi medical, pentru astfel de medicamente, ca şi reclama comercială şi televiziunile care le susţin apoi. Din nou, aceasta este o modalitate veche, bazată pe frică, de a face afaceri, modalitate care trebuie restructurată într-un fel mai etic. Asistenţa de sănătate trebuie să devină motivată de inimă, nu de profit. Deşi vor trece câţiva ani, dincolo de 2008, până ce se vor întâmpla aceste schimbări, în acest an veţi vedea care sunt nevoile, ca şi seminţele schimbării în acţiune.

Încălzire globală - maladii globale

Pretutindeni în lume, vremea şi politica se vor ciocni, semnalând astfel nevoia unor schimbări majore. De vreme ce mai bine de jumătate din populaţia lumii trăieşte în zone de coastă, cei mai săraci vor fi cel mai greu loviţi. Aceste anomalii ale climei vor afecta şi mersul recoltei, deci aprovizionarea cu alimente. Perioadele de secetă din unele regiuni, ca şi inundaţiile în altele, vor deveni ceva obişnuit. În timp ce anotimpurile îşi ies din matca lor firească, unele părţi ale globului vor avea temperaturi de primăvară-vară vreme mai îndelungată, în timp ce în altele va predomina vremea rece. Aceste distorsiuni ale naturii vor provoca declanşarea multor boli. De vreme ce fenomenul încălzirii globale va conduce la temperaturi mai ridicate, insectele vor beneficia de mai mult timp pentru a trăi şi a se reproduce. Malaria, encefalita şi febra hemoragică ar putea căpăta din nou o largă răspândire, afectând populaţiile mai sărace care trăiesc în climatele cele mai calde ale lumii.
Chiar şi acum, mulţi au de suferit de pe urma intensităţii unor alergii datorate unei prelungiri a sezonului în care polenul este purtat de vânt. Alţii vor începe să manifeste intoleranţă la unii aditivi chimici sau vor dezvoltă unele alergii şi astm, manifestate la vârsta adultă. Iată de ce vă îndemnăm să deveniţi consumatori conştienţi, să faceţi cercetare, să cereţi întotdeauna o a doua sau chiar o a treia opinie, înainte de a decide asupra terapiei care vă este adevată. Folosiţi uneltele pe care atât domeniul medical, cât şi cel holistic vi le oferă, pentru a vă păstra starea de sănătate. După cum vă spuneam şi în alte mesaje ale Cercului Graţiei, cu cât vă îndepărtaţi mai mult, pe zi ce trece, de formele şi reprezentanţii Sistemului de administrare şi educaţie din domeniul farmaceutic (adică de PEMS,Pharmacy Education Management System), cu atât veţi fi mai puternici şi mai sănătoşi. Cea mai bună modalitate de a preîntâmpina efectele schimbărilor energetice şi de climă este aceea de a face zilnic ceva, de a avea un exerciţiu practic zilnic, sub orice formă, ceva care să vă menţină împământaţi şi capabili de a asimila fiecare sporire a vibraţiei, fără a vă îmbolnăvi.


Numerologic vorbind, 2008 va fi un an al noilor începuturi

Anul 2007 a fost, din punct de vedere numerologic, un an "nouă" (2+7=9). Nouă este numărul măiestriei, numărul împlinirii. Mulţi lucrători cu lumina, care şi-au construit cu chibzuinţă activitatea, au început să vadă unele roade ale acesteia începând cu 2007. Anul 2008 este un an "unu" (2+8=1). Da, unu este numărul pionierului, numărul noilor începuturi, numărul noilor schimbări care vin să transforme vechile structuri. Însufleţiţi-vă, dragi lucrători cu lumina, voi care vă mai căutaţi încă adevăratul cămin şi darurile - orice an unu este extrem de potrivit cu a începe noi lucruri!
Vă reamintim aici că, pentru fiecare din voi, schimbarea va fi ceva personal. Deşi mişcarea metafizică din întreaga lume reprezintă un procentaj mic din totalul populaţiei, veţi prinde puteri şi veţi deveni mai mulţi, datorită noilor energii care se revarsă asupra planetei. Aşteptaţi-vă să începeţi a vedea miracole, în domeniul activităţilor holistice, pe fondul faptului că practicienii îşi vor concentra calităţile şi îşi vor combina uneltele, în scopul obţinerii unor efecte din ce în ce mai mari. Medicii vor accepta cu greu vindecările care se vor produce prin intermediul terapiilor energetice, dar pe măsură ce dovezile se vor aduna, ei vor începe să vadă necesitatea folosirii, în practica lor curentă, atât a alopatiei, cât şi a homeopatiei. Aceste eforturi vor dura mai mulţi ani, dar în 2008, veţi începe să vedeţi aruncate primele seminţe. Reamintiţi-vă, dragi lucrători cu lumina, pe cât vor deveni energiile de puternice, pe atât veţi fi şi voi! Iată de ce trebuie să învăţaţi cum să deveniţi un recipient curat, care să poată acumula energiile.

Echilibrarea aspectelor lăuntrice masculine şi feminine

Cea mai mare schimbare pe care o vedem apărând în 2008 este trecerea de la o situaţie de război, la găsirea unei soluţionări paşnice a problemelor, atât la nivel local, cât şi global. Pe măsură ce încălzirea globală va capta atenţia mediei, terorismul va reveni la ceea ce este el de fapt, un act criminal extrem. Toate aceste extreme - sau polarităţi - se vor vădi a fi ceea ce sunt, de fapt. Polaritatea va fi cercetată, sub toate formele ei, şi se va descoperi că nu are echilibru, lipsită fiind de inategritate morală. Se va vădi din ce în ce mai mult că toate una sunt, voi devenind fraţi şi surori, care trăiţi pe o aceeaşi planetă. Întrega mutaţie metafizică, dragilor, nu se va petrece decât pentru a împământa acest lucru, astfel încât efectele lucrării să poată înflori după ce mutaţia va fi avut loc. Vă rog, nu vă simţiţi descurajaţi dacă vi se va părea că avansaţi doar cu paşi mărunţi, de pitic, în loc de a merge spre viitor pe caii mari. Va trebui să treacă ceva timp pentru a ridica nivelul de conştiinţă al unei întregi planete!
Atunci când veţi îmbrăţişa unitatea, sau toate ca una, va trebui să mergeţi chiar mai în profunzime şi mai departe, pentru a echilibra relaţia masculinului cu femininul, în viaţa voastră. Spre ce credeţi că va duce accelerarea ADN-ului vostru? Printre altele, vă va obliga să vă echilibraţi laturile lăuntrice masculină şi feminină. Da, latura dominantă cu cea nedominantă, adică cea yin şi cea yang, pozitivul şi negativul – va trebui să faceţi pace şi să le vindecaţi, pentru a le aduce în echilibru. Reamintiţi-vă, aţi fost şi bărbaţi şi femei, în multele voastre vieţi, deci aţi făcut experienţa unei game ample de experienţe, văzute fie dintr-o perspectivă, fie din alta.
Sunteţi surprinşi că am folosit aici cuvântul "perspectivă", vorbind despre faptul că aţi fost când bărbaţi, când femei? Ei bine, corpul în care vă aflaţi vă defineşte destul de bine rolul, mai mult sau mai puţin. Dar trebuie să vă reamintiţi, sinele vostru superior nu este nici bărbat, nici femeie, fiindcă sinele vostru etern nu are nevoie de un trup. Noi, cei din Frăţie, ne găsim în formă non-fizică (nu avem corp fizic), indiferent de cum ne-aţi denumi sau ne-aţi descrie voi. Genul, sexul, în tărâmurile non-fizice, reprezintă un fel de condimente pe care le puneţi voi într-o supă; este o nuanţă subtilă de gust care face ca mâncarea să devină mai gustoasă! Lumea noastră este mai mult una a vibraţiilor sau frecvenţelor, decât a formelor. Felul în care ne exprimăm energetic este unica fibră care se regăseşte în corpul lui Dumnezeu. Şi amintiţi-vă, Dumnezeu este o forţă unică, nivelul cel mai înalt al iubirii pure, necondiţionate şi atotcuprinzătoare. De fapt nici Dumnezeu nu are gen! [Chicoteli]

Un influx de energie feminină divină

Totuşi, în ultimii câţiva ani aţi făcut experienţa unui nivel mult mai înalt al energiilor feminine care v-au atins, pentru prima oară, planeta şi fie că voi le-aţi numit Mama Divină, Quan Yin sau Zeiţa Mamă, veţi fi toţi de acord că energiile au sosit, ele fiind necesare echilibrării inegalităţii, de la nivelul conştientizării omeneaşti, dintre bărbaţi şi femei. Mutaţia către domnia patriarhatului a creat pe planetă mari contraste, accelerând o serie de lecţii de viaţă pentru toţi oamenii. O parte din procesul de ascensiune va însemna pentru bărbaţi, că ei vor trebui să îşi deschidă inima, iar pentru femei, gâtlejul. Da, în următorii câţiva ani, dragi practicieni, veţi avea mulţi pacienţi femei, la care perechea de chakre doi şi cinci (ombilic şi gât) va necesita îngrijire. Bărbaţii vor prezenta mai mult blocaje la nivelul perechii de chakre trei-patru (plex solar şi inimă). Multe dintre femeile care sunt şi lucrători cu lumina au început să îşi cureţe chakra gâtului în 2006, lucrând apoi cu perechea doi-cinci pe parcursul întregului an 2007. Da, iată cât de mult poate dura să curăţăm nu doar tiparele genetice, dar şi tiparele prescrise.
Prin tipare "prescrise" înţelegem că viaţa pe care o duceţi v-a fost aleasă de sinele superior, înainte de naştere. Părinţii vi i-aţi ales apoi, pentru a vă îndruma cel mai bine către lecţiile de care sinele vostru avea nevoie pentru a învăţa. Fiecare viaţă este schiţată dinainte: bărbat sau femeie; bogat, sărac sau mijlocaş; orientare religioasă; potenţialele care pot crea unele oportunităţi; şi în sfârşit, etnie. Ciclul vostru de reîncarnări v-a făcut să treceţi prin multe societăţi şi religii, în vieţi după vieţi, de a experimenta lecţii, din perspective atât masculine, cât şi feminine. Sinele vostru superior acumulează această învăţătură care îi vine, dobândind din ce în ce mai multă înţelepciune despre adevărata esenţă a iubirii. Apoi trimiţându-vă în formă masculină sau feminină, potenţialul de a învăţa, pe planeta voastră, este astfel dublat!
Indiferent unde v-aţi născut sau care a fost familia sau societatea în care v-aţi născut, voi toţi dispuneţi de potenţialul de vă redefini pe voi înşivă ca Dumnezeu în formă umană, de a vă ridica deasupra vieţilor limitate pe care le-aţi trăit într-o expresie a densităţii. Este vital să învăţaţi să eliberaţi toate părţile dureroase ale trecutului, pentru a vă ridica vibraţia şi a ieşi din densitate. Aţi făcut o treabă foarte bună atît la nivel emoţional, mental, cât şi spiritual. Suntem atât de mândri de voi! Acum, pe ultimul sfert al acestei mutaţii a mileniilor, energiile care se înalţă vă vor cere să vă curăţaţi şi corpul fizic.
Felicitări! Aţi ajuns în miezul lucrării. O dată în plus, inimi dragi, vă încurajăm să aveţi o practică zilnică, să faceţi şi exerciţii fizice şi să dormiţi destul; să beţi multă apă; să mâncaţi puţin, mese simple şi dese, atunci când vi se face foame. Atunci când veţi asculta şi veţi onora tot ceea ce corpul vostru vă cere, veţi deveni mai împământaţi, centraţi şi liniştiţi. Atunci, chiar şi în toiul a tot soiul de drame şi crize, nu veţi fi afectaţi. Veţi intra şi ieşi din acele buzunare tridimensionale (3D) ale vieţii, trecând neobservaţi. Da, dragi bobocei, maeştri ai inofensivităţii, conştiinţă cristică păşind pe Pământ, vă binecuvântăm pe fiecare din voi. Toţi sunteţi Dumnezeu şi sunteţi toţi iubiţi peste măsură de Dumnezeu. Suntem, cu toată dragostea, Frăţia Luminii.



Versiunea românească: Alexandra Popa

Niciun comentariu: