duminică, 2 martie 2008

1:1:1 Activarea masivă a Noului An

Un mesaj de la Kuthumi, transmis prin Michelle Eloff
Joi, 13 decembrie 2007, Johannesburg, Africa de Sud

Reţineţi faptul că citirea acestei informaţii va avea un efect asupra dvs. Veţi fi astfel în legătură cu entitatea care face obiectul channelingului. Nu este exact acelaşi lucru cu a te afla în prezenţa Maestrului, totuşi, efectele sunt la fel de puternice. Nu luaţi prea mult seama la reperele temporale care au fost oferite publicului din momentul respectiv. Fiecare din cititori va trece printr-un proces similar, în funcţie de Planul Divin, programarea temporală şi scopurile sale.


Sunt Kuthumi şi vin la voi pe razele Iubirii şi Înţelepciunii, pentru a vă saluta pe fiecare din voi şi pentru a vă aduce binecuvântările sărbătorii, independenţei, iniţierii şi fericirii. Salutări, iubiţilor.
Cu cea mai mare bucurie şi plăcere în inimi, iată că ne aflăm împreună cu voi, astăzi, ţinându-vă în inima lui Christos şi în mâinile Domnului.
Iubiţilor, astăzi sărbătorim 1:1:1, adică începutul noului început. Este călătoria într-un ciclu întrutotul nou, experienţa luminii în toate cele ale vieţii. Această activare specială este cea care va deschide toate portalurile luminii şi iubirii fluide.
Pe măsură ce fiecare portal se va deschide, omenirea va avea prilejul de a-şi îndrepta atenţia şi de a absorbi ceea ce curge prin portaluri, până la esenţa fiinţei lor. În această zi, toţi Maeştrii Înălţaţi, Seniorii, Doamnele, Zeii şi Zeiţele, Îngerii şi Arhanghelii din paradigma luminii, iubirii, adevărului şi încrederii vă onorează cu prezenţa, aducându-vă binecuvântările cereşti pe care ei le reprezintă.
2008 este începutul unui Nou Val al Trezirii. În timpul acestui an, se va manifesta pe deplin cel de Al Doilea Val al Ascensiunii, până la 21 decembrie 2008, mulţi dintre voi urmând să treacă prin schimbări de imense proporţii. Nu trebuie să vă temeţi de aceste schimbări, sunt mutaţii ce vă vor conduce într-o stare superioară de conştientizare, de profundă înţelegere, caracterizate printr-o mai puternică prezenţă a sinelui, acestea urmând să vă conducă viaţa. Este anul în care vi se vor semnala noi începuturi şi puterea ce provine din eliberarea de ceea ce este învechit, pentru a putea alege să ne concentrăm atenţia pe ceea ce ne stă în faţă, pe noutatea şi bucuria ce vine din a ne îngădui să îmbrăţişăm venirea noului. Mulţi oameni se tem de schimbări, se tem de noutate, deşi chiar ei au cerut schimbarea, trimiţând intenţii şi rugăciuni către univers, pentru ca acesta să le aducă ceea ce îi va scoate din adâncurile durerii, tristeţii, deziluziei şi fricilor lor. Este anul în care aceste lucruri vor veni în valuri ample.
În fiecare din lunile anului care vă stă în faţă veţi primi o iniţiere în sine. Veţi descoperi că în zilele reprezentând vibraţii-maestre veţi face experienţa unor activări ce merg spre aspectele cele mai profunde ale sinelui, ele urmând să vă transporte pe tărâmurile imensei lumini, cunoaşteri şi energii.
Deci în data de 11 ianuarie şi aceea de 21 ianuarie 2008, veţi trece printr-o iniţiere care îl duce pe novice într-o călătorie a individuaţiei. Acest lucru înseamnă că, în special la aceste date, veţi face experienţa profunzimilor pe care le presupune intrarea în vibraţia individuală pe care o întruchipaţi, realizând, cu alte cuvinte, o conexiune mai adâncă cu unicitatea semnăturii voastre sacre, preţioase şi divine.
În data de 2 februarie şi în cea de 22 februarie 2008, veţi beneficia de experienţa unui nivel mai profund de înrădăcinare în pământ, după cum conştiinţa voastră îşi are rădăcinile în ceruri. Va fi o lună în care veţi îmbrăţişa oportunităţi pentru a înţelege echilibrul, lăsând ca lumina din voi să se reflecte din nou în lumea voastră. Este un timp al înţelegerii faptului că abandonându-vă curgerii vieţii, veţi căpăta mult mai mult har, vindecare şi o abundenţă de binecuvântări, decât dacă v-aţi strădui să vă luptaţi cu viaţa.
Februarie vă va mai aduce binecuvântările cereşti legate de capacitatea de a găsi soluţii creatoare tuturor lucrurilor pentru care aţi tot luptat. Aceste soluţii se vor manifesta sub forma unei mai mari înţelegeri a importanţei abandonului. Aceasta vă cere să fiţi receptivi, să rămâneţi împământaţi şi să vă încredeţi în intuiţie. Fiţi, de asemenea, conştienţi că soluţiile se vor putea manifesta prin talentele voastre creatoare, de fapt prin creativitatea însăşi.
În data de 3 martie, ca şi în cea de 13 martie 2008, veţi primi îmbrăţişarea Zeiţelor Unităţii Conştiinţei, adică a lui Lady Guinevere, Maria Magdalena şi Zeiţei Jezebel.
În timpul acestei luni, ele vă vor iniţia pentru tărâmurile triplei Zeiţe şi în acest spaţiu vă veţi reaminti şi veţi recunoaşte puterea ce stă în toate nivelele de conştiinţă care au legătură cu Zeiţa cu trei chipuri. Aceasta înseamnă să înţelegeţi puterea ce stă în femeia-fecioară cu alte cuvinte, puterea că stă în femeia-mamă şi aceea ce stă în femeia vârstnică. Ele vi se vor aplica şi dacă sunteţi bărbat. Pentru a face experienţa echilibrului deplin al sinelui, trebuie să înţelegeţi puterea ce stă în tripla Zeiţă, ca şi în triplul Zeu.
În cursul lunii martie, veţi ajunge să faceţi experienţa fertilităţii ce stă în energia Împărătesei. Puterea, inventivitatea şi intuiţia ce stau în Esenţa Marii Preotese, ca şi bucuria ce stă în spontaneitatea inocenţei tinerei fecioare care-şi descoperă calea spre libertate.
În luna aprilie, veţi primi îmbrăţişarea luminii şi puterii lui Sir Lancelot, Maestrul Yeshua, ca şi a luminii lui Horus. Aceste trei fiinţe vă vor arăta puterea care stă în Triplul Zeu. Veţi trece prin procesul masculin a ceea ce veţi fi experimentat în martie, asigurându-vă de faptul că puterea şi lumina ce stau în tânăr vor fi experimentate prin puterea, forţa şi perseverenţa ce stau în tânărul cavaler, care devine apoi regele, plin de înţelepciune, întruchipând un sens profund al afirmării de sine, ca şi al stabilităţii. Toate aceste aspecte sunt vitale şi veţi descoperi cum combinaţia între energiile lui martie şi aprilie vor da naştere unei noi puteri, unui nou sens al sinelui, legat de capacitatea de a exprima puterea, iubirea, încrederea şi de a vă simţi în largul vostru în trup, folosindu-vă de voinţă şi iubindu-vă atât pe voi, cât şi lumea din jurul vostru.
În luna mai, vă veţi petrece timpul cu Maestrul Hilarion şi cu Zeiţa Ishtar. A sosit timpul pentru a recunoaşte că există, dincolo de purul intelect, acea voce personală extrem de puternică, care face ca exprimarea şi comunicarea propriului adevăr într-un mod plin de iubire vă va deschide automat porţile unei mai mari percepţii a libertăţii. Maestrul Hilarion vă va dezvălui manifestarea abilităţilor care zac în acea voce personală. Zeiţa Ishtar vă va arăta care este puterea ce stă în libertate, libertate ce vă revine, drept rezultat al efectuării alegerii de a vă smulge din constrângerile oricăror paradigme vechi, dacă ar fi să vă mai simţiţi legaţi de ele.
În luna aprilie, pe 4 aprilie, 14 aprilie şi 24 aprilie, ca şi în datele de 5 mai, 15 mai şi 25 mai, vor exista unele iniţieri şi activări combinate care au loc, iar motivaţia lor este aceea că voi veţi fi extras energia din martie de la Zeiţă, contopind-o apoi cu energia din aprilie a Zeului, pentru ca apoi, în mai, să începeţi călătoria exprimării ceea ce acum aţi absorbit în corp, care va rezulta acum într-un nou nivel de investire cu putere.
Energia masculină, adică energia de la Dumnezeu, este aspectul vostru activ ce ţine de realitatea fizică, el urmând să vă aducă manifestarea a tot ceea ce aveţi nevoie pentru a deveni cu adevărat liberi. Deci am putea, practic, spune că între 3 mai şi 25 mai 2008, veţi trece prin trei faze ale morţii şi renaşterii, fără a uita că sărbătoarea Paştelui este situată în perioada lunilor martie şi mai.
Deci vremea Paştelui este una foarte însemnată pentru conştiinţa colectivă. În acest an, omenirea, văzută ca conştiinţă colectivă va dobândi înţelesuri mai profunde ale scopului Paştelui şi poate va începe să îşi pună în mişcare conştientizarea într-un anume fel, pornind de la ceea ce a reprezentat, în corp fizic, această poveste. Prin aceasta, eu îi înţeleg pe cei care cred că Răstignirea lui Iisus nu este ceva mai mult de ceea ce s-a scris în Biblie, ea reprezentând şi îndemnul de a avea grijă de sine, de a aborda acele lucruri care vă răstignesc, de a vedea în ce fel vă răstigniţi pe voi înşivă, ca şi abordarea a ceea ce vom numi conştientizarea răstignirii. În fapt, este ceea ce este îndeobşte cunoscut sub ca judecată, critici şi bârfă. Acestea sunt lucrurile care îi răstignesc pe ceilalţi şi sinele, deci haideţi să revenim puţin la poveste, la ceea ce găsim în scripturi, la povestea care a dus la răstignierea Maestrului Iisus. Oare nu s-a bazat ea pe o interpretare greşită, dezinformare, judecată, frică, respingere şi bârfă? Tot ceea ce simbolizează şi reprezintă răstingnirea în sine se bazează pe ceea ce tocmai spuneam - deci vă răstigniţi pe voi, răstingnindu-i pe ceilalţi, ori de câte ori vă concentraţi pe aceste vicii menţionate mai sus.
Deci vremea Paştelui reprezintă, într-un fel, o perioadă de căinţă şi moltivul pentru care spun acest lucru este acela că este o perioadă în care ne aplecăm asupra noastră, ne căim, pentru a ne elibera de viciile care au condus la răstignire. Aceasta vă va duce prin procesul iniţierii legată de părăsirea vechiului trup, a vechilor căi, pentru a renaşte într-o modalitate nouă, pentru a îmbrăţişa o nouă stare a firii, aceea prin care lumea este văzută cu un simţ reînnoit al sinelui, într-o perspectivă nouă, cu o dragoste reînnoită pentru viaţă.
Fiţi deci pregătiţi pentru unele mutaţii foarte profunde din martie, până la finele lui mai, care vă vor aduce în iunie, când Maestrul Iisus şi Buddha îşi vor petrece din timpul lor cu voi. Datele de 6 iunie, 16 iunie şi 26 iunie vor fi importante, legat de ceea ce vor aface aceşti doi maeştri înălţaţi pentru voi. Aceste iniţieri vă vor conduce pe tărâmurile viziunii. Le-aţi putea, în fapt, lega de cel de al treilea ochi. În decursul acestei perioade ei vă vor dezvălui unele tipare care v-au rămas în mintea conştientă, care alimentează sistemele de credinţe din subconştient şi care vă împiedică să faceţi experienţa bucuriei, uniunii, uşurinţei şi hierogamiei (mariajului sacru) cu sinele. Aceasta înseamnă că vor exista unele experienţe minore ale divorţului de tiparele vechi, veţi putea face aceasta cu graţie şi uşurinţă, drept rezultat al deschiderii voastre către îndrumarea, lumina şi iubirea care vă vin de la Iisus şi Buddha.
În data de 21 iunie, când sărbătoarea este potenţată de momentul Solstiţiului de Iarnă, în Emisfera Sudică, şi a Solstiţiului de Vară, în Emisfera Nordică, veţi descoperi că vă va veni mai la îndemână să vedeţi viaţa într-un mod diferit. Pentru cei care trăiţi în Emisfera Sudică, va fi vorba de a merge în sinele profund, a căutării sufleteşti, a ceea ce se numea uneori acea "noapte întunecată a sufletului", iar pentru cei care trăiţi în Emisfera Nordică, veţi trece prin faza de "lună de miere" a sărbătorii. Reţineţi că cei dintre voi care aveţi conexiuni puternice cu Emisfera Sudică, deşi trăiţi în cea Nordică, veţi putea face, de asemenea, experienţa "nopţii întunecate a sufletului", reciproca fiind la fel de adevărată. Este vital să înţelegeţi că fiecare poate fi afectat de tot ceea ce se petrece pe pământ, că toate anotimpurile vă afectează, indiferent de locul unde vă aflaţi din punct de vedere geografic.
Iulie este o lună în care veţi fi "hărţuiţi" şi o spun folosind ghilimelele pentru a adăuga şi marele zîmbet de pe chipul Lordului Merlin. Este luna în care el vă va dezvălui comorile ce zac în capacitatea copilului lăuntric de a se încrede în magia şi miracolele vieţii. În timpul acestei perioade, Lordul Merlin vă va juta să îmbrăţişaţi energia care vă vine de la Sursă, care este întotdeauna prezentă şi car vă va învăţa cum să vă hrăniţi în permanenţă de acolo trupul, mintea şi sufletul. În timpul acestei luni veţi face experienţa unei recalibrări a întregului vostru sistem de chakre, iar în datele de 7, 17 şi 27 iulie, veţi trece prin nişte iniţieri minore care vă vor conduce pe tărâmurile mai profunde ale celui de al 7-lea univers. Aceasta va însemna prima voastră experienţă nemijlocită a câmpului cuantic, puterea acestuia fiind intens amplificată în timpul acestei luni. Aceasta nu este decât o pregătire a festivităţilor care vor avea loc în august.
În august 2008, veţi primi îmbrăţişarea tuturor Lorzilor şi Doamnelor care reprezintă Abundenţa şi Manifestarea, a tuturor Zeilor şi Zeiţelor Alchimiei şi a Îngerilor şi Arhanghelilor Iubirii Divine. Este o perioadă când întreaga planetă va fi îmbrăţişată la un nivel mai profund al iubirii cristice. Principala sărbătoare va avea loc în data de 8 august. Este vorba de sărbătoarea 8:8:8 şi exact în acea zi va fi ancorată, în fiecare din chakrele principale şi secundare din corpul Mamei Pământ, puterea infinită a abundenţei, ca şi în fiecare din chakrele principale şi cele secundare ale fiecărui corp fizic omenesc.
Această ancorare va avea drept rezultat o altă accelerare a influxului Conştiinţei Abundenţei. Este o perioadă când întreaga umanitate va fi extrem de încercată la nivelul sistemelor de credinţe, dacă mai există încă reminiscenţe legate de conştiinţa sărăciei. Acesta va fi o perioadă când chiar veţi fi încercaţi din punctul de vedere a cum relaţionaţi cu prosperitatea sau a legăturilor pe care mai le întreţineţi încă cu sărăcia. Vă puteţi imagina această zi ca fiind o zi care va traversa linia ce desparte conştiinţa sărăciei de cea a prosperităţii. În această zi specială Zeul Horus, Ra, Thoth şi Akhenaton vor aduce o vibraţie întrutotul nouă sub forma binecuvântărilor care vor îngădui lucrătorilor cu lumina, din toate domeniile, să facă într-adevăr experienţa binecuvântărilor alchimiei, binecuvântărilor abundenţei, avuţiilor şi iubirii. Va fi într-un fel răsplata pentru toată munca voastră din greu, pentru răbdarea, pentru perseverenţa voastră, pentru faptul că nu aţi cedat în faţa temerilor exprimate de cei care conştientizează sărăcia.
În datele de 18 şi 28 august, veţi face experienţa următorului nivel al binecuvântărilor lui 8:8:8, care se vor completa astfel. Reaminti-ţi-vă deci că august este luna care marchează principalul pas către conştiinţa prosperităţii, deci folosiţi prilejul pe care îl aveţi acum de a lucra cu fiecare din aspectele conştiinţei sărăciei din voi, cea care vă sabotează drumul către conştiinţa prosperităţii. Lansaţi intenţia şi aveţi încredere că toate cele trebuincioase: oameni, locuri şi evenimente care să vă aducă către starea de vindecare vă vor sosi cu graţie, pe căile perfecţiunii şi miracolelor.
În luna septembrie veţi primi îmbrăţişarea Doamnei Nada. În timpul acestei luni, ea vă va dezvălui darurile iubirii necondiţionate care se află deja în voi.
Ea vă va dezvălui răsplata care vă vine o dată cu iubirea necondiţionată, iar mulţi din voi veţi recunoaşte că, atunci când nu aţi judecat, atunci când aţi iubit fără condiţii, aţi fost răsplătiţi. Ea vă va arăta cum sporeşte puterea voastră spirituală, pe potriva credinţei voastre în iubire şi în viaţă, drept rezultat al practicării iubirii necondiţionate.
În data de 9 septembrie Maria Magdalena şi Iisus vă vor îmbrăţişa într-o mantie specială de energie, asemănătoare celei pe care aţi experimentat-o la sărbătorirea 9:9:9 din 2007.
Acum se va activa într-o modalitate nouă, pentru fiecare din voi, Oul de Aur al Păcii, pentru a vă reaminti de făgăduinţa noilor lucruri ce vor veni, de conştientizarea sinelui care vă eliberează pentru a putea face experienţa bucuriei divinităţii, adevărului şi autenticului, pentru a nu vă vinde ieftin, temându-vă de părerile altora sau de iubirea condiţionată. În datele de 18 şi 29 septembrie ghizii voştri personali şi maeştrii înălţaţi vă vor dezvălui aspectele cheie ale iubirii necondiţionate şi recompensele lor.
Eu, Kuthumi, vă voi îmbrăţişa în cursul lunilor octombrie şi noiembrie. În luna octombrie voi fi însoţit de Maitreya şi de Quan Yin, iar în datele de 10 ale fiecăreia dintre aceste luni, veţi face experienţa, să spunem, a unui pas gigantic spre înţelegerea măiestriei de sine, a căii alchimistului. Toate aspectele de bază pe care voi le-aţi transformat în conştientizarea aurului vă vor sta acum în faţa voastră, sub feluritele lor forme, pentru a vă arăta cum conştientizarea puterii sinelui vă aduce întotdeauna unul din nivelele măestriei de sine. În cursul acestei luni, veţi trece prin câteva iniţieri mai mici, privitoare la oportunităţi adiţionale de a rafina această conştientizare de sine şi de a îmbrăţişa măiestria de sine, din punctul de vedere al Maestrului Alchimist. Este un moment în care veţi beneficia cu adevărat de înţelepciunea pe care aţi dobândit-o prin recunoaşterea bazelor Conştiinţei Alchimice, a importanţei acesteia, a felului în care vă puteaţi folosi de ea.
Mulţi dintre voi veţi descoperi că v-aţi revendicat multe din aspectele sinelui care zăceau adormite în umbra sinelui, ca rezultat al fenomenului de respingere din anii copilăriei. După ce veţi fi îmbrăţişat aceste aspecte, veţi avea un simţ reînnoit al scopului vostru în viaţă şi veţi mai descoperi că discernământul vostru s-a întărit. Deci data de 1 octombrie vă va pregăti pentru 10 octombrie, acestea fiind datele importante ale lunii. Totuşi, fiecare din zilele lunii octombrie îşi va avea importanţa ei, de vreme ce eu, Kuthumi, vă voi pregăti atunci pentru energiile lunii noiembrie.
Noiembrie va fi o lună de o importanţă vitală, întrucât ea reprezintă ultima fază a pregătirilor de care aveţi nevoie pentru a îmbrăţişa pe deplin cel de Al Doilea Val al Ascensiunii, care vă va onora planeta în decembrie. Fiecare din zilele lunii noimebrie va fi plină de energiile vibraţiilor maestre. Date cheie vor fi 1 noiembrie, 11 noiembrie, ca şi 21 noiembrie. Data de 22 noiembrie va reprezenta o poartă către un tărâm vital al unei înţelegeri mai profunde, care premerge valul de ascensiune din 21 decembrie. Totuşi, în decursul lunii noiembrie veţi face experienţa unor putenice valuri ale noii conştiinţe care vă va însulfeţi fiinţa, influenţându-vă din interior şi din exterior viaţa. Noiembrie va fi un soi de lună vârtej, unde energia acestui vortex va extrage toate lucrurile de care v-aţi agăţat în viaţă, pentru ca decembrie să fie în mod sigur luna în care veţi putea păşi liberi pe calea unei conştientizări superioare, nivelul de conştiinţă pe care îl aduce cel de Al doilea Val de Ascensiune.
În luna decembrie, eu, Kuthumi, voi veni însoţit de toate fiinţele divine ale Universului care vă găzduieşte planeta. Decembrie este una din lunile cele mai importante, în ceea ce priveşte învăţătura, în ceea ce priveşte înţelegerea fizicii vieţii, a mecanicii inimii şi sufletului. În luna decembrie 2008, eu, Kuthumi, însoţit de St. Germain şi Iisus, mă voi deplasa spre tărâmurile superioare ale propriei voastre evoluţii, acerst lucru urmând să atragă automat pe toţi lucrătorii cu lumina dornici de a participa, pe toţi cei care şi-au încheiat călătoriile iniţiatice, pe toţi cei care au absolvit, la noi, nivelele necesare noului tărâm. Aceasta înseamnă că eu, Kuthumi, nu voi mai face transmisii prin transă şi vocea altuia, aşa cum am făcut-o până acum, folosind, cum ştiţi, unele canale specifice existente pe planetă.
Din 21 decembrie 2008, nu voi mai lucra decât folosindu-mă de canalele alese de mine, dar la un nivel conştient. Aceasta înseamnă că ei nu vor mai putea realiza transmisii cu voce din transă, fiindcă energia lor se va fi mutat la o vibraţie superioară care nu mai necesită niciun fel de transă pentru ca noi să putem comunica prin ei. Iată de ce, vă rog să îmi îngăduiţi ca, în acest moment, să vă spun că oricine va pretinde că a mai făcut transmisii cu voce din transă, după data de 21 decembrie 2008, nu va fi făcut decât să acceseze vechea paradigmă a ceea ce era "Kuthumi". Omenirea trebuie să evolueze. Pe măsură ce noi, Maeştrii Luminii, continuăm să ne creştem propria capacitate, totul va fi atras de acea lumină a evoluţiei. Aceasta vi se aplică şi vouă, iar atunci când veţi fi crescut vor exista oameni din mediul vostru care, fie vor alege să crească o dată cu voi, fie să se mute într-o altă parte. Este, în general, o perioadă de timp în care veţi găsi o nouă fluenţă, când vă veţi încrede în ea.
21 decembrie va reprezenta momentul când vom deschide porţile către acest tărâm superior despre care v-am vorbit şi spre care mă voi îndrepta. În acel moment va avea loc cel de Al Doilea Val de Ascensiune, când lucrătorii cu lumina care vor fi dobândit lucrurile pe care le enumeram şi care vor fi atins acel nivel de conştientizare lăuntrică şi conştiinţă, se vor muta spre nivelele superioare ale conştiinţei ascensionale.
În data de 12 decembrie, toţi veţi face experienţa primei activări care vă va pregăti pentru acest val. Vor exista schimbări masive, iubiţilor, în toate domeniile vieţii. Este important, pentru că 2010 va mai fi un alt moment vital al ascensiunii, pentru care totul trebuie să fie bine pregătit.
Anii ce vin după 2008, vă vor investi cu putere şi îngăduiţi-mi să mai adaug acum că noi vom mai comunica chiar dacă ne vom muta către nivele superioare. Ceea ce vreau să spun este că nivelul la care va avea loc acea comunicare va fi o vibraţie superioară şi numai cei care vor dori să îmbrăţişeze acea vibraţie vor primi adevărul cuprins în acele învăţături.
Acum ceea ce contează este ca voi toţi să înţelegeţi că nu creăm aici o ierarhie a elitelor, ci noi creăm un sistem care le îngăduie indivizilor să beneficieze în consecinţă, de opiniil răbdare, perserverenţă, credinţă, încredere. Deci, întrucâtva, beneficiile care vin o dată cu măiestria de sine există, de vreme ce ea ni-i arată pe cei care au fost mai amorţiţi în atitudinea lor faţă de evoluţia personală şi care acum devin din ce în ce mai conştienţi de sine. Ceea ce merită într-adevăr orice efort este călătoria însăşi, iar disconfortul de scurtă durată va veni în contact cu adevărul lor lăuntric. De asemenea, noi nu credem că ar fi drept sau corect ca o serie de indivizi care şi-au investit atât de mult din timpul, energia şi iubirea din sufletele lor să exercite acum un impact negativ asupra celor care, în această etapă, nu doresc să investească acelaşi timp şi energie. Deci da, există aici un sistem de recompense, există graniţe care funcţionează şi există anumite criterii care sunt importante. Aţi da oare posibiltatea unui prunc de doi ani să se joace cu focul? Acelaşi lucru se aplică şi sufletelor care cresc, care învaţă, care evoluează şi care se înalţă.
Iubiţilor, tema lui 2008 este Conştiinţa Alchimică şi felul în care veţi îmbrăţişa această Conştiinţă a Alchimiei. Aceasta va însemna că vă veţi regăsi puterea, aceea care transformă aspectele de bază ale sinelui în "aur", conştientizând ce este conştiinţa, fiind conştienţi, alegând să vă priviţi întru adevăr, mai degrabă decât să optaţi pentru drumul scurt. 2008 este măreţul vostru an cu care veţi fi răsplătiţi pentru disponibilitatea pe care aţi dovedit-o în a vă investi timpul, energia, răbdarea, perseverenţa, iubirea şi credinţa în sine şi în Spirit. În fiecare lună a acestui an vi se va oferi oportunitatea de a realiza acest lucru, iată de ce vă sugerăm să vă pregătiţi pentru ceea ce vine, citiţi cuvintele pe care le-am pronunţat în această transmisie, astfel încât să ştiţi ceea ce vă va veni pe calea fiecăruia. Când veţi fi pregătiţi, veţi putea aborda ceea ce va veni, la nivelul unui simţ sporit al încrederii lăuntrice. Aceasta nu însemnă că nu vor mai fi provocări sau lucruri care să vă ia prin surprindere. Ceea ce importă este că voi veţi şti în sinea voastră cu ce lucraţi şi vă rog eu, oameni buni, nu vă aşteptaţi doar la ceea ce poate fi mai rău!
Multe din aceste lucruri neaşteptate vor fi poate minunate, fiindcă nu vă aşteptaţi aproape deloc la ele - acele lucruri care vă vor îndepărta de orice ataşament, făcându-vă să vă lipsiţi de el. Îngăduiţi-mi să adaug aici că, dacă vă veţi îngădui să vă bălăciţi în orice soi de lipsă a valorii de sine sau a meritului, nu avem deloc de gând să vă "mituim", pentru a vă face să vă schimbaţi gândurile sau pentru a vă aduce în cale binele sau surprizele fericite. Acelea se vor cuveni acelora care şi-au arătat disponibilitatea de a lucra cu ei înşişi şi sunt încredinţat că fiecare din voi înţelege şi cunoaşte exact ceea ce vreau eu să spun, ca şi motivul pentru care lucrurile funcţionează de această manieră.
Deci iubiţilor, vă sugerez să vă petreceţi ceva timp astăzi punând pe o listă ceea ce aţi vrea voi să schimbaţi - acele zone ale vieţii voastre despre care sunteţi siguri că ar necesita vreo schimbare.
Îngăduiţi-vă timp pentru a vă crea o imagine personală a lucrurilor. Vă sugerăm să faceţi o schemă, dacă vreţi, facţei un plan care să curpindă fiecare lună a anului şi treceţi în dreptul ei tot ceea ce v-am spus noi astăzi, pentru a fi pregătiţi. Treceţi acolo cuvintele cheie pentru fiecare dintre luni, ele putând să vă fie apoi izvor de inspiraţie. Redactaţi o agendă personală care vă va îndruma pe tot parcursul anului. Nu vă folosiţi de scuza că nu v-aţi ţinut niciodată de hotărârile luate cu prilejul Anului Nou, realizându-le doar pe jumătate. Reamintiţi-vă că scuzele nu mai funcţionează acum, scuzele sunt semne de automulţumire care nu îşi mai au locul în noua paradigmă.
Îmbrăţişaţi Conştiinţa Alchimică, îngăduindu-vă să faceţi experienţa tranziţiei către noua lume cu graţie, uşurinţă, voie bună, bucurie şi încredinţare în capacitatea voastră de a o face. Deschideţi-vă inima şi mintea pentru a le primi. Deschideţi-vă inima, mintea şi ochii, pentru a vedea măreţia care zace în voi ca indivizi. Faceţi ca acest an al iniţierii să vă aducă la un nivel mai profund al nivelului de independenţă, individualitate şi inovaţie. Îngăduiţi ca acest an să fie cel care să vă inspire să îmbrăţişaţi din nou viaţa cu pasiune, cu speranţă, cu încredere şi, mai presus de orice, cu iubire.
2008 va fi un timp al schimbării pentru planetă, pentru fiecare domeniu al vieţii, astfel încât nu voi intra în alte detalii legate de schimbări telurice, schimbări economice, schimbări politice şi aşa mai departe, de vreme ce în fiecare din anii ce vin se va întâmpla câte ceva din aceste lucruri. Punctul meu de interes a fost să vă pun la curent cu ceea ce vi se va întâmpla vouă personal, să vă aduc către o stare superioară de conştientizare de sine şi de Conştiinţă Alchimică, încrezător fiind că acestea vă vor conduce spre realizarea a ceea ce înseamnă cu adevărat unimea şi a ceea ce înseamnă a te simţi şi a fi întreg în sinele tău.
Iată de ce, iubiţilor, aduc fiecăruia din voi binecuvântările dorite, fiecare unealtă ce vă trebuie, fiecare mijloc de care aveţi nevoie pentru a vă asigura că 2008 va fi unul dintre cei mai minunaţi ani ai vieţii voastre, unul dintre cele mai plini de putere, mai eliberator de suflete, care să vă îmbrăţişeze cel mai bine sinele. Vă voi însoţi fiecare din paşii pe care îi veţi străbate pe calea voastră, îndrumându-vă, protejându-vă, îmbrăţişându-vă, iubindu-vă şi chiar împingându-vă, pe alocuri, dacă va fi nevoie. Nu trebuie decât să aveţi încredere în multele braţe care vă susţin, încredere în multele inimi care vă iubesc şi care cred în capacitatea voastră de a opera schimbările necesare. Mai presus de orice acţionaţi potrivit propriului adevăr.
Şi aşa este, iar eu vă aduc aceste daruri ale iniţierii, îmbrăţişându-vă întru Iubirea şi Înţelepciunea divine.

Sunt Kuthumi, Chohan al Razei de Aur a Iubirii şi Înţelepciunii şi vă salut şi vă binecuvântez întru iubire. Adonai.


Versiunea românească: Alexandra Popa

Niciun comentariu: