duminică, 2 martie 2008

2008 - Noua Energie

channelling primit prin Lee Carroll de la Kryon
Longmont, Colorado20 ianuarie, 2008
Informaţia de mai jos este disponibilă pentru a fi distribuită gratuit, sub formă tipărită sau în orice fel veţi dori. Prin legislaţia privind copyright-ului, vânzarea textului este, totuşi, interzisă, acest lucru neputând fi făcut decât de către editor.Acest channelling live a fost primit în Longmont, Colorado20 decembrie, 2008Spre a veni în ajutorul cititorului, channelling-ul a fost reluat [de către Lee şi Kryon], în scopul unei mai bune înţelegeri. Adeseori evenimentele live implică şi o cantitate de energie, care nu este furnizată de pagina tipărită. Bucuraţi-vă, deci, de acest mesaj accentuat, care a fost primit în Colorado şi care se referă la noua energie a anului 2008.
Salutări, iubiţilor, sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Este formula de întâmpinare pe care o tot auziţi de mai bine de 19 ani. Înainte de acel moment, nu exista nicun fel de salut. Înaintea acelui moment, nu exista niciun fel de dovadă a faptului că un astfel de lucru ar fi putut să aibă vreo legătură cu maestrul magnetic [Kryon] care vine, ca şi acum, pe această planetă, spre a vă vorbi, aşa cum o fac eu acum. Ei bine, au mai fost şi cei care au făcut channelling pentru Kryon înaintea partenerului meu, ei fiindu-ne precursori şi pe deplin binecuvântaţi. Unii din ei se află acum de cealaltă parte a vălului, după ce au cunoscut energia maestrului magnetic şi au văzut, cu întreaga înţelepciune de care dispuneau, care era potenţialul acestei perioade. Unul din ei chiar mi-a făcut cunoştinţă cu partenerul meu! [Lee] Dar niciunul din ei nu avea în el potenţialul cuprins în 11:11.
Vreme de 19 ani, aceasta a fost vocea care v-a salutat. Iar în această perioadă, a avut loc o sporire a înţelepciunii şi clarităţii, pentru ca voi să puteţi primi mesajul pe care vi-l aducem astăzi. Dintotdeauna liberul arbitru a însemnat pentru fiinţa omenească abilitatea de a-şi revendica potenţialul zilei de faţă. O, dar noi am văzut acest potenţial, neştiind însă dacă veţi ajunge sau nu să-l manifestaţi. Deci acest mesaj vă este dat în acest moment, pentru a vă putea face măcar o idee despre ceea ce s-a dezvăluit în timpul tranziţiei de energii dintre 2007 şi 2008. Veţi putea spune că este o informaţie care o continuă pe cea dată pentru 2008, dar pe care nu puteam să vi-o dăm în 2007. Veţi putea spune atunci că această informaţie nouă a fost rodul liberului vostru arbitru.
O scurtă trecere în revistă
Să vă prezentăm lucrurile de o manieră liniară. Mergând înapoi în timp, iată o trecere în revistă a ceea ce am spus recent, aceasta adresându-se în mod special celor care o citesc sau o ascultă. Nu cu mult timp în urmă vă aduceam mesajul că tranziţia pe care aţi văzut-o petrecându-se între 2007 şi 2008 este, din punct de vedere numerologic, o tranziţie de la nouă la unu. Chiar şi potrivit celei mai simple metode numerologice, 2007 este socotit a fi nouă, iar 2008, unu. Un unu, legat de un nouă creează o situaţie care nu se întâmplă decât o dată la zece ani, dar acum este pentru prima oară că acest lucru se întâmplă în noul mileniu şi este pentru ultima oară înainte de 2012.
În mesajul anterior, vă spuneam că situaţia ar fi trebui să vă sară în ochi, arătându-vă că este vorba de ceva diferit şi poate ar fi trebuit să căutaţi o energie specială. Totuşi, mulţi nu au făcut-o. În ultimul mesaj vă spuneam că învăţarea atributelor spirituale nu este ceva liniar. Adică, acest lucru nu urmează o paradigmă previzibilă. Vă mai spuneam că, pe măsură ce sporeşte învăţătura, "vasul cunoaşterii" se umple mai încet. Totuşi, dacă v-am fi spus că va exista un moment în care acest vas va fi gol vreme de o clipă sau două şi că totul vă va fi luat, pentru ca recipientul să vă fie umplut din nou cu ceva care depăşeşte chiar şi ceea ce învăţaseţi până atunci, aţi fi spus "Ei bine, nu are niciun sens." Acesta se întâmplă pentru că voi nu înţelegeţi modalitatea non-liniară a feluiui în care are loc învăţarea spirituală. Vi se pare a fi o şaradă? Aşa şi este. Iată de ce vă rugăm să absorbiţi ceea ce urmează.
Iată faptele, într-o scurtă trecere în revistă: Informaţia de faţă reprezintă acum trecutul, pentru voi. Ultimele patru luni nu au fost ceva plăcut [vorbim aici de perioada septembrie-decembrie 2007]. Unora din voi li s-a părut că v-a fost retrasă însăşi esenţa adevărurilor spirituale de bază. Lucrurile nu au mers aşa cum ar fi trebuit. V-au fost retrase chiar şi unele din uneltele de care vă foloseaţi spre vă menţine sănătatea mentală, în faţa unei energii dense. Unele din lucrurile pe care chiar contaţi - cum ar fi un chip plăcut, o personalitate care să nu judece, chiar înţelepciunea atemporală... toate acestea duse. Nici înţelepciunea şamanică nu a fost lângă voi, când aţi avut nevoie de ea. Chiar menţionam obiceiul pe care-l aveţi voi ca, la apropierea Sărbătorilor, pentru a le cinsti cum se cuvine, toată familia se adună laolaltă - şi acest obicei al vostru nu a făcut decât să înrăutăţească lucrurile. Cred că unii ştiţi la ce mă refer, fiindcă adeseori relaţiile cu familia extinsă vă solicită ceva înţelepciune. Şi iată că a fost un moment în care până şi înţelepciunea v-a fost retrasă! Cum ştiţi, înţelepciunea înseamnă că puteaţi crea acea situaţie în care vă puteţi ţine gura, la momentul potrivit - dar unii din voi nu aţi mai putut face aşa deva. Toate acestea v-au fost retrase şi mulţi din voi chiar aţi simţit-o.
În ultimul nostru mesaj vă mai spuneam că, pe măsură ce veţi intra în 2008, în special la jumătatea lunii ianuarie, aceste lucruri vor începe să fie înlocuite şi întărite. Iată de ce în mesajul de faţă vom trece la o explicaţie extrem de simplă pentru accentuarea acestei noi energii. Îngăduiţi-mi să vă dau câteva exemple, în acest sens. Voi trece deci în revistă, cu multă bucurie, acele lucruri pe care au dorit de atât de multă vreme să le audă fiinţele omeneşti din această sală, sau cele care citesc acum mesajul. Acesta este anul corespunzător lor... 2008, noile începuturi.
Noua energie
Partenerul meu stătea tot pe o scenă, cu ani în urmă, în Israel, pe când eu îi transmiteam informaţia pentru cei care vorbeau ebraică şi arabă, aflaţi în sală. Mulţi au strigat, întrebând, "Când se vor schimba lucrurile?" Pe atunci i-am dat partenerului meu informaţia, pe care el trebuia să o transmită sus şi tare, de pe acea scenă: atât Israelul, cât şi lumea întreagă nu aveau să vadă nicio schimbare până în 2008. Până la urmă, unii din voi veţi înţelege acest lucru, ca şi motivul pentru care el a fost rostit cu ani în urmă. Potenţialul era şi atunci prezent. Tranziţia de la nouă la unu era deja prezentă. Am prevăzut aceasta şi am oferit unele aluzii legate de potenţialele existente, pe care unii le-aţi prins din zbor, iar alţii nu. Acum, toţi vă aflaţi în chiar toiul lor. Nu există niciun fel de unelte. Există unele accente, iar frumuseţea acestui mesaj stă în faptul că el nu se adresează doar lucrătorilor cu lumina. Pământul se află în schimbări, în caz că nu aţi observat.
Înţelegând haosul
În primul rând: Mulţi din voi veţi începe acum să pricepeţi ceva din ceea ce anterior era haosul. Adică, modalitatea însăşi prin care Spiritul lucrează cu oamenii de pe acest pământ, care a părut a fi cufundat în haos, care a părut a fi ceva accidental, începe acum să se limpezească şi să aibă un sens. Acest sens vă va parveni într-un fel care vă va face să vă simţiţi mai în largul vostru, fiindcă veţi putea conta pe sosirea răspunsurilor potrivite, atunci când veţi avea nevoie de ele. Este într-adevăr o mutaţie a gândirii dimensionale. Veţi începe să concepeţi, cu mintea voastră, ceea ce se întâmplă, într-un mod pe care nu îl puteţi justifica în 3D. Acest lucru se va traduce prin faptul că vă veţi simţi mult mai bine în sinea voastră. Chiar şi aceia dintre voi care vă consideraţi a fi lucrători cu lumina sau metafizicieni veţi începe să vedeţi cum stau lucrurile. Veţi începe să vedeţi potenţialele şi veţi începe să vedeţi că haosul nu este haos.
Este un dar, fiindcă până acum, v-a venit foarte greu, fiind în tridimensional, să înţelegeţi ceva din răspunsurile ce vă soseau. Bincuvântaţi sunt acei oameni care au rezistat de-a lungul acestei perioade de ani de zile, de învăţare, dând dovadă de atât de multă credinţă! Partenerul meu v-a dat o expresie: strigătele din 3D şi şoaptele credinţei.Acesta înseamnă pentru voi că realitatea, ceea ce aşteptaţi, ceea ce aţi fost învăţaţi să fiţi, ceea ce reprezintă mereu ceea ce sunteţi, strigă la voi. Dar Spiritul, în toiul acelui haos aparent care se manifestă în spaţiul interdimensional al non-înţelegerii, vă şopteşte ceva de obicei. Iar rezultatul este că tridimensionalul iese întotdeauna câştigător. El este cel care vă îneacă acea voce plăpândă ce vă şopteşte, "Ascultaţi de iubirea Domnului." Iată ce vă vom spune noi, dragilor, acel strigăt venit din 3D va începe să se estompeze. Aceasta în primul rând.
Respectul de sine al lucrătorilor cu lumina
În al doilea rând vine ceva la care poate nu v-aţi aşteptat, ceva ce poate nici nu aţi ştiut. Vă voi da o axiomă. Pe această planetă, fiinţele care au cel mai puţin respect de sine sunt lucrătorii cu lumina. Ştiaţi acest lucru? Iar dintre aceştia, cei care dispun chiar de cel mai puţin respect pentru ei înşişi sunt vindecătorii! Poate nu v-aţi fi aşteptat la aşa ceva, de vreme ce ei sunt cei care se află într-o permanentă legătură cu Spiritul. Aceştia sunt cei dotaţi cu o serie de daruri. Dar ei locuiesc adesea într-o energie care nu îi susţine, iar fiinţa omenească care se află întotdeauna într-o energie inconfortabilă nu va reuşi niciodată să se simtă în largul lor. Partea 3D a fiinţei lor le este afectată, din aceasta făcând parte şi respectul de sine.
Cum spuneam mai înainte, ştim cine sunteţi. Puteţi ţine fruntea sus, noiştim şi ceea ce faceţi când sunteţi singuri. Ştim la ce vă gândiţi, în singurătate. V-am auzit strigătele, "De ce eu? Se va rezolva oare asta vreodată? Va înţelege familia mea ceva din toate astea vreodată? Va înţelege vreodată ceva soţul meu?" Vă voi spune acum ceea ce se va întâmpla în noua energie, fiindcă ea se va schimba, până la urmă. Ea se va transforma într-o mare forţă de egalizare. Merge greu, dragilor. Nu se va întâmpla peste noapte, acum este doar începutul. Cam asta este ceea ce aţii aşteptat, lucrătorilor cu lumina. Respectul de sine al lucrătorilor cu lumina va începe să crească până la minunăţia pe care ei o reprezintă. Iar acest lucru se va petrece pentru că ei se vor afla într-o energie care nu le va mai fi potrivnică. Va fi o energie care îi va susţine.
Treptat, mulţi din voi veţi începe să o simţiţi, de vreme ce Gaia este aliniată cu voi, întru acelaşi scop, potenţialul păcii pe Pământ. Căutaţi pacea pretutindeni, iar primii care o vor simţi vor fi lucrătorii cu lumina şi vindecătorii. Vă provoc să sărbătoriţi acel moment. Vă provoc să construiţi undeva o statuie pentru această energie cu care aţi încheiat socotelile, de vreme ce ea se află în schimbare! Acest lucru va veni cumva împotriva intuiţiei a ceea ce fac de obicei oamenii, fiindcă ei ridica de obicei statui doar atunci când se întâmplă ceva rău. Poate a sosit timpul să schimbaţi acea conştientizare. De ce să nu ridicaţi în vreun fel un monument pentru tot ceea aţi realizat, pentru a sărbători totul? Spargeţi măcar un balon! [Râsete] Oh, lucrătorilor cu lumina, înţelegeţi oare ce spun eu? Aţi ajuns la majorat. 2008 este un an unu, el reprezentând un nou început. Veţi începe să primiţi susţinerea pe care aţi dorit-o dintotdeauna şi spre care aţi aspirat.
Imaginea de ansamblu
În al treilea rând: A venit vremea pentru a începe să vedeţi imaginea de ansamblu. Imaginaţi-vă cum atributele învăţării şi ale căii spirituale, pe când orbecăiaţi în vechea energie, v-au lăsat în întuneric, v-au lăsat fără repere. Nimic nu s-a întâmplat până ce nu aţi ajuns într-un moment în care aţi avut nevoie de ajutor şi acela a şi fost momentul când aţi primit soluţia. Este traseul despre care se vorbeşte în fabula despre Întoarcerea Acasă, care a fost transmisă ca mesaj partenerului meu. Aşteptaţi-vă ca acest "traseu" să se schimbe şi el. Imaginea de ansamblu vă va face să vedeţi dincolo de problemă. Imaginea de ansamblu vă va pune într-o situaţie care ţine mai mult de non-liniaritate, aceasta însemnând că nu veţi mai fi atât de legaţi de axa temporală, care merge de la trecut spre viitor. Vă veţi simţi mai în largul vostru văzând lucrurile în momentul acum, pentru că el dispune de o energie care nici nu onorează, nici nu respectă liniaritatea timpului. Soluţiile care vă vor veni pe viitor vor fi mai mult cele pe care le aşteptaţi. Ele vor avea mai mult înţeles pentru voi decât cele din trecut, doar pentru că puteţi acum vedea imaginea de ansamblu. Aceste concepte pe care vi le ofer eu acum sunt pentru avansaţi şi unii din voi nu le veţi putea înţelege pe loc, ci veţi dori poate să le auziţi sau să le citiţi din nou. Dacă ar fi să fac un rezumat al lor, aş spune că lucrătorii cu lumina se vor simţi mai în largul lor şi în relaţia pe care o au cu timpul.
Sistemele alternative de vindecare vor deveni ceva curent
În al patrulea rând: Vindecători, ţineţi-vă bine, fiindcă calităţile de care dispuneţi se vor accentua. S-ar putea să vă ia ceva timp, dar trebuie să vă spun că lucrurile care apar acum ca fiind cele mai ciudate celor care nu cred în ceea ce faceţi voi vor deveni ceva din ce în ce mai obişnuit. Aşteptaţi unele progrese în ştiinţă, progrese care vor susţine lucrul cu energiile. Aşteptaţi să vă sosească clienţi din locuri de unde nici nu gândeaţi, fiindcă ceea ce faceţi voi chiar funcţionează! Când aceste lucruri vor începe să se întâmple, veţi putea spune, "Ei da, văd cum se desfăşoară acum lucrurile!" Şi făcând aceasta... spargeţi, vă rog, un balon! [Râsete] Sărbătoriţi. O, dragilor, vă spun că sărbătorind veţi recunoaşte faţă de Spirit că aceste lucruri chiar se întâmplă. Este ca şi cum aţi recunoaşte unele lucruri la care nu vă aşteptaţi, dar despre care ştiaţi că există undeva. Lucrurile încep să devină interdimensionale. Credinţa devine realitate, iar vindecarea se va produce mai uşor.
Acum, pentru cei care nu fac vindecare, doriţi autovindecarea? Este acesta motivul pentru care vă aflaţi aici? Este acesta motivul pentru care ochii vă sunt pe această pagină? Este acesta motivul pentru care urechile vă stau pregătite aici, în fotoliu? Este cumva aşa, este motivul pentru care aţi venit? Atunci aceasta este energia voastră. Nu este un accident că vă aflaţi aici, fiindcă toate lucrurile despre care vi s-a spus că le puteţi face vă aparţin, chiar în acest moment şi în această zi. Vreau să o recunoaşteţi. Sărbătoriţi darul vindecării de care dispuneţi, ştiind că el vă aparţine. Daţi înapoi ADN-ul până înainte de a vă îmbolnăvi, înainte de a avea vreo problemă. Vedeţi lucrurile pure, ca la începutul lor; înţelegeţi faptul că vindecarea este non-liniară, ea nedepinzând de timp. Este oare posibil să dăm ADN-ul înapoi? Da, este posibil. Există unii chiar în această sală care au făcut-o de ceva vreme şi ei ştiu că este posibil.
Ceea ce vreau să vă spun este că aceste lucruri vor fi din ce în ce mai uşor de realizat. De ce? Fiindcă energia timpurilor a sosit la voi. Fiindcă reţeaua magnetică a fost astfel aşezată încă din 2002, iar acum ea vă aparţine. "O, Kryon, când vor începe să se întâmple astfel de lucruri?" Vă spun că ele încep să se întâmple chiar acum, dar nu le veţi vedea pe toate deodată. Veţi începe să le vedeţi pe măsură ce veţi lucra cu ele. Şi să fie limpede faptul că nicio fiinţă omenească nu va putea să stea pe picioarele sale aşteptând ca miracolele Domnului să-i cadă mură-n gură. O parte a acestui proces va însemna că lucrătorii cu lumina vor fi chemaţi să ia atitudine şi să împingă o serie de uşi. Găsiţi acea sincronicitate care funcţionează în sistem şi revendicaţi noua energie care a sosit deja.
Legătura cu Sinele Superior
În al cincilea rând: Vă va veni mai uşor să faceţi legătura cu Sinele Superior. Oare nu sosise timpul? Mulţi sunt îngerii care sărbătoresc chiar acum aceasta, înălţând minunate imne. Cât aş vrea să le auziţi şi voi! Corul lor este incredibil, şi nimic nu se poate compara cu aceste voci interdimensionale, ale căror note nu pot fi auzite de ureche omenească, lumina corespunzătoare fiind fixată la nivelul unor frecvenţe prea înalte pentru a putea fi măsurate şi un sunet atât de înalt că el se contopeşte cu înseşi culorile spectrului luminos. Dacă aţi putea măcar auzi ce cântece înalţă ei! Ascultaţi. Ascultaţi versurile! O, şi numele vostru se află acolo, numele vostru angelic, al vostru dintotdeauna, care nu are nicio legătură cu numele vostru omenesc. Ei sărbătoresc faptul că voi sunteţi cei care aţi făcut toate aceste lucruri posibile, dragi fiinţe omeneşti, o epocă care nu a fost proorocită, o epocă a cărei existenţă niciun profet nu a văzut-o, iar dovezile sunt atât de multe, încât vă stau la vârful nasului.
Încă o dată, unde se află Armageddonul pe care îl aşteptaţi? Încă o dată, unde este ziua judecăţii şi lucrurile sumbre despre care se spunea că vi se vor întâmpla? Vă spun încă o dată, unde se află toată acea negativitate? Vor exista fireşte provocări, ele au existat dintotdeauna. Într-o clipă vă voi enumera câteva, dar v-aţi ridicat mai presus de vechea energie în care v-aţi aflat vreme de mii de ani şi aţi adus pe acest pământ o energie la care nu se aştepta nimeni. Iar lumina pe care aţi creat-o s-a făcut de la nivelul a mai puţin de 0,5% din reprezentanţii speciei omeneşti. Vedeţi cât de puternic este totul. Dacă ascultaţi acest mesaj, neavând niciun fel de idee de ceea ce se întâmplă, îngăduiţi-mi să vă spun ceva: Acesta nu este un mesaj elitist. El nu se adresează doar persoanelor esoterice. Nu vă judec deloc şi ştiu exact cine sunteţi. Sunteţi la fel de iubiţi ca orice membru de familie. De ce nu vă uitaţi aici, pentru a vedea dacă vi se potriveşte sau nu. Nimic nu este obligatoriu, de vreme ce dispuneţi de liber arbitru. Dar pe această planetă tocmai s-a întâmplat un lucru minunat despre care o să vă povestesc astăzi.
Relaţia cu Dumnezeu
În al şaselea rând: Urmează să vă simţiţi mult, mult mai bine în pielea voastră de lucrători cu lumina, decât v-aţi simţit vreodată. Relaţia cu Spiritul vi se va părea că are o calitate frăţească. Dacă vreţi ca ea să se schimbe nu va mai fi vorba aici de Dumenezeu şi de fiinţele omeneşti. Aceasta va însemna că unii din voi vor începe să devină canal. Sunteţi pregătiţi? O, poate nu aşa, în gura mare. După cum spuneam şi mai sus, ar putea fi vorba de a deveni canal pentru Sinele vostru Superior, doar pentru voi. Nu vă temeţi de asta. Cuvintele pe care partenerul meu le foloseşte sunt de a face channelling "de la voi pentru voi". Nu vă temeţi de iubirea Domnului, în viaţa voastră. Nu vă temeţi de tranziţie, în viaţa voastră. Toţi văd în schimbare ceva atât de înfricoşător, dar ce-ar fi ca ea să reprezinte, de fapt, soluţia la problemele voastre? Dacă este bine pentru voi, gândiţi-vă doar la o schimbare pozitivă, masivă.
Provocările acestui nou început
Îngăduiţi-mi să vă particularizez acum câteva din lucrurile care vor mai veni şi care vor constitui poate o provocare în modul lor diferit de manifestare... acesta fiind ca o proclamare a unui atribut al noii energii care va schimba viaţa partenerului meu.
Prea multă lumină
Lumina care se află în voi nu o veţi mai putea susţine şi acest lucru se va vedea. Chiar atunci când credeaţi că vă aflaţi în mai multă siguranţă! [Râsete] Atât timp cât veţi menţine ştacheta ridicată, nu? Dar nu mai puteţi cuprinde mai multă lumină. Fiinţele omeneşti vor şti în ce situaţie vă aflaţi şi vor şti ceea ce faceţi. Reţineţi, v-am tot povestit despre această zi. V-am povestit despre bătăliile dintre lumină şi întuneric; v-am mai spus că vor exista oameni care nu vor suferi că voi aveţi ce aveţi. Urmăriţi acest lucru, fiindcă vor exista multe în jurul vostru care nu vor vrea să accepte ceea ce aveţi voi, şi aceasta va începe cu teritoriul.
Nu poţi dispune de puterea spirituală şi de lumina care schimbă vieţi, fără a trece neobservat. Indiferent de cât de tăcuţi sau de smeriţi aţi fi, sunteţi plini de Spiritul şi de iubirea Domnului, iar oamenii nu vor întârzia să observe acest lucru. Veţi fi forţaţi să daţi ceva mai multe explicaţii decât o faceţi acum. "Ei bine, Kryon, ce ar trebui să fac? Ce ar trebui să spun? Va trebui să recunosc faptul că sunt un lucrător cu lumina?" Nu, nu este nevoie. De ce nu le-aţi spune că v-aţi îndrăgostit de Dumnezeu? De ce nu le-aţi spune că v-aţi văzut într-o lumină diferită şi că vă simţiţi în largul vostru astfel. De ce nu le-aţi spune că acest lucru nu prezintă niciun fel de ameninţare pentru vieţile sau bisericile lor, că este vorba doar despre o problemă a voastră cu voi înşivă. Lăsaţi-i să îl vadă pe Dumnezeul vostru lăuntric şi nu vă temeţi.
Temerea faţă de lucrătorii cu lumina
Există aici o legătură. Mulţi vor fi oricum speriaţi. Stă în natura luminii. Pe un pământ care a fost plasat vreme de mii de ani într-o energie întunecată, care brusc cuprinde în ea o cantitate de lumină fără precedent, mulţi vor fi înfricoşaţi. Dacă, după ce v-aţi obişnuit să trăiţi în întuneric, s-ar produce deodată lumină, v-aţi acoperi ochii, mirându-vă de ceea ce se întâmplă. Vor exista apoi aceia care orbecăiesc în întuneric, care savurează toate dramele vieţii lor, care sunt victime şi cărora le place postura de victimă, care o vor lua la sănătoasa din faţa voastră... vor fugi, pur şi simplu!
Pentru că voi reprezentaţi ceva ce ei nu pot înţelege, iar ironia stă în faptul că ceea ce aveţi în voi ar putea să îi lecuiască, să pună capăt dramelor din vieţile lor, ar putea să îi ridice şi pe ei. Dar nici nu se vor atinge de voi. Ei se tem că ar putea fi arşi de ceea ce se află în voi. O, cât de puternici sunteţi! Aveţi grijă cu această calitate şi, chiar dacă vă aşteptaţi la un astfel de comportament, nu îl veţi putea înţelege. Veţi spune, "Cum se face că ei nu mă plac? Cum se face că dintr-o dată ei manifestă atâtea resentimente şi trădări? Nu fac decât să port în mine lumina!" Este vorba aici de frică. Frică de lumină şi de ceea ce reprezintă ea într-o lume a întunericului. Veţi fi afectaţi? Bineînţeles că da.
Deci aşteptaţi-vă la toate acestea, cunoscând ceea ce trebuie să faceţi. Veţi fi pregătiţi. Când se va întâmpla aşa ceva, trimiteţi doar iubire. Dragilor, nu puteţi voi vindeca întreaga lume, dacă ea nu doreşte să se vindece. Tot ceea ce veţi putea face va fi să lăsaţi ca lumina voastră să strălucească. Cei care o vor vedea dispun, ca şi voi, de liberul arbitru. O vor putea accepta sau fugi din calea voastră. Nu îi judecaţi pe cei care poate nu sunt pregătiţi să primească descoperirea făcută de voi, fiindcă şi ei sunt la fel de iubiţi ca şi voi de către Dumnezeu, dispunând de propria lor cale pentru a discerne lucrurile, de vreme ce a păşi pe această planetă reprezintă o lecţie.
Mesajul pentru Lee Carroll
În altă ordine de idei, există aici un mesaj pentru partenerul meu [Lee], transmis pentru ca voi toţi să auziţi, pentru a se şti aceasta, pentru că este vorba de ceva important. Dacă i l-aş fi transmis doar lui, poate că el nu l-ar fi transmis nimănui, păstrându-l doar pentru sine. În acest fel, mesajul va putea fi făcut public.
Vreme de ani de zile, l-am tot pus în gardă împotriva media. Vreme de ani zile, i-am tot spus că se cuvine să facă channelling pentru mass media, mai ales prin ceea ce voi numiţi transmisie audio-video. Iar aceasta se referă la o transmisie liniară care nu a fost solicitată, care se propagă prin aer şi pe care o poţi prinde dacă alegi aleatoriu un post sau frecvenţă "peste care dai" pur şi simplu. Şi deodată îl auzi vorbind pe Kryon.
Nu se cuvine deloc, dar deloc, el neavând îngăduinţa de a transmite, în eter, niciun fel de mesaj canalizat integral sau înregistrat. Poate va veni o vreme şi pentru aceasta, dar acest moment nu este cel de acum. Totuşi, el are acum îngăduinţa ca, din acest moment, să facă unul din două lucruri, pe care nu le-a făcut niciodată. În primul rând: Se permite acum să plasezi porţiuni de channelling în eter, ceea ce el şi face. Frânturi, aţi putea spune, fragmente de sunete. În al doilea rând: Îi este îngăduit să facă channelling personal şi de a avea interviuri cu Kryon, care va răspunde întrebărilor celor care vor conduce interviul. Iar acest lucru nu îi va plăcea, de vreme ce este evanghelist. Face parte din noua energie, partenere al meu. Este normal ca publicul general să fie gata fie de a accepta, fie de a respinge aceasta. Vor mai fi mulţi care te vor privi ca pe un clown. Totuşi, vă voi spune, prin iubirea de Dumnezeu a ajuns el să facă ceea ce face, iar iubirea lui Dumnezeu îl va ajuta să răzbească.
Impostura
Va fi din ce în ce mai greu de trucat acest proces cunoscut sub numele de channelling, fiindcă vor exista din ce în ce mai mulţi oameni şi fiinţe omeneşti de ambele sexe care vor începe să vadă lumina. Iar ei vor şti dacă lucrul este adevărat sau nu. Se va dezvălui faptul că mulţi din ei fac acest lucru fără a folosi niciun fel de energie sacră, totul venind numai de la ei. Pregătiţi-vă să vedeţi cum cei care fac lucrurile cum nu se cuvine, doar pentru a dobândi putere sau control, sau celebritate, vor fi văzuţi de ambele părţi... lucrători cu lumina sau nu.
Căutaţi integritatea iubirii lui Dumnezeu în fiecare din cuvinte. Căutaţi integritatea iubirii lui Dumnezeu care întotdeauna îşi va clama iubirea pentru umanitate, va clama acele lucruri care nu se supun competiţiei, va clama acceptarea pentru fiecare din fiinţele omeneşti care ascultă, fără niciun fel de judecată. Acesta este Dumnezeul cunoscut vouă. Acesta este Cel de care sunteţi îndrăgostiţi. Acesta este Cel care vă spală astăzi picioarele.
Energia Spiritului nu este despărţită sau structurată pe compartimente sau doctrine. Vor fi unii care, auzind acestea, vor spune, "Este cu siguranţă de la diavol." Dar vor fi şi alţii care vor asculta aceasta şi vor spune, "Aici glăsuişte iubirea faţă de Dumnezeu." Conştientizarea existentă între cele două ipostaze reprezintă liberul arbitru al oricărei fiinţe omeneşti. Reprezintă acele minţi şi inimi închise; reprezintă teama de schimbare.
Aş vrea să vă spun că această entitate numită Kryon este îndrăgostită de omenire şi nu v-ar aduce niciodată vreun mesaj care să fie necuvenit sau plin de spaimele judecăţii finale... ci unul care doar sporeşte minunăţia celor care care se află în această sală şi a celor care ascultă şi citesc aceasta, cei numiţi cu un cuvânt, umanitate. Nu priviţi acest mesaj, spunând că este necuvenit de vreme ce el nu se ghidează după nicio doctrină pământească, pe care voi să o fi dezvoltat din miturile imemoriale. Nu puteţi face aşa ceva. Faceţi-vă temele. Simţiţi iubirea ce se află aici. Apoi hotărâţi, în afara compartimentelor în care aţi fost învăţaţi să situaţi orice lucru. Lăsaţi ca inima să ia această decizie.
Aveţi grijă cu cei care ar dori să ducă lucrurile până la un nivel al controlului. Acum, partenere, cunoşti motivul pentru care ţi-am acordat permisiunea de a vorbi cu mine, folosind media... pentru a ajuta la combaterea celor care ar putea încerca să măsluiască ceea ce noi practicăm de 19 ani.
Schimbarea cea mare a sosit
Am ajuns şi la final. Fiţi pregătiţi pentru schimbare. Ea soseşte pe zi ce trece, iar mesajele anterioare au prezis acest lucru. Este marea mutaţie, cea care începe acum. Este începutul pregătirilor pentru ceea ce mayaşii v-au prezis că se va întâmpla, pe măsură ce pământul evoluează către anul 2012. Acest an magic, de care mulţi se tem, reprezintă doar semnalul care apare în linia voastră temporală, pentru a vă spune că vă deplasaţi către o nouă energie care a fost prezisă de îngeri. În 2012 nu se va petrece niciun eveniment spiritual semnificativ, vor avea loc doar sărbătoririle momentului care semnalează că aţi ajuns la linia de sosire.
Va fi ceva diferit. Pentru aceia din voi care nu iubesc schimbarea, lucrurile vor sta înfricoşător. Deci, pregătiţi-vă, de vreme ce toate lucrurile de care vă vorbesc eu sunt pozitive, pline de lumină, chiar şi în cadrul schimbărilor.
Începeţi pregătirile pentru ceva despre care noi v-am tot spus cu multă vreme în urmă că ar fi potenţial posibil, în chiar timpul acestei vieţi. Este ceva la care nu v-aţi aşteptat şi aşa stau lucrurile cu evoluţia lentă a păcii pe Pământ. Urmăriţi felul în care se vor schimba lucrurile în Orientul Mijlociu. O, dar schimbările nu vor avea loc imediat, dar seminţele au fost deja aruncate. Vorbesc acum acelora care aud în ebraică sau arabă şi vă spun următoarele: Vremea voastră a început să sosească. Este ceea ce aţi cerut şi pentru care v-aţi rugat. Este un început, o conştiinţă a compromisului, pe un tărâm al dificultăţilor. Acea vreme soseşte. Urmăriţi ceea ce se întâmplă; rugaţi-vă; trimiteţi lumină pentru aceasta; deveniţi o părticică a schimbării, pentru că este a voastră şi o veţi revendica.
Nu luaţi seama la ştiri. Ele nu vor face decât să vă aducă tot ceea ce poate fi mai rău din ceea ce este cel mai rău. Întotdeauna o fac şi întotdeauna o vor face. Este în spiritul sistemului. Media va căuta să prezinte cel mai rău lucru posibil, cel mai înfricoşător lucru care s-ar fi întâmplat pe planetă într-o oarecare zi, încărcând totul şi cheltuindu-şi toate resursele cu el. Nu vă vor spune nimic despre celelalte lucruri care se petrec. Chiar acum, în Orientul Mijlociu, ei nu vă vor spune nimic despre cei care încearcă să ajungă la pace, fiind din afara guvernelor. Nu vă vor spune că există sute de mii de ambele părţi, care işi dau acum mâna. Aceste lucruri nu au fost nicicând relatate la ştiri. Poate este puţin prea plin de speranţe. [Râsete]
Binecuvântat este cel care ascultă mesajul personal, în această cameră, fiindcă provocarea este următoarea: Plecaţi de aici alţii decât aţi sosit. Conştientizaţi că astăzi vi-au fost spălate picioarele. Sunt Kryon. Nu aş spune aceste lucruri, dacă ele nu ar fi adevărate. Sunt îndrăgostit de umanitate şi voi fi întotdeauna astfel, până în ziua în care totul va înceta şi vom fi iară una.
Şi aşa este.
KRYON

Versiunea românească: Alexandra Popa

Niciun comentariu: