duminică, 2 martie 2008

Noutăţi privind 2012

De partea cui sunteţi? Vă temeţi de schimbări sau le anticipaţi cu bucurie?
Este neîndoielnic că acum ne aflăm într-un moment foarte important al istoriei Pământului. Călătorim la viteze ameţitoare prin spaţiu, către centrul însuşi al centurii de fotoni. Schimbările şi mutaţiile la care ne aşteptăm şi care chiar se întâmplă acum în oameni sunt inevitabile. Niciun guvern, organizaţie religioasă sau chiar "mediacraţie" (de vreme ce suntem guvernaţi de media, nu este aşa?) în care ne ducem acum viaţa, cu sperietorile ei şi cultura izvorâtă din frică nu le pot opri.
Pentru a demonstra că aceste mutaţii chiar se întâmplă în jurul vostru:

1) aveţi o epidemie de autism, ADHD şi ADD la copii (personal eu ştiu că aceştia sunt fiinţe evoluate, dispunând de o perspectivă diferită şi avansată, ca şi abilităţi telepatice)

2) adolescenţi care întorc spatele sistemului, nefiind interesaţi de a mai reacţiona după tiparul familiei Popescu + 2,5 copii şi a acestei culturi, în care "cumperi acum şi plăteşti mai târziu".

3) Adulţi care acuză simptome de fibromialgie, oboseală cronică, depresie şi stres, ca să cităm numai câteva din manifestările care nu au, aparent, nicio explicaţie.

4) Sistemul economic se clatină.

5) Conducerea, la nivelul lumii, pare a nu mai urmări vreo direcţie. (Acestă planetă pare, din ce în ce mai mult, un vas fără cârmaci - totuşi, nu trebuie să vă temeţi, lucrurile nu vor rămâne aşa - există o inteligenţă superioară care supraveghează totul)

6) Multe specii sunt pe cale de dispariţie, dar apar altele noi.

7) Se manifestă tipare foarte pronunţate de mişcări tectonice, vulcanice şi mutaţii ale climei.

8) La nivel personal, oamenii sunt profund nemulţumiţi de vieţile şi carierele lor. Există o cantitate mare de divorţuri şi oamenii îşi schimbă neîncetat slujbele, fiind în căutarea a ceva care i-ar putea face fericiţi. Din ţările lumii a treia, au loc migraţii masive de populaţie, provocate de lipsa alimentelor şi de producerea unor catastrofe.

9) Se manifestă o lipsă a unei direcţii religioase sau spirituale, lipsa unei îndrumări, datorată scandalurilor constante care sunt dezvăluite de media.

10) Încrederea în comunitatea ştiinţifică se clatină, pe fondul dezvăluirilor zilnice de minciuni şi campanii străine deontologiei omului de ştiinţă. Singurii cercetători sau oameni de ştiinţă care îndrăznesc să arunce o provocare sistemului sunt luaţi în derâdere sau eliminaţi.

Unsprezece este un bun număr pentru a ne opri cu această listă, pentru a spune că ţesătura însăşi a democraţiei, a societăţii - aşa cum le cunoşteam noi - a dispărut, deci dacă vă temeţi de schimbare, ce vă va mai rămâne? Nimeni nu ne reprezintă interesele. Politicienii s-au vândut celui care a dat mai mult, iar "etica" nu poate fi nicăieri găsită. Personal am încetat să mai votez cu ani în urmă, pentru a da din puterea mea unor persoane care lucrează împotriva iluminării lumii.
Este evident că întreg globul pământesc se află în fierbere şi a sosit timpul când este nevoie de ajutorul fiecărei persoane care vrea binele şi al lucrătorilor cu lumina, pentru a îndrepta vasul şi pentru ca mersul să ne fie mai lin. Cu cât vom putea aduce noi mai multă lumină şi iubire, cu atât mai puţină suferinţă şi catastrofe vor avea loc pe planetă. Nimeni nu va veni să ne salveze, de această dată trebuie să facem totul singuri.
Tot ceea ce vi se cere, fiinţe minunate de lumină, este să faceţi zilnic următoarea vizualizare, care nu vă va lua mai mult câteva minute:

Imediat ce v-aţi trezit, dimineaţa, în timp ce sunteţi deosebit de relaxaţi, împământaţi-vă, faceţi conexiunea cu Mama Gaia şi cu Dumnezeul Mamă/Tată, care se află în centrul Galaxiei. Stând cu ochii închişi, imaginaţi-vă o planetă sănătoasă, frumoasă şi armonioasă, paşnică şi iubitoare. În ea, fiecare îşi are locul, pentru a-şi dezvolta la maximum potenţialul, nu există competiţie, dar există abundenţă. Toţi au ceea ce le trebuie, pentru a-şi împlini cele mai înalte obiective.
Nu există boli. Nu există moarte. Toţi îşi au un loc de locuit, în armonie cu planeta. Nu există nici poliţie, nici guvern, ele nu mai sunt necesare, de vreme ce noi ne putem guverna singuri.
Adăugaţi aici şi ceva din visele voastre şi umpleţi-vă de sentimentul de fericire şi extaz pe care vi le aduc în viaţă aceste creaţii.
Cereţi o îndrumare personală pentru ziua ce începe şi încheiaţi cu următoarea rugăciune:
Fie ca această zi din viaţa mea să se afle sub îndrumarea sinelui meu superior, aşa cum eu îmi ridic vibraţia şi conştientizarea; şi plin de iubire, voie bună, bucurie, abundenţă, sănătate şi misiunea superioară de a răspândi lumina Universului.
Fie ca drumul meu să fie neted şi clar, iar tot ceea ce voi face să fie fără efort şi cu chef.
Şi aşa este.

Tranziţie uşoară
Multă iubire

Al I Noor
Prinţesă a Luminii şi Ambasador de Conştiinţă din Andromeda

3 noiembrie 2007
http://www.kindnet.co.uk

Scopul nostru este să vă ajutăm să aveţi o mutaţie fără efort, susţinând planeta, până ce umanitatea va întrupa iubirea necondiţionată şi unitatea. Iubirea este tot ceea ce este, Adonai

Versiune românească: Alexandra Popa

Niciun comentariu: