duminică, 2 martie 2008

PREVIZIUNI PENTRU 2008

de Jelaila Starr, 2 ianuarie 2008

Vă rog să ţineţi seama de faptul că acest articol este foarte direct şi întrucâtva brutal. Simt că un asemenea subiect merită să fie tratat cu francheţe, fără dulcegărie. În al doilea rând, dacă vreţi să continuaţi cu cititul, folosiţi-vă discernământul.
Ne aflăm în acele momente ale anului, când aproape oricine este canal va prezice ceea ce se vede că se va întâmpla în 2008. Şi pe măsură ce ne apropiem de 2012, majoritatea lor sunt mai puţin atrăgătoare. Previziuni de război, dezastre economice, foamete, şi schimbări terestre catastrofice sunt o regulă. În ceea ce mă priveşte, eu nu am niciun fel de previziuni şi iată mai jos trei dintre motivele acestui fapt.

*Prezicerile, dacă sunt apocaliptice şi sumbre, nu fac decât să scoată la iveală chiar faptele pe care le prevăd. Voi explica acest lucru imediat.
*Ne-am eliberat, încă de la începutul anului 2005, de vechile profeţii care reprezintă fundamentul previziunilor de astăzi. Pentru cei dintre voi care aţi urmărit activitatea Consiliului Nibiruan, ştiţi prea bine acest lucru şi motivul. Pentru cei care nu ştiţi, vă sugerez să faceţi o trecere în revistă a website-ului www.nibiruancouncil.com. O dată în plus, vă voi explica.
*Putem elimina orice prezicere, făcându-ne curăţarea emoţională. Voi explica şi acest lucru.
Începând cu primul dintre motive, filme cum sunt The Secret au produs conştientizarea "legii atracţiei". Simplu spus, ceea ce noi gândim şi simţim este şi ceea ce atragem. Dar cum funcţionează acest lucru? O descoperire recentă din domeniul medicinei cuantice, a dezvăluit faptul că noi suntem dotaţi, în corpurile noastre, cu o a doua reţea neuronală, care este localizată la nivelul inimilor noastre. Mai mult, a mai fost descoperit faptul că acest câmp, mai mult decât cel din creier, este cel care face interfaţă cu câmpul morfogenetic din jurul nostru, (care mai este cunoscut ca un câmp care este oglinda vieţii şi realităţii noastre).
De fiecare dată când citim o previziune despre ceva înfricoşător, ea trezeşte în noi frica. Indiferent că ne place sau nu, noi vom elibera apoi această frică în câmpul morfogenetic. Frica fiind de aceeaşi natură electromagnetică ca şi Câmpul, (toate gândurile şi simţămintele sunt de natură electromagnetică) ea va atrage ceva asemănător sub forma altor sentimente de frică. Făcând apoi pasul următor, atunci când nu număr suficient de persoane se va concentra asupra aceleiaşi previziuni, aruncând asupra câmpului simţămintele lor de frică, ei vor face să se adune o cantitate suficientă de energie de materializare care, de fapt, va face ca evenimentul prezis să se întâmple aievea. Bang! Iată de ce eu nu mă concentrez asupra niciunei preziceri.. fiindcă nu vreau să contribui la crearea lor. Acum mai este ceva, felul în care citim o prezicere. Este bine de ştiut ceea ce trebuie să schimbăm, dar este bine să o facem ca atare numai după ce dispunem de modalitatea în care se face acest lucru.
Al doilea motiv este unul mai mult de natură istorică şi trebuie să rămânem deschişi ideii că aceasta nu este unica planetă pe care a trăit Omul. Au mai fost altele, iar patru dintre ele şi-au găsit pieirea. Nu voi intra aici în detalii, fiindcă această informaţie se găseşte pe website şi în cărţile pe care le-am scris pe acest subiect. Destul este să ştim că profeţiile străvechi se leagă de acele lumi. De vreme ce nimic nu este nou în univers, noi nu facem decât să reluăm acele evenimente, pe această planetă, în încercarea de a ajunge la rezultate mai bune. Avem al dispoziţie perioada de timp până ce planeta noastră va traversa, la sfârşitul anului 2012, ecuatorul galactic, pentru a le rezolva.
Eforturile celor din Nibiru, din ultimii 15 ani, au constat în a susţine omenirea să ajngă la acel rezultat pozitiv. În 2005 ei au încheiat lucrul care consta din neutralizarea profeţiilor străvechi, pentru ca acum să putem scrie viitorul la alegerea noastră, eliberaţi de povara trecutului nostru.
Al treilea motiv este cel mai incitant, fiindcă el se referă la "cum vom face" să scriem la alegerea noastră viitorul. Cei din Nibiru şi-au făcut treaba, pentru a ne curăţa răbojul, cum s-ar spune, rămâne acum ca şi noi să ne curăţăm. Eu nu o pot face în locul nostru, dar ne-au oferit felul în care să o facem. Trebuie să ne aruncăm bagajul emoţional colectiv, care era legat de trecut, inclusiv acea porţiune a vieţilor noastre, legată de acele lumi vechi. (Da, majoritatea noastră, a celor de pe Pământ, ne-am aflat în ele şi acesta este şi adevărul vostru, de vreme ce aţi ajuns să citiţi acest articol.) Acest lucru îl facem prin curăţare emoţională, dar nu chiar aşa cum ni s-a arătat, prin activarea timusului. Timusul este o glandă extraordinară, având un scop multidimensional. Când este activată, ea ne îngăduie să transmutăm mânia, ruşinea, vinovăţia, resentimentul, etc. în compasiune. Pe măsură ce ne vom purifica, Pământul nu va mai trebui să o facă pentru noi. Acest lucru înseamnă că acele schimbări telurice nu vor avea loc. Ele reprezintă modul în care Mama Natură să curăţă de bagajul nostru emoţional. Cât despre război şi dezastrele economice, acestea vor fi prevenite prin curăţarea de către noi a credinţelor din noi care nu mai sunt funcţionale, care ne declanşează mânie şi frică. Aducând pacea în lumile noastre lăuntrice, acea pace se va reflecta şi în lumea exterioară. Liderii lumii nu mai fac războaie, iar crizele economice îşi află soluţia. Recursul la compasiune.
Ştiinţa cuantelor a mai descoperit şi faptul că această compasiune este emoţia care transformă de fapt ADN-ul de la unul bazat pe carbon, la cel cristalin. Dar mai mult încă, pe măsură ce ne vom transforma ADN-ul, vom desfereca cele 10 spirale deconectate, realiniindu-le, reconectându-le şi activându-le. Vezi articolul "Trecere în revistă a procesului de recodificare a ADN-ului" şi acela despre "Formula compasiunii".
Concluzia care se degajă de aici este că toate previziunile pot fi eliminate prin faptul că fiecare dintre noi ne facem curăţarea emoţională individuală folosindu-ne timusul. Făcând aceasta, nu doar că vom elimina sau schimba aceste previziuni, ci vom scrie viitorul aşa cum alege noi. Deci, există toate motivele pentru ca noi să venim în întâmpinarea viitorului, preluând controlul asupra lui. Dispunem de puterea necesară, pe care trebuie doar să ne-o exercităm.
Sper că acest articol vă va fi de folos. Dacă da, daţi-l mai departe,
În serviciul oamenilor,

Jelaila Starr

Versiunea în limba română: Alexandra Popa

Niciun comentariu: