joi, 13 august 2009

Tranzitele astrologice, începând din 1972 şi până la finalul Marelui Calendar Mayaş, de la 21 decembrie 2012

Planetele şi lunile sistemului solar se rotesc în jurul Soarelui formând relaţii angulare cu acesta. Planetele creează conştiinţa sistemului solar, Mintea Solară. Soarele este frate geamăn cu Sirius, un sistem de stele cu o complexitate geometrică mai mare decât a sistemului Pleiadelor. Prin intermediul clarviziunii geometrice, cei de pe Sirius şi-au dat seama, în 1781 A.D. - când pământenii l-au descoperit pe Uranus - că ascensiunea Terrei către iubirea pură şi conştiinţa cristică, în perioada 1998-2012 (planificată potrivit registrelor Federaţiei Galactice), era pusă în primejdie. Când ei au studiat răspunsul haotic şi nesemnificativ al pământenilor la codurile - puternice şi devenite din nou disponibile - uraniene ale transformării, cei de pe Sirius şi-au dat seama că oamenii evoluau prea de lent, pentru a reuşi să-şi revendice suveranitatea totală a ADN-ului, până la finalul Calendarului Mayaş.
După Drunvalo Melchizedek, şi transmis prin Bob Frissell, cei din Sirius au înţeles că sistemul solar nu va fi pregătit pentru plănuita accelerare energetică care a început, când din 1950 au început să fie degajate din Soare, la fiecare trei ani, nişte spirale, care au sporit astfel distorsiunea axei pământului. O dată cu 1972, Pământul s-a aflat în marea primejdie a schimbării polilor săi, din pricina acestei distorsiuni, dar şi datorită primelor ajustări, pe care sistemul solar le-a făcut faţă de Banda Fotonică.
Orice individ poate alege să-şi dezvolte conştiinţa, lucrând cu potenţialul energetic disponibil în timpul unor tranzite planetare. Aceste tranzite planetare exprimă posibilitatea unei creşteri solare, oamenii putându-şi activa voinţa şi un potenţial superior, potrivit tiparelor planetare. Răspunzând pe moment tranzitelor, individul creează şi o mişcare culturală şi, în timpul celor mai bine de 30 de ani cât am activat ca astrolog, nu am observat niciodată vreo schimbare la nivelul conştiinţei de grup, în afara unui tipar astrologic extraordinar, capabil de a descrie acest potenţial de creştere. Iată de ce, dacă este corect ceea ce proclamă Calendarul Mayaş – o omenire care să atingă un nou nivel de evoluţie, până la sfârşitul anului 2012 – atunci şi tranzitele planetare ar trebui să reflecte acest lucru. Dacă aceasta nu se întâmplă, mi se pare puţin probabil atingerea acelui salt.
În fapt schimbarea actuală de conştiinţă a început, atât la nivel individual, cât şi colectiv, o dată cu Baktun-ul 12 al Calendarului Mayaş – 1618 – 2012 – perioada pe care José Argüelles o denumeşte „Baktunul transformării materiei”. De la începutul acestei transformări, au fost descoperite trei dintre planetele exterioare – Uranus în 1781, Neptun în 1846 şi Pluton în 1930 – în afara asteroidului sau planetoidului Chiron, a cărui descoperire a fost făcută în 1977. Aceste descoperiri semnalează faptul că se va petrece ceva important, către sfârşitul Calendarul Mayaş. Când analizez un eveniment cheie, cum este spre exemplu Convergenţa Armonică, studiez toate planetele, luna, stelele şi corpurile cereşti, cum ar fi pulsarii şi quasarii. În această fază, de la 1960, la 2012, îl voi analiza pe Pluton, Neptun, Uranus şi Chiron, fiindcă aceşti aştri efectuează cicluri îndelungate pe orbită, guvernând astfel căile importante ale evoluţiei; de asemenea îl voi studia pe Saturn, fiindcă el a reprezentat o piesă cheie în fenomenul conjuncţiei Uranus/Neptun din 1993. O ivire probabilă a lui Nibiru, planeta descrisă de Zecharia Sitchin în The 12th Planet, s-a petrecut în 1983 şi cred că vom avea în curând o confirmare oficială a acestui lucru. Va fi un indicator în plus pentru importanţa acestor timpuri.
Voi începe cu anul 1972 (reamintind şi acele tranzite din 1960, fiindcă ele vor exercita o mare influenţă asupra anului 2012) – pentru că în perioada 21-24 martie 1972, Pluton se va fi aflat în Banda Fotonică, la 00° Balanţă. În 1972 mulţi dintre voi aţi avut senzaţia că avea să se întâmple ceva neobişnuit, această senzaţie fiind provocată şi de sporirea activităţii solare. Când, în primele zile ale lui august 1972 au avut loc acele mari explozii solare, Jupiter, care este sălaşul maeştrilor, a format o conjuncţie cu Centrul Galactic şi această opoziţie, creatoare de tensiuni, a transnmis un semnal de nelinişte dinspre sistemul solar Minţii Galactice.
Această analiză poate fi folosită de fiecare drept foaie de parcurs pentru a evolua. Cum zice Satya, „Vă va fi mult mai lesne să ajungeţi la sărbătoarea cosmică, dacă veţi şti cum să mergeţi acolo”. În perioada 1972-1979 au avut loc unele aspecte ale planetelor exterioare, pe cât de puternice, pe atât de tensionate. Conjuncţia Uranus/Pluton, din perioada 1965-1966, a pus în evidenţă unele aspecte puternice şi pline de tensiuni, dar a şi provocat declanşarea unei bombe cu efect întârziat, care a influenţat cultura, stabilind căile care vor ghida subconştientul individual până în anul 2046 d.C. când Uranus şi Pluton se vor afla în opoziţie. Acest aspect s-a manifestat atât de vizibil o dată cu „copiii iubirii” ai anilor ’60, acesta fiind primul semn social al „marii schimbări” ce va urma. Uranus şi Pluton formează cuadraturi: prima se va forma la 24 iunie 2012, cea de a doua, la 19 septembrie 2012, iar a treia şi ultima, la 21 mai 2013. Toate acestea vor elibera potenţialul conjuncţiilor importante din anii 1965-1966, în momentul exact – către finalul Calendarului Mayaş. Iar aceste cuadraturi vor elibera acea explozie creatoare a anilor ’60!
O influenţă importantă a anilor ’60 a fost tranzitul lui Uranus prin Vărsător, care a durat din 1962 până în 1964. Atunci s-au putut observa primele vibraţii ale Erei Vărsătorului şi s-a creat musicalul „Hair”. Saturn s-a aflat în Peşti, în perioada 1964-1967, iar această fază saturniană a pus în mişcare trezirea spirituală care şi-a făcut apoi reapariţia în anii 1991-1996, când Saturn s-a aflat din nou în tranzitul său prin Vărsător şi Peşti. Menţionez aceste două faze ale lui Saturn, din anii ’60, pentru Saturn din Vărsător şi Peşti, în timpul anilor 1991-1996, vor reprezenta un antrenament pentru perioada în care Uranus se va afla în Vărsător, din 1996, până în 2003, iar apoi în Peşti, din 2003, până în 2011 – dar şi pentru momentul când Neptun se va afla în Vărsător, din 1998 şi până în 2012, şi în Peşti, din 2012, până în 2026. Acest antrenament, pe care l-a adus Saturn, vă va putea ajuta, dacă vă veţi putea aminti ce sentimente aveaţi în acea perioadă, pentru a suporta apoi sălbăticia şi haosul perioadei când Uranus şi Neptun vor intra în Vărsător, iar apoi în Peşti, începând din 1996.
În anii ’70 abundă acele aspecte planetare extrem de puternice, dar în mare parte, deceniul a reprezentat o fază de echilibru, având în vedere că, în majoritatea timpului, Uranus şi Pluton s-au aflat în Balanţă, iar Neptun în Săgetător, pe când Chiron tranzita lent prin Berbec. Chiron a fost descoperit în 1977, dar enorma sa forţă nu a fost iniţial percepută decât de către unii iniţiaţi extrem de înalt antrenaţi. Având în vedere că acele configuraţii s-au mai liniştit, după intensitatea conjuncţiilor Uranus/Pluton din deceniul anterior, cerul s-a mai relaxat.
Saltul critic a primit mai multă energie în ianuarie 1979, când Pluton a intrat în orbita lui Neptun, pentru a rămâne acolo vreme de 20 de ani, aşa cum se întâmplă la fiecare 249 ani. Datorită excentricităţilor orbitei lui Pluton, Neptun este singura planetă cunoscută care se va afla plasată în partea extremă a celei dintâi, până la echinocţiul de primăvară al anului 1999. Pluton a fost văzut pentru prima oară pe bolta cerească în 1930 şi iată de ce acest tranzit, care are loc în interiorul orbitei lui Neptun, este primul care a avut loc de la descoperirea ambelor planete, influenţa sa fiind impresionantă. Pluton guvernează explorarea sentimentelor profunde din subconştient, în ceea ce priveşte supravieţuirea speciei actuale, iar prima revoluţie solară completă cunoscută a lui Pluton durează din 1930, până în 2179 – ceea ce face ca această temă a supravieţuirii să fie una primordială. Bomba atomică şi-a făcut apariţia în lume imediat după observarea pe cer a lui Pluton, scoţând astfel la iveală unele dintre cele mai întunecate forţe ale umanităţii. Posibilitatea unei autentice transformări de conştiinţă, inerentă unora dintre cele mai adânci impulsuri ale noastre, a devenit ceva de necontestat pentru mulţi dintre voi, în timpul conjuncţiilor Uranus/Pluton, de la mijlocul anilor ’60, iar apoi aceste impulsuri profunde au fost amplificate de un potenţial spiritual, atunci când Pluton a intrat în orbita lui Neptun, în 1979.
Neptun a fost descoperit în 1846, iar prima sa revoluţie completă cunoscută se finalizează în 2011, semnalând astfel că reprezintă o forţă importantă pentru încheierea Calendarului Mayaş. Neptun este cel care patronează procesele de deschidere spirituală, făcând ca acestea să fie accelerate, la nivelul sufletului, în timpul perioadei 1846 – 1979, când omenirea a început să simtă apetenţă pentru puterile spirituale. Voi ştiţi cât de greaoaie şi de tulburi vă erau corpurile emoţionale; intuiaţi necesitatea unei accelerări a sentimentelor voastre şi aceste procese s-au intensificat o dată în plus, o dată cu intrarea lui Neptun în Capricorn, în 1984. Şi cum acest lucru nu ar fi reprezentat o presiune suficientă, dorinţa de a realiza adevărata spiritualitate s-a accentuat şi mai mult în timpul tranzitelor lui Saturn/Uranus/Neptun prin Capricorn, în perioada 1988-1991. Toată această creştere emoţională şi maturare karmică vor face ca în 1999 să se deschidă larg portalurile dimensionale, când Pluton, aflat în Săgetător, avea să iasă din orbita lui Neptun, sporind astfel necesităţile unei libertăţi emoţionale. Pluton vă îndeamnă să dizolvaţi blocajele din plexul solar şi să limpeziţi energiile care vă inhibă curajul; dar atât timp cât Neptun se va afla în orbita lui Pluton, aspectele spirituale ale conştiinţei vor fi invadate de codurile supravieţuirii, impuse de Pluton. Această curăţare va face ca voi să deveniţi clarvăzători, învăţându-vă să vă creaţi propria realitate, cu ajutorul gândului. Vă veţi fi dat seama cum spiritualitatea este ceva esenţial pentru propria supravieţuire.
Tranzitul lui Pluton prin locul unde se afla şi Neptun, în anii 1979-1999, vă va întări spiritualitatea, făcând ca ea să devină parte integrantă a vieţii voastre, ceva ce trebuie descifrat, în lumina fazelor Calendarului. Marea ascensiune spirituală descrisă de mayaşi este extrem de mult amplificată de această schimbare, având în vedere că ea îşi are sorgintea în vibraţiile eterice. Călătoria lui Pluton în interiorul orbitei lui Neptun semnalează lumii că trebuie să caute o semnificaţie spirituală în toate situaţiile şi să manifeste acest potenţial, eliminând blocajele conţinute în emoţiile sumbre şi ascunse. De asemenea Pluton a intrat în Scorpion, în 1983, rămânând acolo până în 1995, acesta fiind primul său tranzit în semnul său de domiciliu, de la prima sa observare pe bolta cerească, în 1930. Daţi-vă seama cât de important este faptul că planetele exterioare tranzitează prin semnele lor de domiciliu, către încheierea Calendarului Mayaş – printre care Neptun şi Pluton, pentru prima oară, de la descoperirea lor! Pluton în Scorpion face să se ivească cu mai multă intensitate conţinuturile din profunzimile subconştientului, provocându-vă astfel o amplă explorare a emoţiilor. Dacă veţi fi fost într-adevăr mai cinstiţi, această integritate se va matura, neîndoielnic, mergând către o genialitate spirituală, o dată cu intrarea lui Pluton în Săgetător, în 1995-2008, deci aceia dintre voi care veţi fi integrat o asemenea intensitate spirituală, vă veţi transforma în fiinţe umane aparţinând celor nouă dimensiuni, atunci când Pluton se va afla în Capricorn, între anii 2008-2032. Nu veţi mai dori să citiţi despre şamani sau să lucraţi cu ei – vă veţi transforma voi înşivă în şamani.
Când Pluton, aflat în Săgetător, va deveni în 1999 planeta cea mai îndepărtată (a sistemului nostru solar), integritatea deplină va fi ceva absolut necesar. Aceia dintre voi care nu vor fi integri vor fi atunci nişte fundamentalişti apocaliptici, plini de prejudecăţi, care vor face un mare scandal, în ultimele ore ale anului 1999. Nu vă îngrijoraţi, aşezaţi-vă la umbra unui copac, pentru că va trece.
Tranzitele planetelor exterioare din timpul anilor ’80 aveau o forţă care făcea ca mintea să se revolte, datorită unei serii de conjuncţii ale lui Saturn/Uranus/Neptun în Săgetător şi Capricorn. Din anul 500 î.I.H. înainte, singura dată când am întâlnit vreo conjuncţie între Saturn, Uranus şi Neptun a fost în 1307 î.I.H., dar în acel moment, Pluton nu se afla în orbita lui Neptun. Tranzite atât de puternice ca cele din anii ’80 şi ’90 nu s-au mai întâmplat în ultimii 25.000 ani şi este foarte posibil să nu fi avut loc chiar în ultimii 100.000 ani.
Unele senzaţii de schimbare, cu adevărat groaznice, s-au manifestat atunci când Neptun a intrat în Capricorn, în 1984. Acest tranzit a avut într-adevăr ceva didactic, de vreme ce Capricorunul este cel care guvernează alcătuirea însăşi a structurii. Vă mai amintiţi cum vă simţeaţi în 1984? Potrivit celor înfăţişate de George Orwell, în romanul său „1984”, senzaţia era că tehnologia va învinge cu siguranţă spiritualitatea, iar sentimentele şi cercetarea individuală păreau a fi ceva greoi şi obscur, în timpul primelor momente de Pluton în Scorpion şi Neptun în Capricorn. Totuşi, în 1984, multă lume şi-a dat seama că nu va reuşi să atingă iluminarea, dacă nu va învăţa cum să gestioneze emoţiiile. Au tot bâjbâit prin corpurile lor emoţionale, explorându-le, până ce s-au confruntat, în 1998, cu punctul de intrare în Banda Fotonică. Mulţi dintre voi aţi devenit mai introspectivi, fiindcă simţeaţi cum ceva important se apropia, iar transformarea voastră personală a devenit un lucru serios.
În timpul anilor ’80, nimic nu mai era aşa simpatic cum fusese în timpul anilor ’70, când sexualitatea era sălbatică, liberă, iar tehnologia părea strălucită şi plină de jocuri. Lumea a realizat cum condiţiile de pe planetă vor provoca, până la urmă, un impact pentru fiecare din locuitorii săi atunci când, în anii ’80, SIDA, o serie de alte boli imunodeficiente, ca şi cancerul, au devenit un loc comun. În timpul anilor ’80, Uranus tranzita semnul Săgetătorului, lumea simţindu-se, în consecinţă, creatoare şi spirituală. Pe măsură ce Pluton avansa prin semnul Scorpionului, oamenii au recunoscut faptul că toate procesele lor emoţionale erau pline de semnificaţii. În timp ce vibraţiile deveneau din ce în ce mai greoaie, mai profunde şi mai dense, o idee nebunească şi descreierată prindea viaţă! Convergenţia Armonică! Lumea fierbea de idei spirituale şi procesări emoţionale şi s-a extins concepţia, potrivit căreia Pământul ar fi fost o fiinţă vie care, în 16-17 august, va răspunde creativităţii voastre, dacă veţi medita cu Gaia, în locuri de putere, alături de alţi cercetători. Tranzitele astrologice din timpul Convergenţei Armonice furnizau literalmente combustibilul necesar, de vreme ce şapte planete, separate fiecare de câte 120 grade, se aflau în semne de foc, iar acea creativitate care fusese reprimată şi care pândea încă din pronfunzimile exploziei incomplete a anilor ’60, a făcut ca mulţi dintre voi să organizaţi o mare sărbătoare planetară, în unele din locurile sacre.
Este adevărat că noi, astrologii, urmăream vara aceea cu mirare, ştiind că „scrâşnetul Capricornului” urma să se producă abia în 1988 şi 1989. Dar, deşi Saturn şi Uranus au intrat fiecare, pentru o scurtă perioadă, în Capricorn, în 1988, ele au alcătuit, cu ultimele grade ale Săgetătorului, o conjuncţie directă cu Centrul Galactic, în trei momente, în cursul anului 1988. Mulţi dintre voi aţi întrezărit puternice rafale ale unei percepţii multidimensionale, dar puţini ştiaţi cum să vă folosiţi de aceste portaluri atât de puternice. Neptun se afla deja în Capricorn, iar Saturn şi Uranus intraseră în Capricorn împreună, după prima conjuncţie din Săgetător, din februarie 1988. Părea că o uşă foarte grea fusese închisă, iar acest tipar s-a mai repetat de două ori, în timpul anului 1988. Unii din voi aţi simţit necesitatea de a deschide un spaţiu în voi înşivă, în scopul creării unui cămin pentru aceste încercări ale unor posibilităţi multidimensionale, şi astfel aţi început să lucraţi cu corpurile voastre emoţionale. În acele zile aţi primit unele îndrumări privind profunzimea şi imensitatea marelui joc al misteriilor, care se afla în desfăşurare, dar energia Capricornului era atât de greoaie, încât voi vă întrebaţi dacă veţi putea să o suportaţi. Noi, astrologii, ştiam că aceea nu era decât punerea în funcţiune a fisiunii alchimice structurale, de vreme ce Saturn, Uranus şi Neptun urmau să se afle în Capricorn din februarie 1989, până în 1991. Drept urmare, în 1989, Saturn alcătuia o conjuncţie cu Neptun în Capricorn, în trei momente. Aceste trei planete, în timp ce tranzitau Capricornul, au construit un vehicol al transformării spirituale, în fiecare din voi, iar acest lucru este de netăgăduit. Totuşi, până în 1996, semnul Capricornului se va fi impus structural atât de puternic, încât mulţi dintre voi aţi manifestat scepticism, privind adevăratele posibilităţi. Dar trebuia să aşteptaţi până ce Uranus avea să intre pe deplin în Vărsător, în 1996! Aici avem din nou a face cu Convergenţa Armonică, dar de această dată vă veţi fi creat un vehicul spiritual ce avea să vă aducă către aceeaşi încheiere a Calendarului şi pentru a-i ancora pe Uranus şi Neptun, atunci când acestea îşi vor descărca forţa, în timpul tranzitului lor prin Vărsător şi Peşti.
Acest vehicul spiritual şi-a primit penultimul imbold, de-a lungul întregului an 1993, când Uranus a alcătuit o conjuncţie cu Neptun, în toate cele trei ipostaze, în timp ce Saturn se afla în Vărsător, formând frecvente cuadruaturi la Pluton. După aceea, Uranus şi Neptun şi-au continuat drumul împreună, în 1994 şi 1995, punctul maxim fiind atins în 1994, când Soare, Lună, Mercur, Venus, Marte, Uranus şi Neptun au alcătuit o conjuncţie în Capricorn, la luna nouă. Toate aceste planete s-au aflat la ceva mai puţin de 11° Capricorn! Pluton a format conjuncţie cu nodul lunar nord, iar ambele noduri lunare au realizat un careu în T cu Saturn, exercitând astfel ultima presiune, pentru a vă disciplina spiritul şi pentru a ajuta la supravieţuirea speciei pe întreaga planetă.
Acest tip de aspecte planetare au fost, cu adevărat, necesare, pentru a-i pregăti pe oameni, atât din punct de vedere emoţional, cât şi spiritual, pentru intrarea Soarelui în Banda de Fotoni, care a avut loc în 1998; totuşi, nu v-am vorbit nimic despre activarea corpurilor voastre fizice. Înainte de orice, atunci când Pluton va redeveni planeta cea mai îndepărtată a sistemului solar, în timpul echinocţiului de primăvară al anului 1999, va începe să se activeze evoluţia voastră fizică, bazată pe purificarea corpului emoţional. Celălalt ciclu menit a duce la transmitarea corpurilor voastre fizice a început la 14 martie 1994 şi se află descris în Anexa C. Între timp, Pluton a intrat în Săgetător, iar Uranus în Vărsător, unde va rămâne vreme de câteva luni, la începutul lui 1995, fapt ce a provocat o mare accelerare a energiei. Totul se va derula cu mai multă viteză, iar acest lucru se va intensifica, pe timpul tranzitului lui Pluton prin Săgetător, în perioada 1995 – 2008. Această situaţie va fi la baza faptului că veţi face din transformarea voastră lăuntrică o cultură: „eul” vostru profund care s-a ivit, în timp ce Pluton se afla în Scorpion, în 1983 – 1995. Veţi fi în stare să acţionaţi, potrivit emoţiilor voastre, folosindu-vă voinţa. Uranus va intra în Vărsător, în ianuarie 1996, când toţi veţi resimţi primele vibraţii ale Erei Vărsătorului! Vă veţi simţi aidoma unui vulcan pe punctul de a erupe, aidoma unui armăsar care cabrează şi doreşte să iasă alergând sau aidoma unor libertini care îşi urmează dorinţele. Veţi intenţiona să vă transformaţi în imaginea din viitor a voastră înşivă şi nu va conta ce sau cine vă va sta în cale.
Totul se va mişca mult mai rapid şi nimic nu va mai fi la fel. Chiron se va afla cel mai aproape de Soare, la 14 februarie 1996 şi va pune capăt tehnocraţiei medicale, în 1997/1998, când se va afla în opoziţie cu locul pe care îl avea, în momentul descoperirii sale. Îndelungata bătălie dintre medicina naturală şi cea alopată va fi, în sfârşit, câştigată de către voi, pentru că veţi fi înţeles care sunt codurile supravieţuirii. Nu veţi mai îngădui nimănui să vă controleze corpurile. Saturn va intra în Berbec în aprilie 1996, şi atunci veţi simţi marea forţă a războinicului. Vă veţi întreba dacă toată această accelerare şi presiune vor ceda, la un moment dat, iar dacă răspunsul va fi nu, nu vor ceda. Totuşi, voi înşivă vă veţi sincroniza în accelerare cu planetele exterioare! Voi sunteţi cei care aţi creat vehicolul corespunzător pentru această sporire a vitezei, din timpul conjuncţiilor Uranus/Pluton din 1993. Neptun va intra în Vărsător în 1998, iar din 1998 şi până în 2003, Uranus şi Neptun vor călători împreună, prin Vărsător. Între timp, Pluton se va afla în Săgetător. Forţa tranzitului prin Capricorn va mai slăbi şi vi se va părea că trăiţi pe o stea, pe măsură ce vă veţi cufunda din ce în ce mai mult în Banda Fotonică.
Fundamentalismul apocaliptic creştin va atinge punctul său culminant la miezul nopţii de 31 decembrie 1999, dar nu se va sfârşi lumea. Realizarea acestui fapt va avea un efect extrem de vindecător, de vreme ce Chiron şi Pluton vor alcătui o conjuncţie care ne va aduce o vindecare foarte profundă, iar Neptun care guvernează creştinătatea, în această fază a istoriei, va alcătui o conjuncţie cu Nodul Sud al Lunii. Aceasta va aduce sfârşitul credinţelor creştine obsesive şi mulţi oameni vor simţi cum, în schimbul acestora, Cristos se află înlăuntrul lor. Uranus şi Neptun în Vărsător vă vor sprijini în această explorare a unei noi ere, care se apropie. Uranus va intra în Peşti în anul 2003, iar voi veţi începe să vă eliberaţi, la un nivel conştient, de credinţe după credinţe. Până atunci, toţi veţi afla cum credinţele, folosite în cadrul oricărui sistem care controlează, distrug Pământul.
Cu Pluton, ca cea mai îndepărtată planetă, în Săgetător şi cu Chiron în Capricorn, vă veţi descoperi propriile tehnici de accesare a celor nouă dimensiuni. În plus, Chiron va intra în Vărsător în februarie 2005, aducând noi modalităţi de a vă vindeca societatea, care este foarte suferindă. Pluton va alcătui o conjuncţie cu Centrul Galactic, cu începere din 2006 şi până în 2007, iar aceasta vă va fi de folos într-o intrare personificată şi purificată în Mintea Galactică. După aceea Pluton va intra în Capricorn, în timpul lunii ianuarie 2008, aducând puterea necesară operării unei transformări maxime şi profunde a structurilor societăţii voastre şi ale planetei. Forţa pe care o va dobândi Pluton în Capricorn vă va ului, de vreme ce, atunci când a fost pentru prima oară observat pe bolta cerească, în 1930, el se afla în Rac.Va avea loc o maturare a lui Pluton, în corpurile voastre emoţionale curăţate, iar voi vă veţi restructura lumea, în aşa fel încât toate speciile trăitoare pe ea să supravieţuiască. În februarie 2010, şi societatea voastră va dispune de puteri nelimitate de a crea realităţi, în funcţuie de mentalul planetar, în timp ce Chiron va forma o conjuncţie cu Neptun, punând în mişcare şi mai multe valuri de vindecare spirituală.
Neptun va ieşi din Vărsător în februarie 2012 şi va intra în Peşti, semnul său de domiciliu, iar atunci se vor şterge toate amintirile legate de jaf, viol şi ucidere, în numele unor credinţe care au durat, în cadrul istoriei voastre vreme de mii de ani. Se va pune, în sfârşit capăt, lipsei de bucurie, iar Chiron în Peşti vă va pune la dispoziţie spiritualitatea galactică! Uranus va intra în Berbec, în 2010, când se vor ridica limitările care prezidau asupra acţiunilor de transformare. În timpul echinocţiului de primăvară al anului 2011, oamenii vor vedea cum, la Teotihuacan, vor deveni realitatea intenţiile lor, legate de suveranitatatea biologică. Apoi, în 24 iunie 2012, Uranus din Vărsător va alcătui o cuadratură cu Pluton din Capricorn, iar această cuadratură va dura până la încheierea Calendarului Mayaş – este acea cuadratură care va aduce cu ea forţa iubitoare şi spirituală care fusese făurită de către „copiii iubirii” din anii ’60, în timpul conjuncţiei Uranus/Pluton. La încheierea Calendarului, Chiron va alcătui o conjuncţie cu Neptun din Peşti, iar ambele vor forma un aspect care le va separa cu 1200, cu Saturn în Scorpion, iar speranţa născută în timpul acelor zile, în forul cel mai profund al inimii omeneşti, vă va ilumina în calitatea voastră de creatori ai Galaxiei Căii Lactee.

Din The Pleiadian Agenda: A New Cosmology for the Age of Light de Barbara Hand-Clow, (Inner Traditions/Bear & Co., 1995), Anexa A

Traducerea: Alexandra Popa

Niciun comentariu: