joi, 13 august 2009

INTRÂND PRIN PORTALUL CONTRACTELOR DE SUFLET-PERECHE

de DL Zeta

Multe se povestesc în lumea voastră despre momentul regăsirii "celuilalt" -- acel suflet-pereche care vă va aduce existenţa într-un punct holistic al împlinirii. Pe Pământ se petrec acum o serie întreagă de schimbări menite a influenţa momentul intrării în vigoare a contractelor pe care le aveţi cu alte suflete. Vom arunca acum o lumină asupra resorturilor interioare ale acestor contracte privind sufletele-pereche, pentru a vă ajuta să vă aliniaţi dorinţele cu energiile accelerate ale Noului Pământ.
Voi vă creaţi contracte spirituale cu alte suflete, înainte de a vă întrupa. Aceste contracte sunt adeseori semnate cu suflete alături de care v-aţi mai întrupat anterior. Multe dintre aceste suflete aparţin aceluiaşi grup de suflete. Altele manifestă întrucâtva aceeaşi rezonanţă. Termenul de "suflet-pereche" se referă la orice suflet care are în mod repetat de jucat roluri în "filmele" reprezentate de diferitele voastre întrupări.
Toate aceste suflete vibrează în rezonanţă cu voi.
Un suflet cu care vă aflaţi întrupaţi în alte dimensiuni şi timpuri are capacitatea de a vă aduce într-o comuniune mai mare cu alte aspecte dimensionale ale sinelui vostru.


VÂRSTA SUFLETULUI ŞI CONTRACTELE SPIRITUALE

Pe Pământ, termenul de suflet-pereche se referă adeseori la o relaţie romantică, dar aici noi vă oferim o viziune mai amplă a lucrurilor. În forma sa cea mai înaltă, o relaţie de suflete-pereche reprezintă o legătură iubitoare, de vibraţie înaltă care vă ajută să creşteţi din punct de vedere spiritual, aducându-vă într-o comuniune mai strânsă cu sufletul. Relaţii romantice de acest tip nu vă apar în viaţă decât atunci când sunteţi în sincronie vibraţională cu esenţa acestui tip de iubire de vibraţie înaltă. Înainte de acest moment, toate relaţiile sunt derivate din înţelesurile spirituale pe care le daţi voi şi de capacitatea voastră de a iubi, în momentul creării lor. Probabil că veţi fi observat sau experimentat acele legături tumultuoase, în care ambii parteneri se luptă să înţeleagă natura iubirii necondiţionate. Astfel de legături sunt contracte făcute între suflete care, la intrarea în ele, se află în faţa potenţialului ca sufletele să le fie trezite, fie şi prin suferinţe şi lupte. Vom face aici distincţia necesară între contracte simple şi contracte avansate între suflete.

Multe fiinţe ajung, la maturitate, la o capacitate mai profundă de a iubi, ceea ce se întâmplă pe la jumătatea vieţii lor, atunci când ajung să manifeste vârsta adevărată a sufletului. În fiecare din întrupări, voi treceţi prin diferite vârste sufleteşti, până ce ajungeţi să manifestaţi vârsta adevărată a sufletului vostru. (Există unele suflete avansate care ajung mult mai devreme la vârsta adevărată a sufletului lor, dar în discuţia de faţă ne referim la majoritatea sufletelor care sunt acum întrupate pe Pământ). Pe măsură ce veţi trece prin vârste mai tinere ale sufletului, veţi atrage spre voi acele suflete care experimentează acelaşi nivel de vârstă cu voi. Unele dintre aceste suflete sunt aidoma vouă, aflate doar în trecere prin nivele sufleteşti mai tinere, în timp ce altele şi-au aflat deja vârsta sufletului la acel nivel mai tânăr. Cu cât sufletul este mai vârstnic, cu atât îi va trebui mai mult pentru a-şi atinge vârsta adevărată a sufletului.

Este uşor să vă priviţi retrospectiv vieţile, reamintindu-vă de relaţii din trecut, pe care le-aţi avut cu oameni cu care nu vă mai aflaţi acum într-o legătură. În acelaşi timp, mai există şi cazuri în care cei de la începutul vieţilor voastre vă mai sunt şi acum alături. Diferenţa rezidă în faptul că sufletele cu care acum voi nu vă mai aflaţi în niciun fel de legătură nu se aflau în câmpul vostru de rezonanţă decât într-o fază de trecere a vârstei voastre sufleteşti. Cei alături de care aţi rămas sunt cei care au continaut procesul de a tinde către adevărata lor vârstă sufletească, aşa cum aţi facut-o şi voi. Contractele spirituale sunt făcute cu suflete ale căror vârste sunt, din varii motive, diferite de a voastră, de cele mai multe ori aceasta având o legătură cu încheierea unor scenarii din vieţi anterioare.

Spre exemplu, imaginaţi-vă că aţi fost căsătoriţi timp de multe vieţi cu acelaşi suflet, iar câte ceva din acele vremuri a rămas nerezolvat, acum sosind momentul de a încheia acel lucru. Pentru a declanşa această încheiere, voi vă creaţi un contract cu acel suflet pe care îl ştiaţi de foarte mult timp. Dacă acest alt suflet se află pe un nivel sufletesc mai tânăr, contractul nu poate fi pus în practică decât la o vârstă a tinereţii, atunci când voi înşivă vă veţi afla în rezonanţă cu acel suflet. Iată de ce la tinereţe veţi activa cel mai adesea contracte cu suflete din vieţi anterioare cu care vă încheiaţi acum experienţe şi lecţii din trecut.

Acest lucru nu se referă la toate sufletele care intervin în viaţa voastră la tinereţe. Este posibil să vă întâlniţi cu suflete-pereche ale voastre (într-un sens mai larg), la o vârstă a tinereţii, pentru ca apoi să treceţi împreună prin diferite nivele ale creşterii sufleteşti împreună. Când se întâmplă astfel, acest lucru este în concordanţă cu scopul şi planul propus pentru viaţa voastră încă înainte de întrupare.


SUFLETELE-PERECHE ŞI VIEŢILE PRE-ASCENSIONALE

În acest moment, în lumea voastră, vă confruntaţi cu ivirea unor împrejurări care nu au mai existat vreodată. Iată de ce multe suflete bătrâne se întrupează acum în existenţe pre-ascensionale. O existenţă pre-ascensională este menită a aduce la suprafaţă nivele restante de karmă care trebuie curăţată. Cum spuneam în discuţiile noastre anterioare, karma este un termen folosit în lumea voastră pentru a descrie înţelesurile pe care un suflet umăreşte să le obţină. Pe calea ascensiunii, un suflet va împlini astfel zeci de mii de înţelesuri.

Multe suflete mai vârstnice, aflate în trup în aceste vremur, se află foarte aproape de a-şi fi încheiat ceea ce aveau ele de înţeles dintr-un punct de vedere spiritual. Un suflet mai vârstnic care încearcă să-şi epuizeze înţelesurile s-ar putea să experimenteze de-a lungul vieţii multe şi felurite "poveşti". În vreme ce vor exista întotdeauna înţelesuri mai profunde la care lucrează sufletul, mai există şi altele bine tăinuite, de care sufletul începuse să se preocupe în alte puncte ale arcului reprezentat de vieţile sale anterioare. Există zeci de scenarii care pot fi aduse spre împlinire în vieţi pre-ascensionale. În genere o astfel de viaţă este aceea care se caracterizează prin schimbări constante şi nenumărate mutaţii în reperele temporale.

În timpul unei vieţi pre-ascensionale, persoana va încerca să abordeze cât mai de timpuriu în viaţă karma sa cea mai densă. Pe măsură ce sufletul să îndreaptă către înălţare, el este purtat spre a-şi curăţa karma veche, acumulată în vieţi trecute. În acele perioade, el poate intra într-o legătură cu acele suflete alături de care el se întrupase de timpuriu, în cadrul arcului vieţilor lui, pentru a declanşa vindecarea şi încheierea.

Pentru accelerarea acestei curăţări, un suflet poate alege să îşi creeze contracte cu suflete care s-au aflat acolo, când acea karmă a fost creată. Aceste suflete vă pot ajuta în timpul procesului de curăţare. Cum spuneam, sufletul avansat trebuie să facă în aşa fel încât aceste întâlniri să aibă loc de timpuriu, în viaţă, când ei rezonează suficient de bine cu celelalte suflete implicate. Procesul se desfăşoară în concordanţă cu Legea Atracţiei.

Vom remarca aici că, pentru acele suflete, nu există necesitatea unei vindecări. Ele au semnat cu voi contracte, prin care s-au convenit să vă reflecte acele aspecte ale sinelui vostru care au nevoie de vindecare şi vice versa. Astfel când în viaţa voastră apare un suflet care vă declanşează tulburări lăuntrice, acest lucru vă este dat pentru a vă ajuta să vă recunoaşteţi să vă vindecaţi unele răni vechi pe care le-aţi purtat după voi de-a lungul multor vieţi.

Exact din motivele pe care le-am descris aici, sufletele aflate în vieţi pre-ascensionale nu vor fi în măsură să intre în legături avansate de suflete-pereche decât mai târziu în viaţa lor. Când o persoană şi-a curăţat cele mai dense din scenariile vieţilor trecute şi a ajuns să manifeste adevărata vârstă a sufletului, ea va fi atunci pregătită de a intra într-o perioadă în care va fi posibilă activarea contractelor avansate, ale sufletelor perechi. Contractele avansate de suflete-perechi se creează între suflete mai vârstnice care au în comun o profundă afinitate şi rezonanţă. Numai către această etapă mai târzie a vieţii poate fi benefică crearea unei conexiuni de tipul suflet-pereche. Împreună veţi putea accesa portaluri cu frecevenţe înalte care vă vor îndruma conştientizarea către înălţare/ascensiune.

Intrând prin Portalul contractelor tip suflete-pereche, veţi fi capabili de a dobândi conştientizarea adevăratului înţeles şi scop al conexiunilor speciale pe care le-aţi experimentat, de-a lungul timplului, cu alte suflete. Aceste contracte se creează pentru a ajuta acele suflete care intră în astfel de relaţii să dobândească acele înţelesuri spirituale care fac parte din curriculum, la şcoala care o urmează pe Pământ. În timpul acestei perioade din evoluţia Pământului, multe suflete vârstnice îşi creează contracte care le vor ajuta să cureţe şi să-şi vindece "sinele" pe care l-au avut de-a lungul unui întreg şir de vieţi. Această vindecare le va deschide calea spre acele legături iubitoare cu suflete-pereche care le vor pune pe făgaşul fazei ascensionale a călătoriei lor pe Pământ.

Pentru mai multe informaţii, trimiteţi un email la Deborah@intuitart.com
sau vizitaţi site-ul http://groups.yahoo.com/group/celestialvision/

Deborah (DL Zeta) and Peter Phalam scriu materiale şi conduc un grup care face channeling, în scopul creării unei reţele necesară tuturor celor care sunt interesaţi de subiecte metafizice şi dezvoltare spirituală din nord-vestul statului Arkansas şi de pretutindeni din lume. Grupul este găzduit de Yahoo.

Versiune: Alexandra Popa

Niciun comentariu: